Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 338
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
При мен все още няма нищо от Фрутели Sad
А в Кауфланд днес на касата ми дадоха едни точки, които се събират при всяко пазаруване на стойност над 5лв. и с тях взимаш книги на Бон Апети на половин цена. Интересно изглеждат. Simple Smile

# 586
# 587
Момичета днес свършва играта на нескафе 3 в 1 които има кодове сега е момента. Аз днес си взех пакет от Каяфланд - явно са нова пратка защото нямат промоционалната синя част.
 Вече ме е обзело празничното настроение. малко раничко но...  На димива съм много ядосана меко казано, защото аз съм с 13 сектора а моя приятел с 15 отива към 16 и нищо.Само да спечеля и спирам да я играя вече. Laughing

# 588
  • Под кривата круша
Момичета днес свършва играта на нескафе 3 в 1 които има кодове сега е момента. Аз днес си взех пакет от Каяфланд - явно са нова пратка защото нямат промоционалната синя част.
 Вече ме е обзело празничното настроение. малко раничко но...  На димива съм много ядосана меко казано, защото аз съм с 13 сектора а моя приятел с 15 отива към 16 и нищо.Само да спечеля и спирам да я играя вече. Laughing

И аз така си викам, но всеки път като спечеля и почвам да въртя като побъркана.  Joy
Сега съм с 12-13 сектора и не съм играла от 2 седмици сигурно, защото не ми харесват предметните награди, а аз играя само там. Wink

# 589
А аз от август съм зарязала един акаунт със спечелени 5лв. /не ми се дава ЕГН/ и още 2 акаунта с по 16 и 18 сектора. На последните 2 съм печелила и имат ЕГН-та, но пак не ми се занимава.  Crossing Arms Дет' се вика аха да спечеля с толкова сектори, ама....

# 590
  • Sliven, Bulgaria
Димива според мен, мамят. Ако сметнете математически вероятности за печалба ще се убедите! Аз спрях да им въртя колелото отдавна. Дори имам спечелени 5 лв, които не съм си взела. Мошеници! Всеки който е учил вероятности ще потвърди!

# 591
  • София
Димива според мен, мамят. Ако сметнете математически вероятности за печалба ще се убедите! Аз спрях да им въртя колелото отдавна. Дори имам спечелени 5 лв, които не съм си взела. Мошеници! Всеки който е учил вероятности ще потвърди!

Мамят и още как!  Laughing  Ако си с малко сектори, редовно се върти за 100 или 50 лева, които не печелиш. Обаче станат ли много секторите и вероятността да получиш награда се увеличава, наградите се ограничават до 5 и 10 лева.  Laughing  Имам спечелени 5 лева, но не съм ги поискала. Не мисля, че си заслужава да давам ЕГН-то си за 5 лева.

Впрочем, поглеждали ли сте "топ победителите"? Как става така, че двукратен победител има над 800 лева печалба, като дори предметните награди са най-много 100-120 лева? Или в началото е имало и по-големи награди?

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 11:51 от Тaня67

# 592
  • Mediterraneo
Ох, пък с тези ЕГН- та, стана много модерно да не се дават... ЕГН мога да намеря поне по 5 различни начина, кой от кой по- лесни, далеч не е необходимо да ги давате  ooooh!

# 593
  • София
Ох, пък с тези ЕГН- та, стана много модерно да не се дават... ЕГН мога да намеря поне по 5 различни начина, кой от кой по- лесни, далеч не е необходимо да ги давате  ooooh!

Да, точно така е. За съжаление у нас няма защита на личните данни. Но поне официално нямат право да се използват. А  в подобни игри лично им ги предоставяш. А те препродават целия набор данни на следващите и т.н. После се чудиш как да се отървеш от досадници.

По този повод се сетих. От Цептер отново са ме измъкнали от някакъв списък. Обадиха ми се за получаване на "награда", защото миналата година съм отговорила на анкета. Тогава отклоних предложенията им, след месеци досаждане ме оставиха, а сега отново се започва. Sad

# 594
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А от Националната лотария някой печелил ли е повече от 2лв.? Аз и толкова не съм, въпреки че играя редовно.

Благодарско на svetla_88, че ме подсети за края на играта на 3в1. Вкарах вчера набързо всичките кодове, които бях събрала и....спечелих едно голямо Н-И-Щ-О...отново  Mr. Green

За Димива е ясно, че лъжат. Ама ако спечелите 100лв. ще си дадете ЕГН-то доста бързо  Simple Smile То ако само те ни лъжеха...здраве му кажи.

# 595
  • София
Снощи спечелих от Димива 5лв. с 9 сектора.
Онзи ден въведох поредните 80 кода от 3 в 1- 1 чаша.

# 596
http://www.ofi.bg/# Всеки делничен ден, ofi.bg и радио Витоша, Ви дават възможността да спечелите страхотни награди

# 597
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
https://www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria/app_467706013281320

# 598
  • Русе
Може ли аз да се включа в темичката,че съм луда маниачка на тази тема.Печелила съм доста неща-ваучер за 100лв от Милка,цифров фотоапарат от Орбит и разни други.Напоследък оба1че съм зациклила-от една кутия Морени-НИЩОООО!Надявам се да ми тръгне по коледа-тогава има МНОГО ПОВЕ1ЧЕ игри.Поздрави Цвети!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт