Отговори
# 225
И аз ходих на Ян Бибиян,но има дрехи предимно за момиченца .Почти нищо не можах да купя .

# 226
Добро утро!
Ужасно възмутена съм от българщината  #Cussing out. Става въпрос за следното: пред съседния вход на блока ни има 1 умряло куче. Картинката е ужасяваща  ooooh! и няма да ви я описвам. Звъннах на 112, откъдето отказаха да се занимаят със случая с оправданието, че се занимават само и единствено с хора, но не и със животни  #Cussing out. Нищо не може ли да направят  Tired. А кучето продължава да си стои все така умряло.......На кого трябва да се сигнализира в случая?  newsm78

# 227
  • в огледалото на живота
Добро утро!
Ужасно възмутена съм от българщината  #Cussing out. Става въпрос за следното: пред съседния вход на блока ни има 1 умряло куче. Картинката е ужасяваща  ooooh! и няма да ви я описвам. Звъннах на 112, откъдето отказаха да се занимаят със случая с оправданието, че се занимават само и единствено с хора, но не и със животни  #Cussing out. Нищо не може ли да направят  Tired. А кучето продължава да си стои все така умряло.......На кого трябва да се сигнализира в случая?  newsm78

Опитай тук,на маркирания в червено телефон,защото екарисаж в Русе май отдавна няма....
http://www.oscrousse.org/index.php?level=3&sub=5&subsub= … nfo=animals 

# 228
Ние миналата зима имахме проблем с умряло куче. ...
Отговорни са Общината, звънях на 112, а те предават на отговорния в Общината....

Друг е въпроса, че кучето беше хвърлено на поляната пред блока и докато го намерят, въпреки че звъняхме поне 20-тина пъти, трупът му замръзна. Чак като отпуснаха студовете след почти 20 дни и след поредното звънене на 112, дойдоха да го махнат.
Обаче аз ги чаках да видя кога ще дойдат и да им посоча трупа, за да не стават грешки. Момчето се оправда, че били идвали, но не го били видели - 70 кила животно.....
Продължавай да им звъниш на 112 или поискай да те свържат с дежурен от Общината.

# 229
Обаждах се на Общинския приют-казаха, че са пратили екип за кучето  Peace

# 230
Обаждах се на Общинския приют-казаха, че са пратили екип за кучето  Peace

Много правилно си направила!!   bouquet

# 231
Преди около 30 минути, екип на Общински приют прибра кученцето  Peace

# 232
  • Русе
 Аз имам една собствена теза за оглупяването на хората. Просто с всеки изминал ден хората все по-рядко ползват мозъка си. И за какво? Най-вече да запомнят фунцията на НЯКОИ от бутоните за дистанционното на телевизора и един-два от бутоните на микровълновата, да не говорим за пералнята  Laughing. Компютъра - от къде се пуска Суртаттефтера и евентуално Skype. Това, че някои е дръпнал щепсела от контакта естествено означава "много сериозна" повреда и т.н. много примери ...
 Преди 20-30г почти всеки мъж можеше да си смени масления филтър на колата сам, да развие изгоряла крушка от полилея и забележете - да завие нова и о-о-о чудо, да светне Mr. Green. Жените можеха да готвят, представяте ли си? А вече не, никой не може нищо  newsm78.

Аз си мислех, че оглупяването е по-отскоро ,50-100г примерно, а ето учените какво са установили:

Цитат
Американски учен се обзалага, че ако един среден гражданин на Атина от времето на 1000 г. пр. Хр, се появи внезапно сред нас, той ще е сред най-ярките хора в настоящето.
 Американски биолог твърди, че хората стават все по-глупави. Провокативната му теза гласи: човечеството е оставило далеч назад в развитието си своята най-висока интелигентност. Виновно е… и селското стопанство, например.

Биологът Джералд Грейбтрий (crablab.stanford.edu) от Станфордския университет в Калифорния твърди: Грижим се все по-успешно за здравето си, но успяваме да вършим това с все по-ниска степен на интелигентност. Нейното равнище е спадало постоянно през последните хилядолетия, пише ученият в специализираното списание "Тенденции в генетиката" (Trends in Genetics).

