Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 327
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
незнам тук ли му е  мястото но все мили майчета извинете ме ако не е .Участваме с мойте бебе в един конкурс и остава малко до края .Но вече почти никой не помага а имаме малко разлика.Моля ви ако някой може дайте по едно харесва ми на снимката мерси и извинете ако не трябва да пиша тук

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507972802555023&set=o … ype=1&theater

# 571
Аз нищичко не съм спечелила!
освен дето пратих на мебели виденов едно име за стол, и всички които са пратили име получават химикал и календар  техен.
И аз участвах за тези мебели, но не са ми пратили календар и химикал newsm78
трябав да им пратиш мейл с фейсбук профила си телефонния си номер и името което си предложил/а/

# 572
незнам тук ли му е  мястото но все мили майчета извинете ме ако не е .Участваме с мойте бебе в един конкурс и остава малко до края .Но вече почти никой не помага а имаме малко разлика.Моля ви ако някой може дайте по едно харесва ми на снимката мерси и извинете ако не трябва да пиша тук

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507972802555023&set=o … ype=1&theater

Успех от мен. Твоята снимка най - много ми хареса всъщност. Ако искаш пусни линка и тук в групата http://www.facebook.com/groups/485277708183022/ така повече хора ще могат да помогнат.

# 573
пробвах но групата е затворена и чакам някой да ме одобри да вляза там и мерси все пак Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 574
освен дето пратих на мебели виденов едно име за стол, и всички които са пратили име получават химикал и календар  техен.
трябав да им пратиш мейл с фейсбук профила си телефонния си номер и името което си предложил/а/
Мисля, че и аз съм участвала,ама не помня какво име съм дала... дали може да се види от фейса? Питам,че не ми се рови, ако някоя от Вас знае?
    И да попитам има ли някоя от Вас тук, която да не е в групата във фейсбук? Ако има нека да ми пише на лично....обърнах се към дамите, но и господа,ако има не е проблем! Simple Smile Хубав ден!

# 575
Мисля, че и аз съм участвала,ама не помня какво име съм дала... дали може да се види от фейса? Питам,че не ми се рови, ако някоя от Вас знае?
    И да попитам има ли някоя от Вас тук, която да не е в групата във фейсбук? Ако има нека да ми пише на лично....обърнах се към дамите, но и господа,ако има не е проблем! Simple Smile Хубав ден!
Дааа може!И аз забравих какво име съм дала, но там видях Simple Smile
Еееееее момичета, аз счупих каръка Simple Smile спечелих от ейвън !За първи път печеля на лотаариен принцип Simple Smile подаръчен комплект, днес получих мейл , а какво има в този пдоаръчен комплект някой знае ли ?

# 576
ето една игра от бг пощи
http://www.bgpost.bg/?cid=40&NewsId=528

# 577
ima spe4elili ot avon.Az pak ne pe4elq...  Sad

# 578
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Може ли пак да помоля да ми дадете линк или да ми обясните каква е играта на Памперс с тия баркодове.  Hug
писах на лични

Изключително ти благодаря за цялото инфо  Hug

Спечелих от Avon гримовете. Парфюма им много ми хареса, предполагам и те ще са хубави.

# 579
Еее, само аз нищо не мога да спечеля. Embarassed

# 580
От 1.12 до 24.12 на сайта на Кауфланд ще има томбола за спечелване на ваучери. Сега го видях във вестника им

# 581
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И Нивеа са пуснали игра в Кауфланд. При закупуването на 1 техен продукт(шампоан, балсам, маска за лице и прочие), теглиш скреч карта. Можеш да спечелиш преса и още неща бяха, но ги забравих. Аз си взех шампоан и картата ми разбира се беше НЕпечеливша. Въпреки това ми дадоха малък шампоан за мъже като утешителна награда.
Освен това в същия магазин има игра на Пантен и на още 3-4 различни марки.

# 582

Къде са обявени имената на печелившите?

# 583

Къде са обявени имената на печелившите?
  Не се обявяват. На печелившите се праща  email Peace

# 584
Днес ми доставиха ел. каната от Моята аптека  Hug А страшно много искам да спечеля от Avon, макар, че и днес пак се разминах. Остава да стискаме палци в понеделник да се появим в играта на Nivea или на Dureks  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт