Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 711
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Тук имало купон, а аз да не знам. Добре, че има добри души да ми пуснат линк.
Бързо давай снимка на фейс контрола. Grinning

# 2 071
Тук имало купон, а аз да не знам. Добре, че има добри души да ми пуснат линк.
Бързо давай снимка на фейс контрола. Grinning

Пускам на Франческа за минутки

Скрит текст:
хай

Още една, че според Франческа предната била грозна -  Simple Smile
- редактирам, че много я смалих Simple Smile

а после и на Бенджолина
ще бъда обезкостена и принудена да черпя поне 3 пиано бара, ма ще рискувам

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 21:52 от lady_Blu

# 2 072
А, г-жа Пит вече тук ли е, я да видиме?

# 2 073
Е, няма такава наглост.

# 2 074
Коя е г-жа Пит?
И кое е наглост?

# 2 075
Вижте, играта си е игра, но не мисля, че е коректно да се пускат чужди снимки. Най-малкото този, който е на снимката може да държи да остане анонимен за широкия форум. За собствените снимки всеки сам си преценява.

А "пускам за минути" е абсолютна (само)заблуда. Нужни са точно 10 секунди, ако не и по-малко, за да свалиш ВСЯКА снимка.

# 2 076
Вижте, играта си е игра, но не мисля, че е коректно да се пускат чужди снимки. Най-малкото този, който е на снимката може да държи да остане анонимен за широкия форум. За собствените снимки всеки сам си преценява.

А "пускам за минути" е абсолютна (само)заблуда. Нужни са точно 10 секунди, ако не и по-малко, за да свалиш ВСЯКА снимка.

споко, в скайп сме със собственичките на снимките и е с тяхно разрешение, нищо некоректно, дами Simple Smile

Сега ми кажете и за госпожа Пит. И - да ви кажа - снимките са истински, не са фотошопирани, дамите са хубави хора и красиви момичета, които са с реалния си фейс. Гарантирам.

# 2 077
  • София
Франческа е красавица, отдавана ми е известно.
И тя прилича на моя приятелка.
Хулиганка Simple Smile

Хайде, преговаряй и за Бенджи! Един пиано бар от мен, само да се докопам до Варна!

# 2 078

споко, в скайп сме със собственичките на снимките и е с тяхно разрешение, нищо некоректно, дами Simple Smile

Сега ми кажете и за госпожа Пит. И - да ви кажа - снимките са истински, не са фотошопирани, дамите са хубави хора и красиви момичета, които са с реалния си фейс. Гарантирам.
Пит е Бенджолина. А Франческа е някакъв невероятен сладур.  Grinning

# 2 079

Хулиганка Simple Smile
Peace  Grinning

Искате ли Бенджолина и подписана декларация, че ми разрешава да публикувам нейни снимки  Grinning
Или да трия?

# 2 080
  • В Космоса
Някой пускал ли е фотошопнати снимки, че все това повтаряте? Аз малко видях, но като че ли бяха без.

# 2 081

Бенджолината .. я няма Simple Smile

Много досадно туй качване на снимки. Тоя път верно сгафих, щот ми се заяви, че тая била най-грозната й снимка  Joy

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 21:53 от lady_Blu

# 2 082

Хулиганка Simple Smile
Peace  Grinning

Искате ли Бенджолина и подписана декларация, че ми разрешава да публикувам нейни снимки  Grinning
Или да трия?
Откога чакаме за Бенджолина.  Crazy
п.с Еее, на тази снимка се виждат само хубави очи.  Crossing Arms

# 2 083

Хулиганка Simple Smile
Peace  Grinning

Или да трия?
Откога чакаме за Бенджолина.  Crazy
п.с Еее, на тази снимка се виждат само хубави очи.  Crossing Arms

чакайте, че имам милион снимки с тия хулиганки и докато избера, докато кача някъде.... мъъъъъка. Сега ще пусна още.

# 2 084
  • София
lady_Blu, аз ти вярвам, че си упълномощена
да им пуснеш снимките, но не разбрах защо
те сами не го направят?

Общи условия

Активация на акаунт