Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 577
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Воала. Ама тук съм бременна, де, да не ви подвеждам, че сега изглеждам така  Mr. Green
Наистина ли си ти? Писала ли си някога в тийнпроблем, защото много ми приличаш на едно момиче от там.
Хахаха, стига бе, аз като съм била с тийн проблем, интернетът още не беше изобретен  Joy Joy
Joy Joy Joyтака си беше. Няма нужда пак да ти казвам, че имаш много красиви очи, нали?

# 2 146
И ябълките са ти много красиви, Дона.

# 2 147
Наистина ли си ти? Писала ли си някога в тийнпроблем, защото много ми приличаш на едно момиче от там.
Е сега ако не изпратиш на тази съфорумка сандък ром..... Crazy
Мацки, няма майтап, наистина са 1:1, но може да е от конкретната снимка.  Joy
Много си хубава, Дона.   bouquet

# 2 148
Отивам да си коригирам номинациите, веднага те добавям и теб:)

Не бе, не ме добавяй, снимката е отпреди 8 години! Аз си я пускам периодично във форума, като ме обиди някой на аватар  Mr. Green Сега мога да се боря за мисис бг леля само  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 08:09 от Dona

# 2 149
Тука си абитуриентка, не се прай!

# 2 150
Ау че хубаво потниче!  Flutter

# 2 151
Не видях леля, понеже сбърканата ми хромозома (разказвах ви за нея преди) не откъсна очи от пазвата.

# 2 152

Не бе, не ме добавяй, снимката е отпреди 8 години! Аз си я пускам периодично във форума, като ме обиди някой на аватар  Mr. Green Сега мога да се боря за мисис бг леля само  Simple Smile
A не хубавото си е хубаво.

# 2 153

и като леля си струваш номинацията!
 Хубавица!

# 2 154
  • София
Естествено. Аз определено на живо изглеждам по-добре.

И по принцип, обсъждаме публична личност, по-точно нейна снимка в пресата.
Те, публичните личности за това се борят, по-принцип. Да бъдат обсъждани Simple Smile С това си изкарват хляба.
Мисълта ми е, че не е некоректно, момичето е хубаво, снимката-отвратителна.

Какво говориш Мариан Вълев страшен секс. Ама толкова страшен, че просто настръхвам като го видя на екран и коленцата ми се подгъват.

А-а, Доне, тук с ........очи можеш да се похвалиш, Simple Smile Къде са мъжовете, къде!

# 2 155
  • София
Глупости на търкалета, Дона.

А за опитите тук да стане някаква сцена, поради напреднала възраст чак сега се сетих какво става, амчи това са априлкити.

# 2 156
  • София
Воала. Ама тук съм бременна, де, да не ви подвеждам, че сега изглеждам така  Mr. Green
Хахаха, стига бе, аз като съм била с тийн проблем, интернетът още не беше изобретен  Joy Joy

Ми така е, като пускаш снимки от доПотопно време.

# 2 157
Е да де, с напредването на възрастта отваряме деколтетата, да отклоняват вниманието от лицето  Laughing

# 2 158
Защо, защо ми трябваше да вра любопитния си нос в тази тема  Confused
Съжалявам, Дона, но отказвам да те приема като свежарка с весели очи и ябълки  Stop

В сърцето ми си оставаш сбръчкан бабиерос с кафяв тен, мъдра и отегчена, обвита от загадъчен дим с аромат на тежък тютюн и стар дъб   Heart Eyes

# 2 159
амчи това са априлкити.
JoyВсичките сме с термин за април Joy

Общи условия

Активация на акаунт