Отговори
# 240
  • Русе
.....
Моят мъж може да изобрети светофар.....
Mr. Green

Вижте как се прави телевизия, лесно е  Wink:
Как да си направим телевизия

# 241
  • Русе
Добро утро, да попитам относно поканата за постановката на "Малкия притц", дали някой я е гледал и за колко големи деца е предназначена, колко време продължава и колко струват билетите, в Операта ли се продават?

# 242
Добро утро.
Зная, че много пъти е коментирана темата за детските клубове, затова се извинявам предварително Embarassed
Не открих на 1-ва страница инфо за детския център в МегаМол (този до болницата). Ако някой има телефон за връзка и може да ми даде повече инфо, ще съм благодарна. Какви са условията, за каква възраст деца е подходящо?

# 243
  • в огледалото на живота
Добро утро, да попитам относно поканата за постановката на "Малкия притц", дали някой я е гледал и за колко големи деца е предназначена, колко време продължава и колко струват билетите, в Операта ли се продават?
Това е тип мюзикъл:пеят и танцуват.За по-големи дечица ще представлява интерес/поне в начална училищна възраст/Цената и повече подробности ще ти кажат на касата в операта.

Цитат
Не открих на 1-ва страница инфо за детския център в МегаМол (този до болницата). Ако някой има телефон за връзка и може да ми даде повече инфо, ще съм благодарна. Какви са условията, за каква възраст деца е подходящо?

Също ме интересува  Peace
Който е ходил нека сподели.

# 244
Аз съм малко предубедена към детския център в Мега Мола. Последният път като се опитах да оставя детето си там и собственичката тръгна да го гони навън по коридорите. Изобщо не се заигра с него и не му обърна внимание, а вътре беше празно. Иначе за рожденни дни незнам.

# 245
На мен тоя детски център НЕ ми е уютен. Ако имам дете не бих го оставила там. Много ми е тъмен и един..разхвърлян всеки път..

# 246
Агнес, на Джъмбо, на първите стелажи вляво към колички, камиони и разни такива в дъното вляво има. 10-15 лв мисля, че беше. Свети Simple Smile.

Снощи бях в Джъмбо и обикалях и търсих, но нищо не намерих. Нямаше и кого да питам общо взето  Tired
Моят мъж може да изобрети светофар, каза че в училище навремето са правили, но напоследък е толкова зает, че не искам и с това да го занимавам.
Ние взехме от там светофар, малък е, наистина свети. Малкия много си играе с него....обаче сега иска такъв, който показвал и секундите  Mr. Green Та ако някой види подобен, нека сподели. Peace

# 247
  • Русе
.....
Ние взехме от там светофар, малък е, наистина свети. Малкия много си играе с него....обаче сега иска такъв, който показвал и секундите  Mr. Green Та ако някой види подобен, нека сподели. Peace

А след това какво ще поиска, истински светофар, а после кола, после самолет, 'айде де  Mr. Green!

# 248
  • Русе
Добро утро.
Зная, че много пъти е коментирана темата за детските клубове, затова се извинявам предварително Embarassed

След малко ще мина оттам и ще взема тел но и аз не съм доволна от него.
Април правихме там РД и пуснах и външни деца. Естествено те се строиха на масичките и хапваха, пиха сокчета, ядоха торта.... Не че изядоха света но бях с менюта и нямаше допълнително  Embarassed Някои от нашите гостенчета останаха без "манджа". Добре че бях взела сладки и соленки много...
Отделно собственичката ми се разсърди че не съм ги поръчала чрез нея и така си спестих надутата цена .
На барчето за големи отделно поръчвах от техните сладки....
С две думи, т.е. три: не съм доволна!

# 249
  • Русе
0879 03 01 21 ДеЦкия център в МегаМол-а  Peace

# 250
Здравейте.  Heart Eyes
Приятен ден.  Heart Eyes  bouquet
Аз ще поработя.  Wink

# 251
  • В море от любов
Агнес, виж това http://mirokids.com/index.php?module=page4&id=11979&grp_id=3
Преди години моя  син беше на тази вълна и никъде неможех да намеря, та поръчах от mytoys.de., сега не го намирам там, но ако се поразрови човек ще намери.

# 252
Аз точно него гледах, но идва доста натоварващо за семейния бюджет на тази цена, та се надявах на по - евтин вариант.
Ще видя кога отново ще се вредя за колата и пак ще се разходя до Джъмбо да разгледам. В Хипото категорично казаха, че нямат.

# 253
А ходилите скоро в Джъмбо биха ли споделили дали вече са извадили коледните декорации.
Последните няколко години пазарувам такива неща от Мосю Бриколаж, но ми излиза доста солено там  Tired

# 254
А ходилите скоро в Джъмбо биха ли споделили дали вече са извадили коледните декорации.
Последните няколко години пазарувам такива неща от Мосю Бриколаж, но ми излиза доста солено там  Tired

Всичко е извадено в Джъмбо, още на влизане се сблъскваш с коледните джунджурии. В момента в Бриколажа тече някакво намаление.

Общи условия

Активация на акаунт