"Обзалагам се, че един среден гражданин на Атина от времето на 1000 г. пр. Хр, който би се появил внезапно сред нас, ще е сред най-ярките хора в настоящето – с добра памет, богати идеи и ясен поглед към важните проблеми", с такъв сценарий излага хипотезата си Грейбтрий........

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5291071

# 233
аууу значи моя мъж е направо като излязъл не от миналия, ами от по-миналия век, щото не само крушки сменя, ами кранчетата на мивката и при това не се налага да му припомням за това на всеки 6 месеца  Joy

# 234
Аз пък съм възмутена от Карфур. На лятното намаление дебнах едни слипчета за детето да купя на далавера. Незнайно как цената им беше вдигната след началото на намалението на 22лв и имаха 50% намаление на 11лв. Сега преди това намаление бяха на 16лв (без намаление). От 13ти има намаление до 50% и днес минах да погледна какво и колко е намалено и Ооо чудо  doh слипчетата са намалени от 16,29лв на 15,89лв, което по моите груби сметки май е цели 3%  ooooh! Незнам да се смея ли или какво. Дрехите все още са ужасно скъпи и така и не разбрах какво е точно намалението. Очаквам и по време на намалението цените отново да се вдигнат  Tired

Отдавна се каня да питам, но все забравям  Crazy Моят син е възхитен от светофарите, та някъде виждали ли сте да продават такава играчка?

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 20:19 от agnesana

# 235
  • Русе
Агнес, на Джъмбо, на първите стелажи вляво към колички, камиони и разни такива в дъното вляво има. 10-15 лв мисля, че беше. Свети Simple Smile.

# 236
Аз пък съм възмутена от Карфур. На лятното намаление дебнах едни слипчета за детето да купя на далавера. Незнайно как цената им беше вдигната след началото на намалението на 22лв и имаха 50% намаление на 11лв. Сега преди това намаление бяха на 16лв (без намаление). От 13ти има намаление до 50% и днес минах да погледна какво и колко е намалено и Ооо чудо  doh слипчетата са намалени от 16,29лв на 15,89лв, което по моите груби сметки май е цели 3%  ooooh! Незнам да се смея ли или какво. Дрехите все още са ужасно скъпи и така и не разбрах какво е точно намалението. Очаквам и по време на намалението цените отново да се вдигнат  Tired

Отдавна се каня да питам, но все забравям  Crazy Моят син е възхитен от светофарите, та някъде виждали ли сте да продават такава играчка?
  Аз преди дни установих, че намаления понякога когато казват че имат-нямат.Това е заблуда за клиента.Ти си мислиш че го взимаш по евтино с примерно 50 % , но всъщност не е така. Надявам се схвана смисъла .   bouquet

# 237
Мдам, след една такава подвеждаща реклама мъжът ми им написа един гневен коментар в кутията, която е пред магазина и го остави така,че да се види. И на следващият ден бързо бързо му се обадиха да му се извинят и да питат какъв е проблема.. понякога трябва да постъпиш радикално. Ние бяхме харесали едни матраци с подматрачни рамки и бяхме организирали транспорт и накрая се оказа,че не било тъй както сме го разбрали ние..било еди как си. не ще им пишем гневни коментари ами...

# 238
  • в огледалото на живота
Страхотна покана,мисля да се възползвам  Heart Eyes
http://www.facebook.com/#!/events/438281852896752/

# 239
Агнес, на Джъмбо, на първите стелажи вляво към колички, камиони и разни такива в дъното вляво има. 10-15 лв мисля, че беше. Свети Simple Smile.

Снощи бях в Джъмбо и обикалях и търсих, но нищо не намерих. Нямаше и кого да питам общо взето  Tired
Моят мъж може да изобрети светофар, каза че в училище навремето са правили, но напоследък е толкова зает, че не искам и с това да го занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт