Отговори
# 675
Аз нали знам,че бебо е добре та корема и килограмите не ме притесяват, и това ще стане, няма къде да бягам.  Laughing По принцип не съм много слаба. Виждала съм снимки на майка ми бременна в 5ти месец, ами точно няма никой,чак не повярвах,че всъщност аз съм вътре,нищо не се вижда.  Simple Smile И даже тя е 20 сантиметра по-ниска от мен.Ама той мъжа ми се оплаква,че и гърдите ми не били порастнали, а аз по принцип съм с чашка D , така че изобщо не се натискам да стават по-големи.  Simple Smile
камито24 ти с двечки разбира се,че коремчето ще е по-голямо, душиците си искат мястото.  Heart Eyes
Аз още не съм усетила бебето, май само аз останах..... Sad

# 676
маминка23,звънеца е вторият отдолу нагоре мисля...по принцип има лепенка която постоянно им пада или им я свалят...и аз бях малко учудена как отвън никъде няма индикация за този медицински център,чак се почудих къде съм тръгнала изобщо,но....горе е много приятно,чисто и спокойно.Не знам защо така никъде навън няма нито табелка ,нито реклама ....и това вход "А" е излишно- аз друг вход не видях  Rolling Eyes
А ти май си ми съкварталка,щом на разходка до там си отишла  Wink

# 677
Denise спокойно не си само ти.
 Днес сестрами се натиска да я чуе племенничката си каза, че чувала сърчицето, бяхме с още една приятелка тя се смее и вика "невъзможно,  искам и аз" , и тя накрая се оказа, че я  чува. Аз малко не мога да повярвам, довечера като се прибере милото и него ще пробвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 678
Той и моя мъж се беше залепил преди два дни да слушал сърцето. Ама то с моя хроничен колит само къркорене на черва чу.  Grinning

# 679
denise78, тъкмо после няма да имаш проблеми с прибирането на корема  Wink

Аз се обзаведох с бременни дънки днес. Харесах някои неща от сайта на H&M, но в магазина им в the MAll или нямаше малки номера, или материите не ми харесаха, или цените се различаваха от тези в сайта  Rolling Eyes  Или пък аз нещо не догледах..

# 680
Последно като гледах дерхи в H&M нищо не си харесах. Исках да отида в най-големия H&M ,че има огромна разлика в стоката и е много по-зареден,но май няма да успея.  Още си търся официална дреха за 21ви,че трябва да се явя пред кмета и да кажа ЗАКЛЕВАМ СЕ И ГОСПОД ДА МИ ПОМАГА, за да ми даде холандско гражданство.  Laughing Май за сега съм се спряла на едно късо сако за бременни с едно копче под гърдите и една черна рокля,която съм обличала веднъж и още ми става. Като цяло съм разочарована от дрехите за бременни по магазините.

# 681
Вчера установих, че не мога да си закопчая якето  Thinking
Имам едно доста хипопотамско от бианка.. което хич не ми се щеше да вадя скоро, но май няма да ми се размине  Rolling Eyes
Някой да е виждал магазин за втора ръка дрехи за бременни? Бих си купила готино яке за зимата ама не ми се дават хиляди пари..

# 682
И аз на една фантазия вече си закопчавам зимното яке.
Миналата година за големите студове си купих едно с гъши пух, но то много пуска и всичките ми дрехи стават само в едни миниатюрни пухчета.
И на всичкото отгоре, не мога да го намеря. ))))
Но палтото си ми става и явно ще карам с него.

aguto, не ти трябва специално ВУ за бременни, в нормалните им магазини си има всякакви размери дрехи. Аз от там си накупих разни неща.

# 683
ще теябва да разгледам значи  Peace

# 684
маминка23,звънеца е вторият отдолу нагоре мисля...по принцип има лепенка която постоянно им пада или им я свалят...и аз бях малко учудена как отвън никъде няма индикация за този медицински център,чак се почудих къде съм тръгнала изобщо,но....горе е много приятно,чисто и спокойно.Не знам защо така никъде навън няма нито табелка ,нито реклама ....и това вход "А" е излишно- аз друг вход не видях  Rolling Eyes
А ти май си ми съкварталка,щом на разходка до там си отишла  Wink

Mira_mar, благодаря ти за обяснението! Много ме улесни, поне като дойде време за прегледа... ще се ориентирам и ще стигна на правилното място.  Hug

Много е неудобно, когато някой тръгне да търси МЦ и да не може по нищо да разбере къде е той.  Confused

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 19:14 от maminka23

# 685
Добро утро!

И ние бяхме на сбор на село 2 дена и си прекарахме супер,само дето не сеприсъединих към алкохолните маратони,но сиопитах 3-4 глътки вино.

Мамите от София ако скоро ходите в ХМ бихте ли погледнали дали има палта за бременни,защото преди време ги имаше в сайта им,но сега не и да не се разкарвам до София напразно.В Пловдив ще откриватно по някое време декември,а зиматасиидва сериозно....

# 686
Добро утро и от мен. )

Аз днес се каня да отида да си взема болничния, трябваше миналия понеделник, но покрай много работа изобщо съм изключила за него.
Че при нас ги подписва шефа на отделението.
Трябва и изследванията да мина да си взема, кръв и урина. Изобщо, натоварена програма. А като гледам какъв е студ, хич не ми се мърда.

# 687
  • Пловдив
Ей, три дни ме "нямаше" и сте изписали света  Mr. Green

Аз да се оплача, че въпреки допълнителното желязо, което приемам, хемоглобина ми е доста под нормата Sad И се чудя защо от известно време насам ми се вие свят Whistling Ще ходя при доки, да я питам какво ще правим, че работата не е добре Sad

На всичкото отгоре - почивните дни изкарах и гнойна ангина ooooh! В петък вечерта ме понаболяваше гърлото, а в събота сутринта вече бях с гнойно гърло... Добре поне, че с огромни дози вит. Ц се оправих и в неделя сутринта вече ми нямаше нищо Simple Smile
Е, нямаше ми нищо, но пък предния ден отложихме планираната фотосесия, та още си нямам снимки Sad

Айде, връщам се, да Ви чета, че имам доста да наваксвам Hug

# 688
добро утро и от мен. ние с мм уикенда бяхме на гости при родителите ми, много добре си изкарахме отдавна не бяхме ходили, а пък и такова ядене падна  Joy като отида там не мога да се спра да ям и мама само ми угажда, пък и бабите дойдоха. ами като цяло се чувствам весела и отпочинала, ама лошото е, че свърши бързо  Sad . днес трябва да мина до личната и да се кача до лабораторията да видим какво ще направим утре с иследването  

# 689
Добро утро и от мен Hug
И моето желязо е паднало, 107 е... дали ще ми изпишат и на мен някакви добавки? Миналия път беше 119, и ми се размина

Общи условия

Активация на акаунт