Отговори
# 255
В Джъмбо има светофар на цена 15 лв. Ще покажа снимка по-късно

# 256
Днес ми изкапаха очите ж Джъмбо  Shocked Shocked Shocked има тоооооооооолкова много коледни чудесии. Но се ограничих,че сега стягам рожден ден и финансите са кът Cry Ако имах бездънна карта щях да пазаря  Mr. Green

# 257
В Джъмбо има светофар на цена 15 лв. Ще покажа снимка по-късно

Hug

МОже ли и карта на местоположението му  Praynig

# 258
Благодаря! Ще пазарувам следващата седмица.
Украсата за Коледа ми е по-приятна даже от самия празник  Heart Eyes

# 259
  • Русе
Много сте лоши. Пишат ли се такива неща?  Mr. Green Ще ме изгонят от къщи  Laughing
И аз много обичам да пазарувам коледни украси. Вече ме сърбят ръцете да украсявам но ще го оставя за другия уикенд.

# 260
  • Русе
Точно за този светофар говорих и аз, не е голям, но върши работа.
Пълно е Джъмбо с коледни неща, очите ми останаха, ще се ходи, то е ясно.

А за Мега мола що така ме разочаровахте, тъкмо към него се бях насочила. Сега къде, то не останаха детски центрове. Давайте идеи.

# 261
  • Русе
Не става там, Меги. За мен най-добре си остава във Вълшебство. Обаче зимата е хладно. При -15 навън, вътре беше към 15  newsm78. но децата много, много не ги усетиха.

# 262
бяхте споменали,че преди е имало детски център, който да има място за игра и вън и вътре, но вече са го затворили. Бихте ли ми казали как се е казвал и къде се е намирал?

# 263
не знам защо се прецакаха тия снимки така:
Скрит текст:

Светофарите се намират като влезеш в магазина и тръгнеш по дългият коридор, в който от ляво са играчките, първата пресечка (как звучи само  Mr. Green ) в ляво в дъното като тръгнеш е на левият стилаж. Там са количките и пистите.

# 264
карола а дали има статив за рисуване в джъмбо

# 265
карола а дали има статив за рисуване в джъмбо

Мисля,че да

# 266
благодаря ще се разходим да видим

# 267
Вече ме сърбят ръцете да украсявам но ще го оставя за другия уикенд.

Eли, ти си по-нетърпелива и от мен. Другия уикенд не е ли много рано? Аз мислех да го оставя за по-следващия, ама ако кажеш...
  madnoel

# 268
  • Русе
Ели, много ми идва това Вълшебство, за 3 седмици 3 рд там, ще ми омръзне. Иначе да, вчера бях там, хладно е, хич не се сещат да увеличат климатика. Ние си увеличихме във вътрешната зала, а при децата пак беше по-хладно. Не, че не бяхме потни в края и аз не бях по къс ръкав, но това е друг въпрос. Така че остава пак да умувам, оффф.

Този е светофара. То и аз се опитах да го обясня, но не е много лесно.

# 269
Аз ще оставя коледното украсяване за по-следващия уикенд.  santa2
Трябва и за коледен календар с лакомства да се разтърся през последната седмица на месеца.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт