Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 325
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Днес получих чаша и сок от Фрутели, в чудесна кутийка.

Speedy ли ги носи, че имам смс от тях да очаквам пратка и се надявам да е това? Иначе и аз участвах за име на стол при Виденов, ама те обикновено те карат да ходиш до магазина им за наградите.

# 556

Speedy ли ги носи, че имам смс от тях да очаквам пратка и се надявам да е това? Иначе и аз участвах за име на стол при Виденов, ама те обикновено те карат да ходиш до магазина им за наградите.

И аз получих смс от тях и цял час умувах аджаба какво имам да получавам от Девин  newsm78 Сетих се  Flutter само че пише че утре до 17ч ще ми донесът пратката  Tired

# 557
  • София
И аз си имам чашка със сокче.  Laughing Сладка чашка и опаковка. До сокчето едва ли ще се вредя да го пробвам.  Mr. Green На мен ми се обадиха когато бяха пред нас. Не са ме известявали предварително.

# 558
Аз нищичко не съм спечелила!
освен дето пратих на мебели виденов едно име за стол, и всички които са пратили име получават химикал и календар  техен.
И аз участвах за тези мебели, но не са ми пратили календар и химикал newsm78

# 559
Донесоха ми от Нивеа сешоара и пресата, супер са Peace

# 560
  • Sofia

Да Спиди ги доставят. Много е сладка кутийката.

# 561
  • Под кривата круша
Аз нищичко не съм спечелила!
освен дето пратих на мебели виденов едно име за стол, и всички които са пратили име получават химикал и календар  техен.
И аз участвах за тези мебели, но не са ми пратили календар и химикал newsm78

Трябва да си пратиш данните по мейла, за да ги получиш. Simple Smile

# 562
От Виденов за кръстника пращат бутилка червено вино и грамота в рамка,изпратена с куриер до адрес.На мен ми пратиха до адреса,въпреки че съм от града ,където е главното им производство,никой не ме е карал да ходя до магазина им.
И аз чакам от Фрутели Simple Smile

# 563
Говорите за играта на Фрутели, където първите 500 човека, на които 5 приятеля харесваха линк, печелеха сокче и чашка ли? Аз участвах, но нито мейл ми пратиха, нито нищо.... Някакъв списък със спечелили има ли някъде? Simple Smile

# 564
Говорите за играта на Фрутели, където първите 500 човека, на които 5 приятеля харесваха линк, печелеха сокче и чашка ли? Аз участвах, но нито мейл ми пратиха, нито нищо.... Някакъв списък със спечелили има ли някъде? Simple Smile

Да имаше списък в приложението към страницата им.Провери там Simple Smile

http://www.facebook.com/Frutellibg?sk=app_384914484918645

# 565
  • Под кривата круша
http://kino.novatv.bg/   Peace

# 566
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Може ли пак да помоля да ми дадете линк или да ми обясните каква е играта на Памперс с тия баркодовеHug

# 567
  • Стара Загора
Може ли пак да помоля да ми дадете линк или да ми обясните каква е играта на Памперс с тия баркодове.  Hug
писах на лични

# 568
  • София
Във фейса има някаква игра на маргарините Томи, но нещо дава грешка и не мога се регистрирам

# 569
Във фейса има някаква игра на маргарините Томи, но нещо дава грешка и не мога се регистрирам

То пък една игра...  ooooh! Сериозно, колко от вас ползват престилки за готвене?  Stop

Общи условия

Активация на акаунт