Звездни компромати-154

• 64 567
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Помните ли Ванила Айс?
Скрит текст:
Гледах го това лято в една комедия с Адам Сандлър, много напушена , голям смях беше, та там играеше себе си, и беше касиер в някакво бързо хранене. И го питат- ок, не получаваш ли пари от авторско право за песента "Ice, ice baby". А той- "50 процента отиват за Queen, 60 процента за продуцента ми, и всеки път като ми пуснат парчето се набутвам  Mr. Green

Blair Waldorf имаше такава снимка на Николета отдавна, може да не си и била фенка още Grinning Скъса коса беше още, май и ние тук още гадаехме Валери ли е гаджето, кой е, че то беше голяма драма. Показан среден пръст и текст- "Спя с мъжа ти, кучко!". То тогава тази гениална реплика се въртеше на много кифленски статуси.

# 616
Аз пък напълно я разбирам Николета. Тя тогава беше кажи речи никоя сравнение с Алисия, която се надуваше, че е с Валери и му харчи парите. Ще й натрива носа до второ пришествие.  Mr. Green

# 617
Момичета, връщах назад, но така и не намерих това, за което говорите. Може ли снимка/надпис или там за каквото става въпрос?

# 618
Профилът, на който беше качена тази снимка, беше хакнат и затрит преди доста време, 2-3 години може би  Thinking но си беше нейният профил. Тогава и аз още й бях фен, дори ми беше в приятели  Peace

# 619
  • Варна
Аз пък напълно я разбирам Николета. Тя тогава беше кажи речи никоя сравнение с Алисия, която се надуваше, че е с Валери и му харчи парите. Ще й натрива носа до второ пришествие.  Mr. Green

И преди, и сега, Николета свои собствени пари ли харчи, че правиш разлика между двете?

Щом един мъж позволява на жена си да му харчи парите, тя ще харчи. Щом е стиснат и не позволява и жената няма да се възползва.

Като започнете така, коя на кого харчела парите...нали мъжът ги дава, обсъждайте именно него - минало свършено време - давал е на Алисия. В сегашно време - дава на Николета, но на първородния си син, кръстен на него не дава. Това е важното,а не коя му била харчела парите.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 11:13 от missNoir

# 620

Тя ли беше, мислех си 4е ще е тя, такъв такт и лУбезност (оффф на кредор съм) са й присъщи.  Sick
       Майката на тези деца я гледах в едно риалити шоу, обясняваше колко гнусно са постъпили Раймс и нейния бивш, и как са я изкарали, неадекватен парцал пред съда в опитите им да й отнемат родителските права, доколкото знам неуспешни. Но пък и тя не беше дале4 от описанието им  Laughing
Много гнусно даже постъпваха, на няколкото пъти, когато излизаше скандал с евентуална тяхна афера, отричаха до дупка, след което  като стана очеизвадно  Rolling Eyes, ЛиАнн започна да преследва бившата да облича същите дрехи, да отслабва като нея (а беше доста пухкава преди), като пълна психопатка се клонира като нея и пластични опареции и други простотии.
Но рано или късно всичко се връща. Преди 2-3 месеца ЛиАнн била влязла в болница след нервно разстройство заради непосилните диети които прави, само и само да задържи това лекенце Еди  Sick . Впрочем и Лианн и Хайди (бившата на Еди)са казвали в интервюта, че той обожава слаби жени и не би понесъл някаква дебелана до себе си и би я зярязал моментално. Въобще страшен комплекс е вкарал на новата си жена, за да не я остави. И преди ми беше страшно противна, заради показността която прави с децата на Еди наричайки ги свои, че видите ли била по-добра майка и от тяхната, но наистина вече ми е жал за това момиче, защото Еди ще я стъпче като мокър парцал рано или късно. Щом до клиника за нервни заболявания я е вкарал.

Голям панаир беше тяхната....и въпреки всичмко смятам, че той е лекето в случая.  Sick

# 621
  • Бургас
Аз и Николета и Валери ги разбирам, никой не е застрахован от такъв развой. Но кухите напъни на Николета да изкара бившата по-черна от дявола са смешни. Просто не осъзнава колко е жалка с подмятанията, които прави по неин адрес. Една достойна жена, сигурна в мъжа си и изобщо щастлива от живота си, няма да го прави  Peace

Кога се е снимала така с такъв надпис?!?!? Един Господ знае кой фейк профил си гледала

Аз също съм го виждала.Останах потресена.До тогава не обръщах внимание на скандала,но ми се пригади от простотията на твоята любимка.
Не си спомням къде го видях.Наистина!
Какво е това фейк профил? Аз и Креми сме го виждали.Ставаме две. Grinning

# 622
  • София
Какво е това фейк профил?
Славче, фейк означава фалшив профил.

# 623
ЛиАн ,Еди и децата празнуват Денят на бащата

Тази история не я знаех ,грозни неща са това...

Според "Пийпъл" Селена Гомес и Джъстин са разделени от няколко седмици вече.Съдят най-вече заради тази снимка

и надписа Lingse,която Джъстин туитнал  Laughing ,докато Селена празнувала Хелоуин.
Lingse било анаграма на Single.
Друг знак-вечерта ,в която Джъстин заглеждаше ангелите на ВС,Селена туитнала снимката си със своят колега Gregg Sulkin
Селена също така туитнала тази снимка-момичето е един от ангелите на ВС .Горката манекенка после била залята от ...простотии от фен-клубовете на двете пиленца.

Пак ги подкарахте Николета и Алисия-така става при триъгълниците ,в които мъжете са мухльовци.Дълбоко се съмнявам,че Николета ще е последната му жена...За негово добро се надявам  да му дойде акъла в главата преди да е станало късно...

# 624

стилна  Николета

Николета

и,оказва се ,че и други са виждали въпросният статус

Цитат
Първоначално написано от Poivre
фейсбук статусите от типа "Спя с мъжа ти, кучко" не желая да коментирам.

# 625
Списанията преди години, сравнени с тези сега:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2230639/Debutantes-sca … ns-magazines.html

# 626
И аз помня как Николета беше написала: "Спя с мъжа ти кучко", снимката беше правена през зимата и тя беше с къса коса.

# 627
  • На земята, която е всъщност звезда.
Деми, дни преди да навърши 50, посещава специализирана клиника за подмладяване.

Май се е посъвзела, присъствала е и на рождения ден на Доронин:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2230708/Demi-Moores … 0th-birthday.html

Малко снимки от партитата в Индия /единия ден гостите са били облечени в традиционни индийски дрехи, на другия в официални дрехи от 30-те фодини на 20 век/:

http://movies.ndtv.com/movie_story.aspx?keyword=hollywood&ID … g=&nid=290129

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:22 от Вселена

# 628
Гослинг и Тимбърлейк -големи сладури

де

Познайте тези деца  Laughing

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:32 от Ветинари

# 629

Общи условия

Активация на акаунт