Какво значение има вече какво е ставало преди? Оставете нещата в миналото, там където те са си всъщност. Без да ми се обиждате, може да ви заболи от това, което ще кажа, но те двамата ако искат могат и да се оженят, не им трябва вашето позволение. Нали всичко е приключило с бившия? Еми, нямате право да си врете носа в личният живот на хората. Кой ви дава това право ? Хората имат деца, и пак след раздяла всеки си има личен живот. На мен ми се струвате много обсебена от бившия ! Колко време мина от раздялата ? Нещо не ви се отразява добре контакта с него. Много гняв има у вас, и това всъщност ви пречи да го преодолеете, защото си е емоция, макар и негативна показва отношение.
Всичко, което трябва да направите е да се оттърсите от призрака на миналото, да отворите широко очите си за новият ден, който ще ви донесе нова любов и да си извадите съответните поуки, една от които е да можете да поставяте граници, както и да уважавате границите на другите.
(Грешка 3) Месеци наред цветя и рози, докато не почнах да работя повече и нямах време за него- изневерявала съм му, не съм го интегрирала в живота си. И оттам се почна прословутото иди си/махай се. Много пъти простих обиди (грешка 4), съжалих го и му помогнах като искаше да се самоубива, заведох го в болница, грижех се за него
(грешка 5). Известно време всичко ОК, иска да се женим и тн, после се почнаха скандали всеки 3-4 дена. При един от последните ми вдигна огромен скандал, че съм била на среща, защото вечерта не съм му писала. Аз много се ядосах и му теглих една ма**а. 1 седмица по-късно искаше да се видим, отказах му и ми съобщи, че тогава ще се види с въпросната к**ва, с която ми изневери първия път.