Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 386
  • 3 337
  •   2
Отговори
# 3 165
  • София
Е, по-назад една потребителка обясняваше, че на друга ѝ били "гадни" гърдите, пък никой не направи забележка.

# 3 166
Е, по-назад една потребителка обясняваше, че на друга ѝ били "гадни" гърдите, пък никой не направи забележка.
Аз гадни гърди в темата не видях. Нито дупета.  Laughing

# 3 167

Казах, че не ми харесват и има съществена разлика.

# 3 168
  • София

Казах, че не ми харесват и има съществена разлика.
Не беше ти май. Точно "гадни" беше използвано, затова в кавички.

# 3 169

Кажете ми гласуването до 10-ти включва ли и тази дата? Да знам за тази вечер ли да вадя рома и тефтера или за утре. Също не разбрах с един глас ли да оставям опцията?

Остави и 10 включително, щото така или иначе бе обявено до 16 и се смени и може да не са видели някои, които изчакват последния момент Simple Smile

# 3 170
Остави и 10 включително, щото така или иначе бе обявено до 16 и се смени и може да не са видели някои, които изчакват последния момент Simple Smile

Казваш 'що ли ви питам... да си правя както на мен ми е забавно.  Mr. Green

# 3 171
 От доста години съм във форума, но не мисля че бях засичала номинации в които кандидатурите да се подкрепят със снимков материал на краци и цици.
Евала. Laughing

# 3 172
  • София
Когато бях млада, аристократизъм и възможност за оглед и обсъждане на задните части на визирания аристократ нямаше как да попаднат в едновременна житейска ситуация и в едно изречение.

# 3 173
И поезия, Kasidy, и поезия

# 3 174
Като сте се разафиширали, и аз съм виждала Богиня (не, нямам нейни снимки и няма да ви ги дам на лични). Екстремно красива жена, такива аристократични красота, финес и излъчване са рядкост до невъзможност по нашите ширини. Но това извън всякакво Огледало и конкурси, с които се шегуваме тук.

Не съм виждала дори нокът от Богинята, но след този пост все по-настоятелно се питам защо тя си пуска снимки тук, но бърза да ги трие. Въпрос на....? Thinking

# 3 175
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не всеки обича да му се размятат личните фотоси из нета Simple Smile

# 3 176
Когато бях млада, аристократизъм и възможност за оглед и обсъждане на задните части на визирания аристократ нямаше как да попаднат в едновременна житейска ситуация и в едно изречение.
А, кажи им!  Peace

# 3 177
  • Galaxy 13197853088
Как така с един глас .... 3 естествено ...

# 3 178

Не съм виждала дори нокът от Богинята, но след този пост все по-настоятелно се питам защо тя си пуска снимки тук, но бърза да ги трие. Въпрос на....? Thinking
Въпрос на нейна си преценка. Така си е решила и не е нужно да се досажда на ЛС или анализира. Peace

# 3 179
Аз гадни гърди в темата не видях. Нито дупета.  Laughing
Мое изказване беше. За ето това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686069.msg23483872#msg23483872
Направете ми забележка, приемам.

Общи условия

Активация на акаунт