Отговори
# 270
Ако знаете какви ОГРОМНИ коледни чорапчета имаааааа  Heart Eyes

# 271
  • Русе
И чували за Дядо Коледа, да събира голееееми подаръци.

В тази връзка гледам костюмите за Дядо Коледа и на всякъде пише 1 размер. Къде мога да намеря нещо по-голямо като 3ХЛ примерно и да не струва 100 лв?

# 272
PeaceИ аз голямо коледно чорапче трябва да купувам.  Heart Eyes

# 273
  • на Русе
Здравейте,
моля за помощ. Можете ли да ми кажете мобилен телефон на Мобилмед? Къде точно се намира кабинетът им в болницата? Praynig

# 274
  • в огледалото на живота
Здравейте,
моля за помощ. Можете ли да ми кажете мобилен телефон на Мобилмед? Къде точно се намира кабинетът им в болницата? Praynig
082/821439
Като влезеш в централния вход на болницата,веднага вляво в дъното на коридора.

# 275
PeaceИ аз голямо коледно чорапче трябва да купувам.  Heart Eyes

Имаше всякакви размери, но имаше един наистина ОГРОМЕН Simple Smile

# 276
Търся това:

Идеи къде или на коя аптека, че нямам време да обикалям, а особено и някой ако е пил капсулите може да сподели мнение.

# 277
Търся това:

Идеи къде или на коя аптека, че нямам време да обикалям, а особено и някой ако е пил капсулите може да сподели мнение.

Магазин здраве?

# 278
  • На брега на реката
Ех това Джъмбо. Минахме във вторник, още зареждаха щандовете с Коледните джунджурии, нап,раво ми се напълниха очите. Но понеже отидохме с едно конкретно нещо и ограничен бюджет, нищо не си купих. Наточила съм се за по-следващата седмица, евентуално на 30-ти, че да подготвим коледния календар и  да си навзема чинийки, венци, ах-ах разкошни неща има. Още ги мисля  Joy

# 279
  • Русе
Меги, не се сещам за друг в момента  newsm78 Домашно парти?

Стига бе, хора! И без това нямам работа (щото нямаме вода) и само се чудя на къде да поемем  Mr. Green

Аз и предната година украсих рано. Просто самата украса ми действа мн. положително Simple Smile
А другият петък ни предстои операционно преживяване с малкото и ако всичко е наред (пу-пу), искам да разведря обстановката и да премахна натрупаното напрежение. Ще се украсява!

Това масло го гледах в няколко аптеки - на дървото денонощната, на пазара в тунелчето, на още някоя по централната, май и на Кауфланд на аптеката  newsm78 Магазин Здраве имаше табелка оня ден че не работи събота и неделя.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 09:41 от Ели_дечкин

# 280
Ели, дано всичко мине по вода с интервенцията, която предстои на Гого  Hug
И тъй като се очертава да украсяваш първа, ще чакаме да покажеш идеи за Коледната декорация  Wink

Спокойна неделя от мен!

# 281
  • В море от любов
От две седмици не сме ходили до Джъмбо, но само като ви чета и  Crazy ми идва да скоча и да побегна.  Mr. Green
Във връзка с това предлагам едно общо колективно пазаруване и една среща между другото. То време никога няма и не остава, но който има желание да пише.   Hug

# 282
Вчера установих,че Джъмбо е като стената на плача за малките деца Simple Smile

Всяко дете, което погледнах беше с насълзени и тъжни очи  Mr. Green

# 283
Вчера установих,че Джъмбо е като стената на плача за малките деца Simple Smile

Всяко дете, което погледнах беше с насълзени и тъжни очи  Mr. Green

Включително и моето. Все искаше още и още...

От две седмици не сме ходили до Джъмбо, но само като ви чета и  Crazy ми идва да скоча и да побегна.  Mr. Green
Във връзка с това предлагам едно общо колективно пазаруване и една среща между другото. То време никога няма и не остава, но който има желание да пише.   Hug

Аз винаги имам желание, но рядко се вреждам до кола. Все пак може да спретнем една срещичка.

# 284
  • В море от любов
Имам 3-4 свободни седалки Laughing, мога да те взема, а и други които са ни по път също.
Сърбят ме ръчичките просто. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт