Отговори
# 210
Здравейте.
⅞ ...and Happily Ever After, как си? Ходи ли на кардиолог?

# 211
Здравейте, днес и аз ходих в тоя китайски магазин. Видях надписите да си пазя касовата бележка, те не ми дадоха и си я поисках ... дадоха ми. Момчето каза за колежката си - китайка - вероятно се е разсеела  Wink

# 212
Разсеяла друг път. И ние минахме вчера и докато чакахме на касата, никой не получи касова бележка. Аз си поисках понеже купихме обувки и ако имат проблем, кой ще ми приеме рекламация без документ?

# 213
Опитват дали ще им минат номерата в този китайски магазин.  ooooh!

# 214
Чибинс, при Симеонова, която ми е близо няма часове за приеми с направления. Каза ми чак другият месец., което няма смисъл. Малкият беше с температура, след това и каката, тези дни не ходи и на училище. Бях и на изпити, изобщо голям екшън... Едната сутрин пък цялата прекарах в ТЕЛК-а. Но Допегита ме крепи и вече не вдигам толкова високо. Утре ми е ден без ангажименти и ще опитам при лекарите на Петко Д. Петков. Засега в стоматологията ми е невъзможно да отида, много ми е далеко, а в този студ и както беше болен не искам да го тикам до там в количката. Колата не пали, чакам майстора (т.е. баща ми) да благоволи да я погледне.

Ами питам това:

Защо на "болния" човек  Mr. Green , дето яде като ламя по един самун 'ляб на ядене и по кило пържоли, а не надебелява, му казват че си е редовен, а на нас  - кои "нас" имаш в предвид - българите ли?  ни казват че не ни била добре обмяната на веществата ? При положение, че каквото хапнем - оползотворяваме перфектно, а  неизползваната енергия съхраняваме ... на определените за целта  места  Joy .

Значи според мен, покрай тези диети и четене на книги разбирам нещата така:

По-скоро е важно не колко ядеш, а какво. Само с месо не се дебелее. Важно е да не се смесват примерно белтъчини с въглехидрати, т.е. между двете да има часове разлика. А при всеки човек различно "работят" обмяната на веществата и затова едни дебелеят, а други не. Също и при някои заболявания тази "система" работи по друг начин. Аз познавам слаби хора, които искат да надебелеят, хапват по много и  все високоенергийна и калорична храна, но нищо не им се трупа. Де и аз да бях така... Много трудно смъквам кила.

За китайския магазин днес влязох да търся зимно яке за малкия и забелязах една грейка, която купих за 9 лв, там същата беше 17 лв. Ръкавиците също ми се видяха скъпи - по 7 лв, а на Доналд Дък същите са 3 лв. Според мен надуват цените доста. Но магазина беше празен и ми се струва, че няма да вирее дълго.
За касовите бележки и аз съм на мнение че се правят на луди. Китаеца май иска по-хитър от българина да е, ама като му цопнат някоя глобичка ще се научи.

Агнесана, и аз мишкосвам  Mr. Green Сладкото ми е мания, наркотик.  Не мога без него. Ако щеш ми вярвай, но когато много ми се яде чак се разтрепервам.

Чочи, диетата се препоръчва да се спазва 3 месеца, а ако искаш да смъкваш още кила, задължително почиваш 3 месеца преди да я започнеш. Аз така направих и ще видя тези дни да я започвам. Първият месец си писах на листче всеки ден колко кг съм - по едно и също време, примерно сутрин на гладно. Ама после ми омръзна.

# 215
Забравих да кажа, че опраших Ян Бибиян и накупих всичко възможно за моя син. Общо взето има дрехи за бебета и то предимно за девойки и за големи деца над 122см предимно момчета. Взех и една страхотна пижамка за подарък за Коледа. Мислех тази година на децата покрай мен, които хич не са маклко да им приготвя по една кесийка коледни лакомства, но от сега я подкарах с дрехите  Mr. Green
Тази година сигурно пак ще събираме колективна поръка от Вегатойс, та май ми е време да седна и да им разгледам сайта, че не съм влизала от миналата коледа, а тогава доста хубава отстъпка хванахме.

# 216
7/8 , радвам се, че малко си се позакрепила.  Heart Eyes

# 217
Meрси, chibi  Hug

А ти възстанови ли се след операцията? Имаш ли болки? Колко шева?
Аз си правих една лазерна преди 3 седмици, имах 13 мм камък в десния бъбрек. Оттогава ни вест, ни кост от камъните (лазера го разцепи на 3 парчета). Няма никакви признаци да искат да излизат, даже и болка нямам (то хубаво де). Ама се чудя как ще излязат... и кога..... Сега на 6 декември пак трябва да ходя и вероятно ще го разбиват още, ама много закъсахме с парички  Sad

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 21:30 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 218
Чочи, диетата се препоръчва да се спазва 3 месеца, а ако искаш да смъкваш още кила, задължително почиваш 3 месеца преди да я започнеш. Аз така направих и ще видя тези дни да я започвам. Първият месец си писах на листче всеки ден колко кг съм - по едно и също време, примерно сутрин на гладно. Ама после ми омръзна.
Аха, мерси за допълнителното инфо  Hug
Аз, също като теб, ужасно трудно смъквам килограми  ooooh!. А още по-трудно ми е сега, след като преди 3 години ми се наложи да престоя 20 дни в Очното и така ме натъпкаха с кортизон, че..... ooooh!.
Утре мисля да я стартирам тази диета и дано да имам успех.... Rolling Eyes

# 219
кой ян бибиян в здравеца ли или?

# 220
то вече няма друг.

# 221

Щом си решила утре, добре. Успех!
 Първите дни ми бяха трудни, после вече по-лесно се свиква, защото си спазвал няколко дена и ако се изкушиш нещо странично си казваш "сега пък толкова дни спазвах, а сега да се изложа и всичко да отиде на майната си". Аз не съм много волев човек и направо се гордеех като удържах първите 1-2 седмици.
Ако има нещо, пиши ми лично. Човек има нужда да не е сам, за да има кураж и решителност. Пък после самочувствието с по-малко килограми ще видиш как ще те накара да се чувстваш супер.

# 222
7/8, прекрасно се чувствам след операцията„  Heart Eyes
Въобще не ме боли. Дори от 10 дена съм на работа. 
На теб, късмет с доразбиването на камъчетата„  Praynig

# 223
Щом си решила утре, добре. Успех!
 Първите дни ми бяха трудни, после вече по-лесно се свиква, защото си спазвал няколко дена и ако се изкушиш нещо странично си казваш "сега пък толкова дни спазвах, а сега да се изложа и всичко да отиде на майната си". Аз не съм много волев човек и направо се гордеех като удържах първите 1-2 седмици.
Ако има нещо, пиши ми лично. Човек има нужда да не е сам, за да има кураж и решителност. Пък после самочувствието с по-малко килограми ще видиш как ще те накара да се чувстваш супер.
newsm51

# 224
Добро утро.   food010
Успешен ден.  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт