Отговори
# 60
  • Русе
... Трябва дохода на 4-членно семейство /родители с деца без брак дори/ да не надвишава 392 лв. .....

Общо за семейството  Shocked newsm78.

Дано да са малко хората с наистина такъв доход, и дано на никого не се случва да е в това положение. Надявам се и съм сигурен, че един ден ще си платят тези, които с фалшиви декларации вземат помощи вместо наистина нуждаещите се.

# 61
Привет и от мен в новата тема.  Heart Eyes
Приятна седмица.  Hug

# 62
Здравейте!  Simple Smile трети брой на русенското онлайн списание ИНФО излезе http://issuu.com/spisanieinfo/docs/novemberissue. Всякакви препоръки и мнения са добре дошли!  Simple Smile Успешна и усмихната седмица на всички   bouquet

# 63
Здравейте!  Simple Smile трети брой на русенското онлайн списание ИНФОet:
Благодаря.  Hug  Peace

# 64
Липсвах 5 дни от града и съм ви изпуснала  Simple Smile
Мдаа, в Китайския магазин и на мен не ми дадоха касова бележка Thinking
И отделно ми "вдигнаха" кръвното... ooooh!
Тази година купихме детски апрески от Лидъл за 30 лв, много са хубави дано да са и издръжливи  Simple Smile

# 65
Здравейте, някой знае ли докога е 40% намаление в Ла Страда?

# 66
Аз сефте чувам,че има такова... Коя Ла страда е? Аз имам 2 ваучера за долната и горната трябва да видя кога ще ги оползотворим

# 67
Аз сефте чувам,че има такова... Коя Ла страда е? Аз имам 2 ваучера за долната и горната трябва да видя кога ще ги оползотворим

за тази в Мола става дума

# 68
Хайде и аз в новата тема Simple Smile

# 69
  • там където ме зове сърцето!!!
За помощите -аз имам спомен, че се подаваха документи да края на октомври. Трябва дохода на 4-членно семейство /родители с деца без брак дори/ да не надвишава 392 лв. За трима цифрата беше около 290 лв. Лично мнение, че това е абсурдна система; с 2 мин.заплати трудно се гледат деца, а там сумата е почти 600... нямам думи...
И доколкото аз знам и детските също се прибавят към дохода

# 70
За помощите -аз имам спомен, че се подаваха документи да края на октомври. Трябва дохода на 4-членно семейство /родители с деца без брак дори/ да не надвишава 392 лв. За трима цифрата беше около 290 лв. Лично мнение, че това е абсурдна система; с 2 мин.заплати трудно се гледат деца, а там сумата е почти 600... нямам думи...
И доколкото аз знам и детските също се прибавят към дохода

детски, ренти, наеми, наследство... всичко
За всеки е различно обаче и затова трянбва да се отиде на място. А за срока - незнам.

# 71
Добро утро.  Heart Eyes
  newsm59 на Бумеранг!   bouquet

# 72
  • Русе
Някой има ли път към Карфур тия дни? Искам да разбера ваучерите за храна на CBA дали важат в Карфур. Направо удар щях да получа като ги видях ваучерите. Никак не го обичам тоя магазин Sad

# 73
  • в огледалото на живота
Някой има ли път към Карфур тия дни? Искам да разбера ваучерите за храна на CBA дали важат в Карфур. Направо удар щях да получа като ги видях ваучерите. Никак не го обичам тоя магазин Sad
Йес  Mr. Green,ако са червените.
Важат за там,но не знам за друго място.

# 74
  • Русе
Розови са с логото на магазина. Важат в Карфур, така ли? В Кауфланд не минаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт