Отговори
# 180
Margaritka, благодаря ти!  bouquet
Дано повече хора се "събудят" и осъзнаят, че спазвайки правилата спасяват своя, на децата и на близките си, живот.
Написах подробности на страницата във фейсбук относно сборният пункт, маршрута и крайната точка.

# 181
Здравейте! Как сте всички?
Търся посредник за пазаруване от sportsdirect-а

хубав ден

# 182
Аз имам една позната ще я питам дали иска да й пишеш

# 183
  • Русе, у дома
Здравейте! Как сте всички?
Търся посредник за пазаруване от sportsdirect-а
хубав ден
http://francetobg.net/ - от Русе е.

# 184
  • В море от любов
Момичета, търся учителка за малкия (4кл.), всеки ден да пишат домашни и да го подготвя за училище.
Помагайте. Praynig

# 185
  • Русе
 Пращай ми ги на мейла, моя батко (4кл.)  и без това няма какво да прави, току виж изкарал някой лев, та тати да смени акумулатора на колата  Mr. Green. Всичко: домашни, поправяне на бележки .... и забележки  Mr. Green, коректно! (с най-качествения коректор Mr. Green). Съставяне на пищови, автомати и картечници се заплаща по отделна тарифа! Без писане на бележки в дневника Joy.

# 186
  • Русе
А някой скоро ще пуска ли поръчка от Iherb?

# 187
Къде се намира ЦДГ ”Детелина” ?

# 188
  • Русе, у дома
Къде се намира ЦДГ ”Детелина” ?
От тук - http://www.bgmaps.com/map/ruse - Ул.Рига 16.

# 189
Здравейте. Искам само да ви кажа за новооткритата група за начинаещи към клуб Чанове / народни танци/ , която е в салона на ОУ Васил Априлов , всеки вторник и четвъртък от 19,30 до 20,30 часа.
Не ви агитирам , защото имам някаква полза от това / аз също сега започнах / , а просто е много готино , а сме само около 10 момичета. Започнахме вчера на 13-ти , така че не е късно , който има желание да заповяда - няма да съжалявате !

Хубав ден  Hug

# 190
isache, сподели, МОЛЯ ТЕ, с каква диета си смъкнала толкова кг?

# 191

Simple Smile с Дюкан  Simple Smile

# 192
Simple Smile с Дюкан  Simple Smile
Щом в/у теб има такъв ефект /видях снимките и разликата е поразителна  Peace/, ще трябва и аз да се заема по-сериозно и с Дюкан да станем приятели  Wink

# 193
Чочи, Дюканската диета е много вредна за организма. Спазвала съм я, има ефект, но не е много лесна.
Започни със 90-дневната диета ( Гугъл ще ти даде инфо, както и има тук във форума тема за нея). В нея даже и можеш да си позволяваш сладко. Гарантирано след приключването и се задържат килограмите,   2 пъти вече съм я спазвала. Като и мъжът ми и негов приятел отслабнаха трайно. Също е много добра за високо кръвно и по време на диета самата ти се чувстваш по-жизнена. Хубавото е, че се яде всичко, но "разделено". За да не спамя тук - погледни  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688282.msg23535517#msg23535517

Ако ти се вижда сложно ми пиши - ще ти я обясня простичко.

# 194

Чочи, Дюканската диета е много вредна за организма. Спазвала съм я, има ефект, но не е много лесна.
Започни със 90-дневната диета  Гарантирано след приключването и се задържат килограмите,   2 пъти вече съм я спазвала. Като и мъжът ми и негов приятел отслабнаха трайно.

Не искам да влизам в спорове , но всяка диета сама по себе си е вредна , защото в периода на отслабване трябва да се лишиш от нещо ! Дюкан е режим , с който придобиваш правилните навици на хранене и вреден само за тези , които не са си направили труда да прочетат книгата , а си правят собствени интерпретации запленени от резултатите на другите и стремежа за по-скоростни резултати !

Самото изказване "Гарантирано .... се задържат килограмите , 2 пъти вече съм я спазвала..... " показва колко трайни са резултатите от подобни диети !

Както и да е - да оставим тези неща - всеки си има глава на раменете и решава какво да прави с тялото и здравето си - само нека не правим крайни изказвания коя диета е вредна и коя не !

Хайде на танци - там няма значение кой каква диета спазва , колко е дебел или слаб - всички се забавляваме много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт