Отговори
# 660
  • София
Мира и моя приятел прави домашна пастърма....и сега съм в дилема дали ще мога да ям, защото и аз четох, че не е много полезна, НО пък както каза ти няма да изям 5 кг. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 661
имам въпрос, аз съм в 18 седмица и 2 дни, преди два дни бях на консултация, измериха бебето и казаха че е 17 см, вашето колко е, защото в нета четох, че в тази седмица бебето би трябвало да е 20 см.  Sad има ли причина да се притеснявам или е нормално  newsm78 smile3506 Weary

# 662
имам въпрос, аз съм в 18 седмица и 2 дни, преди два дни бях на консултация, измериха бебето и казаха че е 17 см, вашето колко е, защото в нета четох, че в тази седмица бебето би трябвало да е 20 см.  Sad има ли причина да се притеснявам или е нормално  newsm78 smile3506 Weary

Виж тези линкове и не се притеснявай..всичко си е нормално Wink пък и ако не беше гинеколога ти щеше да ти каже Wink

http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-117.html

http://www.puls.bg/health/childbirth/news_10541.html

http://www.puls.bg/health/childbirth/news_10608.html

# 663
Виж тези линкове и не се притеснявай..всичко си е нормално Wink пък и ако не беше гинеколога ти щеше да ти каже Wink
http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-117.html
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_10541.html
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_10608.html

благодаря   bouquet в тези сайтове излиза, че е нормално пък в други излиза различно  Flutter така че май по добре да не чета вече сайтовете  Naughty Simple Smile

# 664
Измерването на сантиметри и килограми никога не е точно. Така че не се притеснявай от това. )

Алекс, аз цяла година почти си мечтая за момента, в който ще си сложа пастърмата да съхне. ) Ами не мога да се лиша от нея, пък и не виждам чак такъв проблем.
Ядем какви ли не други боклуци, за които няма как да знаем произход, състав и т.н., та това да ми е проблема. )

# 665
  • София
Измерването на сантиметри и килограми никога не е точно. Така че не се притеснявай от това. )

Алекс, аз цяла година почти си мечтая за момента, в който ще си сложа пастърмата да съхне. ) Ами не мога да се лиша от нея, пък и не виждам чак такъв проблем.
Ядем какви ли не други боклуци, за които няма как да знаем произход, състав и т.н., та това да ми е проблема. )

Дааааааа затова си права. А и като знаеш как ти си си я направила е най добре. Така няма как да се притесняваш, че има нещо вредно. А и си мисля, че това за месата и т.н. май беше по важно за първите месеци, когато тепърва започва бебето да се развива...то и сега си е важно, ама не мисля, че кой знае колко би навредило.
Охх следобяд със сигурност ще излезна малко да се разходя. Тук времето е страхотно и се постопли и гледам има доста хора по улиците.

# 666
На мен не ми се излиза самичка.  Sad
Мъжът ми отиде на по бира с приятели, а и ще си оправя колелото, а после има да помага за един ремонт.... днес пак ще си остана между 4 стени.

Вчера се бях притеснила, че не съм усетила бебка и мъжът ми започна да прави масаж на коремчето ми, после ми стана гузно, че сме събудили буболечката - започна да рита.  Blush Дано днес самичка се сети да ме поздрави.  Heart Eyes

Досега съм изяла само 2 ябълки и умирам от глад, хапва ми се нещо сготвено, а точно такова се приготвя в кухнята и ще трябва да потърпя още малко.  Laughing

След малко пускам музикалния канал и започвам да се кръшкам.  Mr. Green Реших така да се поддържам във форма.  Sunglasses Ааа и правя упражнения за бременни.

# 667
За мен, няма проблем да се разхождам сама, дори обичам. Винаги съм с дребния, така, че сама почти никога не съм.
Със синковеца доста поспахме, като станахме таткото беше сготвил първо и второ, от мен се очаква само десерта да направя /наследникът иска бисквитена торта/.
Таткото имаше работа, моята кола има проблем и я кара да я проверят и отремонтират. Нас ни закара  в парка, принца правеше кръгчета с колелото, аз се препичах на една пейка на слънце и го наблюдавах......... екстра беше, събрах слънчеви лъчи.
След малко смятам да се хоризонтирам за следобеден сън, от както съм бременна, не го пропускам Crazy

# 668
Да питам кога трябва да се прави тази ФМ коя седмица и гинеколога ли я препоръчва ?

# 669
Да питам кога трябва да се прави тази ФМ коя седмица и гинеколога ли я препоръчва ?

Прави се м-у 16-23г.с., а следващата м-у 24-33г.с.
Прави се по собствено желание, никой не може нито да те задължи, нито да препоръча.
Цената е м-у 80-100лв.

# 670
Защото аз ходих на БХС преди два дни , преди това нали задължително на ултразвук ,но за ФМ нищо не съм чувала  ще се консултирам следващият път с лекаря и най-вероятно ще ида   Simple Smile

# 671
Аз снощи бях на ресторант с цялата фамилия на мъжа ми и до края на вечерта нито един човек не се осъмни,че съм бременна.  Laughing И даже бях с жилетка за бременни,по мен, с висок колан и червена. Ресторанта е на шведска маса така че и няколко пъти ставах да си взема неща за ядене....... никой не рабра.  Laughing Накрая на вечерта мъжа ми каза,че съм бременна и те се разпищяха ,но като чуха в коя седмица съм и се  Shocked. Вуичо му каза,че тъкмо разправял на жена си ,че съм се вталила.  Laughing
Мъжа ми после в колата пак ме почна къде ми бил корема, не било нормално ..... Laughing

# 672
моето коремче е доста напред,но аз съм с двечки.на мен нищо от предишните дрехи не ми става,затова си накупих клинчета,пуловерче,и жилетка.но другия месец трябва да си взема и други неща,защото наддавам доста.стартирах от 53кг а сега съм 59кг.но с покачването на кг започнах от предния месец защото допреди това много повръщах.така че за 1 месец съм качила 6 кг.моя си ми вика че съм като хипопотамче. Hug

# 673
Преди малко се прибрах от разходка в парка, мъжът ми се прибра по-рано, за да излезем.  Blush
Седнахме на една пейка, сгушихме се един в друг и си затворихме очичките, а слънцето ни огряваше.  Heart Eyes
Много съм доволна, че се раздвижих, макар да беше само за 1 час.

Въпрос....
отидохме да видим къде се намира МЦ Марковс - другата седмица съм на ФМ при д-р Димитър Марков; НО нещо не успях да разбере къде е този МЦ.  Shocked
Адресът е: ул.”Алеко Константинов” No.17, вх.А, ет.1
Видях улицата, видях и сградата на No.17, НО никъде не пишеше, че това е МЦ Марковс, дори на звънците никъде не пише.  Sad
Как да разбера на кой да звънна, ако някой е ходил скоро на ФМ там, нека ми помогне!

# 674
И ние вчера бяхме на сбор, един от присъстващите ме гледа около 4-5часа, дори бяхме заедно на вън, че те пушеха, а аз да се разтъпча....и чак когато мъжа ми спомена нещо в тази посока, той разбра, че съм бременна. )))) Пък не е да съм от слабичките. ) Ама човека сигурно си е мислел просто, че съм си дебела.

Общи условия

Активация на акаунт