Невъзможните хора в живота ни

• 514 235
  • 8 643
  •   1
Отговори
# 8 640
Много хора, които си мислят, че са ужасни или невъзможни и партньорът им ги търпи едвам- едвам, за което трябва да са благодарни едва ли не, всъщност живеят точно с насилник, който ги е смачкал и им е промил мозъка. Не казвам, че при питащата е така, просто давам друга гледна точка.
И на мен ми светна тази лампа. Години наред се чувствах така. Аз бях "егоистичната гадна кучка, която го тормози и добре че е той да ме търпи щот много ме обича". Е да, ама не. Това е най-долната манипулация, на която можеш да подложиш някой човек. Като се осъзнах след 15 години, направо ми експлодира мозъка. WTF

# 8 641
Бившия ми се опитваше така да ме тормози психически, че аз не ставам за нищо, но моя характер е такъв, че не се пречупих. Ако съм имала съмнения са били кратки. Бързо се освестих. Пукнах му главата с едно шише и ме заобикаля до ден днешен.

# 8 642
Анонимна, да не си била майка-орлица, единственият, който се грижи за дома и винаги в подкрепа на всички, а за теб нищо?
И просто да си осъзнала, че и ти си човек и имаш нужди.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 23:13 от Merryn

# 8 643
  • София
Анонимна, онкологичните заболявания и лечението им променят биохимията на тялото и много често депресията е водеш симптом на рецидив или начало на онкозаболяване. Намерете психиатър, който работи с онкоболни и близките им, ако не се лъжа такава е Мая Младенова от център Аналитика. Нека види защо се чувствате така и как да помогне. Не, заради егоизма, човек на прага на смъртта е егоцентричен винаги, тежко болните също, това не е психопатия, това е реакция на психиката на болестта.
И още нещо, невъзможните не се питат какво им е. Те са идеални, нещо има винаги на другите. Не сте за тук, намерете психиатър, не психолог, все пак имате медицинска база на състоянието, трябва да се види от лекар, не от хуманитар.

Общи условия

Активация на акаунт