Брекети - колко ви излязоха и къде ги поставихте - част 3

• 174 197
  • 1 079
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
СВОБОДАААААА! 706 дни, 1 година, 11 месеца и 6 дни Simple Smile Отивам да ям пържоли!

Честито! Покажи снимки   bouquet

# 496
Здравейте. Имам малък въпрос. Предстои ми слагане и както знаете са нужни панорамни и рентгенови снимки. Къде мога да си ги направя /в София/ и каква е цената? Изобщо не съм в час, ама не ми се е налагало да се сблъсквам с тези неща  Blush

# 497
  • Sofia
Аз си правих снимките и тези на дъщеря ми тук : http://www.medixbg.com/gainaccess.html

# 498
СВОБОДАААААА! 706 дни, 1 година, 11 месеца и 6 дни Simple Smile Отивам да ям пържоли!

Честито! Покажи снимки   bouquet

Прощавайте за лошия вид Simple Smile Можех да дръпна един гребен но... ето и същественото.
Ето от тук тръгна...
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q71/1299_102015767 … 0_148629023_n.jpg

И това е прясно-прясно:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/10061 … 0_154882989_n.jpg

И тук...
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q80/s720x720/10010 … _1579394121_n.jpg

Трябваше да видите реакцията на мъжа ми, гледа въпросително-одобрително и мига на парцали, за пръв път ме вижда без "кофража".

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 22:12 от Lidsy

# 499
Честитооооо Simple Smile Много усмивки, ябълки и ядки  Laughing

# 500
  • София
Lidsy, честито!!! Усмихвай се и се радвай на усмивката си!

На мен това щастие ми предстои след два дни - общо ми се събират 2 години и почти пет месеца с берекети. Simple Smile

# 501
Lidsy ,Честито и от мен Simple Smile Не спирай да се усмихваш  Grinning

# 502
  • София
Честито, много си хубава!

# 503
  • София
Хайде, да ти е честито! С много усмивки да си носиш новата физиономийка  Mr. Green

# 504
  • в матрицата
Ето ме и мен, утре и аз  ги махам   newsm44 . В монета съм само с брекетите без дъги, но с ретейнери. Изобщо не мога да си се представя без брекети, нося ги почти 3 г .

Lidsy, поздравления. Наистина има прекрасен резултат.

# 505
Благодаря на всички! Suzza, страхотно е, толкова много ще се вълнуваш и ще се усмихваш.. А какво ще правим с тебе от тук нататък? Като че ли малко матирана ми изглежда повърхността и на слънце забелязвам отпечатък там, където е било лепилото. Днес не съм пушила, защото ме е страх да не потъмнеят, това е добър повод да откажа цигарите. Но не знам каква паста да избера, четох, че е добре да е по-богата на флуорид и калции, има милиони такива, по-разплостранените са Пърл дропс, Сенсодин, Био рипеър тотал, Енамел кеър... Искам да направя така, че да я показвам по-дълго тази усмивка. Давайте предложения.

# 506
  • Пловдив
Лидси, супер си, да ти е честита усмивката и дълго да й се радваш!!! С какви ритейнъри си, как е усещането - има ли чувство за "клатене" на зъбите?

Suzza, радвам се и за теб, непременно споделяйте и за "след свалянето"  Hug

# 507
Честито и от мен на всички нови усмивки!  Hug
Много се радвам на всички завършени успешни лечения, затова продължавайте да ни показвате снимки на усмивките си, за да мотивирате нас дебютантите.  Mr. Green

Моите брекети са на един месец и нямам НИКАКВА ИДЕЯ как ще минат още около 30 и няколко месеца.   Shocked Joy

# 508
  • София
Честито и от мен на всички нови усмивки!  Hug
Много се радвам на всички завършени успешни лечения, затова продължавайте да ни показвате снимки на усмивките си, за да мотивирате нас дебютантите.  Mr. Green

Моите брекети са на един месец и нямам НИКАКВА ИДЕЯ как ще минат още около 30 и няколко месеца.   Shocked Joy

И аз така! Още повече като не забелязвам голямо движение в устата си Joy Иначе се справям с яденето и на по-твърди неща, просто внимавам доста. Имам чувството, че ластичетата са се пооцветили... добре че другата седмица съм на затягане, да видя какво ще каже ОД.

Някой ползвал ли е ето такова за почистване на зъбите, докато е с брекети?

Поздравления на всички, които вече са свалили брекетите и се радват на хубави, подредени зъбки!

# 509
Но поне усмивката ти ще е "триумфална" Simple Smile 30 месеца са нищо.
Змейковица - метална нишка с фотополимер от кучешки до кучешки зъб и 3 дни в седмицата спане с помощния апарат. Ако трябва да сме честни, много повече усещах дискомфорт от движение на зъбите с брекетите, отколкото с ретейнъра. Смятах, че първите 3-4 дни ще ме наболява, но няма нищо такова.
Много ме измъчи със свалянето на самите брекети, без да вади дъгата направо с клещите ги махна един по един, без никаква подготовка. Най-силно боли свалянето от упорните зъби, резците бяха поносими. Но първо ми сложи ретенцията и после запорна да ги маха. Сега всичко седи прибрано в един плик, нанизани са на дъгата както са били в устата ми.
Друго странно наблюдение - понеже горната ми уста е била изпъната 2 години, след като вече нямаше "пълнеж" беше някак си под напрежение все едно, не знам и аз как да го опиша. Много вреден навик съм си изградила да прикривам зъбите си, към новите съвет - не го правете, да не ви притеснява какво се вижда, после ще ви е трудно и ще ви остане като тик.

Общи условия

Активация на акаунт