90 дневната съм я спазвала 2 пъти - първият път преди години, а вторият път след раждането, като през бременността бях наддала много. Ти си правиш собствени заключения, че щом съм я спазвала 2 пъти, значи не е трайна, но не знаеш как са стоели нещата. Плюс това смятам пак да я започна, но не защото съм наддала отпреди няколко месеца когато я приключих, а защото искам още да сваля. Глупаво е да се правят изводи, че щом ще я спазвам пак, значи не съм отслабнала трайно. Не се смъкват бързо килограмите, то и не е препоръчително. Такива диети с лъжливи обещания за бързо смъкване трябва да се избягват. Изобщо каквото и да спазва човек - определено си трябва воля.
Не мисля, че изказването ми е крайно, нито пък е мой извод. Това са факти, които могат да бъдат проверени.
И не всяка диета е вредна. По-скоро хаотичното и неправилно хранене е вредно. Не че изтъквам 90 дневната диета, но в нея ми харесва това, че се храниш с всичко - белтъчини, въглехидрати, варива, плодове... само че разделно и в различни дни. Направо си е разделно хранене, което е много полезно за организма. Докато при Дюканската се яде едно месо и туй то. Пък само месо не става.
. Мисля да не се сприятелявам с Дюкан засега, а да пробвам 90-дневната диета. Като цяло ще ми е труден само водния ден
/
/
И на танци ходя, но в клуб Нашенци вече година и нещо и съм на 90 дневната от няколко дни. Преди година с приятелят ми я правихме, при него имаше повече ефект. Но сега имам време всеки ден дая си готвя и мога да правя диетата, че си изисква време. А,че с 90 дневната може да се яде сладко...днес ми е точно този ден 
.Всеки ден си знам какво ще се готви
?
.