Отговори
# 390
Алексиана, аз не съм го усетила  Simple Smile Но пък при мен търпение бол, за никъде не бързам, все ще ритне.

# 391
Ами да си общуваме - ритни веднъж за Да, два пъти за Не  Joy
Обаче в събота съм на курс за пренатално общуване и там като вземем техниките, една комуникация ще падне  Joy
Аз мисля скоро да почвам с четенето - поне на два езика, да учи от малко. Специално съм му купила Малкия принц на английски  Joy

# 392
 sweet_maniche много е хубаво, че ще си имаш дружки да си бременеете заедно и да си разхождате дечицата заедно  Simple Smile
За съжаление си нямам нито една бременна приятелка или такава с малко бебче и сигурно ще си се разхождам сама като кукувица  Sad

# 393
Споко, виж колко сме много тука, ще се разхождаме, но по възможност в Борисовата, че ми е най-близо и приятно  Mr. Green

# 394
Здравейте и от мен. )

Добре дошли на новите мами. )

Аз съм на работа, сега малко в обедна почивка и после продължавам. Скоро не бях стояла по толкова време на крак, но не е проблем. )))

За количките и пълното легнало, да, добре е да го има за първите месеци и повечето комбинирани колички са с такова. Кош за новородено, ако е изгоден може и да вземете, но ако ще струва колкото половината количка, няма смисъл. Особено като се има предвид, че бебетата ще са пролетно-летни. Но всеки си преценява за количката, за мен лично е излишно.

# 395
  • Варна
Ако не намеря по-евтин вариант във Варна от онези 45лв, може ли някой да ми прати линк за он-лайн поръчка Vavvv мисля ти беше писала?
В краен случай ще поръчам на някой приятел да ми го прати от София.

За количките - аз съм живяла на вътре в страната и сега от 12-13 години във Варна. Имало е пролети, през които до средата на май съм ходила с палто и ботуши. Много по-студена е пролетта тук.
Миналата година май месец не спря да вали и едва се вдигна около 20 градуса, да не споменавам ветровете, които ни веят. А по-миналата си спомням, че точно на Гергьовден като празнувахме бях с ботушите, зимното поло и палто и ми беше съвсем добре.

Както Ову-то ми бе на 11-12 ден от  МЦ и вървим 8 дена напред в развитието може и края на март-началото на април да се появи бебчо.
Затова съвсем сериозно се замислям за комбинирана количка, която да си има зимен кош. Харесала съм X-lander (то покрай вас реших, че изоставам и снощи се рових hahaha hahaha hahaha).

# 396
И аз не знам дали го усещам, би трябвало да може, стига да различаваш кое движение в корема от какво е. Аз по календар съм в началото на 16-тата седмица, а вчера доки каза, че съм дори към 18-та по големината на главичката. Май ще е девойка, но знае ли човек, нали ги бъркали девойките. Другия месец ще мери крачета ръчички и прочие, та тогава пак ще го карам да гледа, да знам как да се настройвам.
Моя корем хич го няма, все едно се е подул, но вечер става доста голям като се понаям цял ден. Тази сутрин се шегувах, че вечер съм бременна, сутрин не. Баба ми сега разправя, че когато корема растял на широко било момиче, а когато е напред е момче (още един признак за момиче). Още повече, че една гледачка ми беше казала, че ще имам 2 деца, от които първото момиче. С този син подпис отдолу да взема да се гръммна  #2gunfire ooooh!

Пише в разни статиики за ранно възпитание и развитие на мозъка, че е добре да пускаме класическа музика на бебче, докато е още в корема - Моцарт и Вивалди помагали доста за уменията по математика, та днес за пръв път пуснах на бебиту Моцарт. И двамата с таткото 2+2 не можем да сметнем, по-добри сме в хуманитарните науки, та ако мога нещо да му помогна на хайвана, така да бъде. Чак ми се стори,  мръдна нещо. Развълнувана е от първата среща с музиката  yesyes

# 397
Специално съм му купила Малкия принц на английски  Joy
Купи му я в оригинал на френски  Grinning
Il était une fois un petit prince qui habitait une planète à peine plus grande que lui, et qui avait besoin d'un ami...
Наизуст я знам  Mr. Green

# 398
Alexiana не ме притеснява Борисовата градина- с метрото съм за 5 мин.  Grinning
До колкото си спомням мамите, които са ми наблизо са Еовин и Петя  newsm78
ама Ео каза, че няма да се разхожда та ще видим как ще се разберем с нея  Wink

# 399
lastname, то човек като се зарече, че няма да прави нещо, баш то му се струпва на главата. )))
Та ако и се падне някое бебе дето само на вън и в количката спи, ще я видя дали няма да се разхожда Ео. ))))

# 400
Като няма количка, как ще се научи да спи в нея Simple Smile
Ластнейм, аз ще съм бая далеч от метро и от Борисовата, в старата Овча купел съм Simple Smile

# 401
Ео, ехх, личи ти, че ще ти е първо дете.- )))

Ама и аз бях такава в началото. )
Така ще спи, така ще яде, това ще прави....е да, ама не. ) В много ситуации това, което си мислел че ще правиш, или няма да правиш се оказва точно обратното.-
Гледането на дете те кара да забравиш собствените си желания и мнение за това кое е редно, кое не и как трябва да се правят нещата.
Ама има време и сами да се убедят тези, на които ще са им първи деца. )

# 402
  • София
Алексиана - явно с теб сме си съседки и аз съм близко до Борисовата и можем живот и здраве догодина да си разхождаме заедно децата.

# 403
Ео бях останала с впечатлението, че си в района около затвора, аз съм в Зона Б5 и ако има някоя мама наблизо ще се радвам да се запознаем  Grinning

# 404
Да, засега съм до затвора, обаче ще се местим през декември  Hug

Общи условия

Активация на акаунт