Бебето и витамин Д

• 17 379
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Недей да спираш витамин Д,кой ти каза да дадеш на детето две капки добре ли си,дже капки се дава чак на една годинка давай му само една капка сутрин на гладно.Но недей да спреш.

# 46
  • Berlin
Това, че е била леко запотена, не означава рахит. Все пак е нормално да се изпотяват бебетата, но това не означава, че са болни.

# 47
  • София
Недей да спираш витамин Д,кой ти каза да дадеш на детето две капки добре ли си,дже капки се дава чак на една годинка давай му само една капка сутрин на гладно.Но недей да спреш.
Да, добре съм! И кой ми каза съм писала много ясно в поста си, че е педиатърът й!

# 48
  • на последния етаж
И аз давам на сина си по две капки Вигантол от началото на зимата - това по препоръка на нашия лекар, който е специалист по витамин Д и рахит. За дъщеря ми ме е съветвал същото!
Аман от доктори в този форум.  ooooh!

# 49
Аз ви казвам за добро да ви кажа,както искате така си направете

# 50
  • София
Лита, искам да те питам като започна да даваш по две капки забеляза ли промяна във фонтанелата на детето?

# 51
  • София
Аз ви казвам за добро да ви кажа,както искате така си направете
birsen92, тук всички сме се събрали за да си помагаме със съвети. Подразни ме тонът ти към мен. Питаш ме добре ли съм да давам по две капки, сякаш аз самата така съм си решила. Писах много ясно, че педиатърът на Вики така ме е посъветвал, но след като започна да приема по две капки фонтанелата намаля наполовина. Това е. Wink

# 52
Добре разбирам ти и се извинявам ако съм ти обидила,но нали ти казвам знам че две капки се дават след една годинка извини ме все пак исках само да помогна

# 53
  • на последния етаж
Лита, искам да те питам като започна да даваш по две капки забеляза ли промяна във фонтанелата на детето?
Видима промяна не съм забелязала.  Thinking

# 54
И аз давам на сина си по две капки Вигантол от началото на зимата - това по препоръка на нашия лекар, който е специалист по витамин Д и рахит. За дъщеря ми ме е съветвал същото!
Както писах по-горе: ние от началото сме на 2 капки, а сега за зимата даже на 3 Peace И ортопедът на прегледа каза, че е хубаво зимата да се увеличи дозата Peace

# 55
Както писах по-горе: ние от началото сме на 2 капки, а сега за зимата даже на 3 Peace И ортопедът на прегледа каза, че е хубаво зимата да се увеличи дозата Peace

Може би да е нормално за детето то да дадеш,но това не означава ,че всички да дадат всяко дете е различно,но сигурно е по полезно незнам

# 56
  • Berlin
Да, точно така и затова ти не давай толкова категорични съвети. Peace

# 57

Може би да е нормално за детето то да дадеш,но това не означава ,че всички да дадат всяко дете е различно,но сигурно е по полезно незнам
Не казвам на всяко дете да се дават. Казвам, че не е ненормално да се дават по 2 и повече капки преди годинката. Капките не се дозират по лично усмотрение Tired

# 58
  • варна
Здравейте и от мен Simple Smile Аз искам да ви попитам как давате на бебчо вит Д? Разтваряте ли го във  млякото

# 59
  • на последния етаж
Здравейте и от мен Simple Smile Аз искам да ви попитам как давате на бебчо вит Д? Разтваряте ли го във  млякото
Капя директно в устата преди кърмене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт