Отговори
# 165

Малко е старо, но си е валидно Simple Smile.
newsm10

# 166
Ехее, този път съм ви поизпуснала, но 3 странички назад върнах само, че няма време Simple Smile
Каро, мен що във филми ме бяха вкарали с едни изследвания на Мерт. На края ги бях пуснала едновременно на 3 места и разбира се едно с едно не съвпадна. На Здраве са най зле. Те бяха съвсем от друг тип нещата, но пуснах тогава в Здраве, Хеи-то и Туб-а.
Не знам какво е ставало из онези дни с токовете, но и майка се жалва в понеделник за нета. Звъннала на Нетуъркс, в сряда я посетили и казали да си вземе нов адаптер. За сега пак кара със същия, но ще имам предвид за следващия път да я пратя на техник вместо за нов

# 167
Здравейте искам да попитам някой да знае зъболекар който работи в Събота и Неделя

# 168
клиника "Света Аполония"
ул. "Константин Димчев" 1
тел: 838212

Мисля, че работят и събота и неделя.

# 169
polin4eto благодаря   bouquet, ще се обадя да проверя  Simple Smile

# 170
Здравейте.  Heart Eyes
Как ли е 7/8?  Sad
Честито на днешните именици.   bouquet

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 09:50 от chibi

# 171
chibi  Hug

Аз съм си все така. Допегит вземам вече редовно, но не ми влияе особено. В събота взех един по-силен хап, стана ми зле, изтръпна ми единият крак и лицето, странна работа...

Търсех Анна Симеонова, свекърва ми също я препоръча, но не разбрах къде точно е тя. Значи срещу  спирката на Механото, където е Тотото (нали там?) не видях табела за такъв лекар, може ли по-точно обяснение къде е, от къде се влиза? И нали работи със Здравната каса?

# 172
  • в огледалото на живота
chibi  Hug

Аз съм си все така. Допегит вземам вече редовно, но не ми влияе особено. В събота взех един по-силен хап, стана ми зле, изтръпна ми единият крак и лицето, странна работа...

Търсех Анна Симеонова, свекърва ми също я препоръча, но не разбрах къде точно е тя. Значи срещу  спирката на Механото, където е Тотото (нали там?) не видях табела за такъв лекар, може ли по-точно обяснение къде е, от къде се влиза? И нали работи със Здравната каса?

Входът е отстрани в дясно,по-посока на движението.Не спирай Допегита,трябва му време да подейства все пак.Но и задължително консултация с кардиолог.

# 173
  • Русе, у дома
chibi  Hug
Д-р Симеонова е в кооперацията на Интис, входа е малко по-надолу от тотото, пада се срещу края на бл.Транстрой. Работи с касата, но там часовете и са доста заети, ако е платен прием може от днес за утре. Инфото ми е от поне година обаче. Иначе като вариант- Хергелджиева, кабинета и също е там или д-р Манчева в началото на П.Д.Петков. Успех, дано нацелят правилната терапия бързо.

# 174
Честит празник на всички!  bouquet

Русенци, бихте ли се присъединили?
http://www.facebook.com/events/1655698881235459/

7/8, успех и правилно назначена терапия ти желая.Високото кръвно не е за подценяване.

# 175
7/8, дано ти назначат по-скоро подходящата за теб терапия.  Praynig Heart Eyes
Лейди ФиЛ , Peace

# 176
  • Русе
   Аз горещо препоръчвам семейството кардиолози Манчева/ Коларов (от личен опит). Кабинетът им е на П.Д.Петков. Работят с касата, часовете се записват предварително.
   Фил, благодаря ти за поканата!

# 177
Мерси за уточненията. Мимето, на Петко Д. Петков има ли табела, къде да ги търся?

# 178
  • Русе, у дома
Мерси за уточненията. Мимето, на Петко Д. Петков има ли табела, къде да ги търся?
http://biznes-bulgaria.com/firma/10892-ambulatoriya-za-simp--po- … -kolarov-ood-ruse
Къща е, на ъгъла, пресечната на Муткурова и П.Д. Петков. Входа за кабинета е от към Муткурова. Трябва предварителен час, обаче, но аз не помня да съм чакала много. Успех.

# 179

Лейди, бурни аплодисменти за инициативата!  smile3501 Писнало ми е от "подпиращи" ме и свиркащи коли когато спазвам ограничението на скоростта! Очаквам на страницата на събитието да дадете по-точни инструкции кога, къде и как можем да се включим!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт