Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 260
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
ЧРД Карола   bouquet
Много много здраве и щастие!

# 511
  • София
 Честит рожден ден ,Карола ! Много здраве и късмет и да пишеш тук за хубави и големи награди които си спечелила .

# 512
Искам да се похваля, че днес си получих чашата от 3 в 1..Пристигна точно като подарък за рожденият ми ден  Mr. Green
Днес ли ти е РД?  Party

Party Party Да
Честит Рожден ден newsm67 Късмет в игрите и много повече в живота, ти желая Hug
И аз така, та за това питам Wink

# 513
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Каролче, айде честит рожден ден. Да си жива, здрава, усмихната, борбена и все такъв успех в игрите и живота  Hug

От Ейвън ми писаха, че съм спечелила в последния им етап и до края на тази седмица ще си получа парАфУма  Simple Smile

# 514
KaRoLa Честит рожден ден !
Да се оплача че вече се изнервям на димива. Аз съм с 12 сектора,а приятеля ми с 15..... Скоро ще се отказвам от това колело. Въртя го 3-4 мес за да спечеля 5 левчета.

# 515
  • София
Ире и на теб честит рожден ден ! Пожелавам ти много любов и щастие и късмет във всичко .  bouquet

# 516
  • София
KaRoLa, Ире, честито! Желая ви много здраве и късмет!   bouquet

# 517
Здравейте, честито на рождениците! Да сте здрави и щастливи и много награди!
   Някои от форума участва ли в играта на жилет? Може ли малко помощ, защото нз защо не мога да си оправя линка....Sad

# 518
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
KaRoLa, Честит рожден ден !  newsm59

# 519
Здравейте,и аз да се отбележа Simple Smile
миналият месец вече стана спечелих от нес кафе чаша,обадиха ми се разбрахме се на следващият ден да дойдат.Е да,ама не..никой не дойде,писах и на нес кафе те ме препратиха до нестле от там казаха,че ще видят какво е станало.Още си гледат а аз си пия кафето и без тяхната чаша,вече не играя на такива игри.От няколко дена обаче си копувам билети на Националната лотария и се ми се пада''Участие за специален шанс'',на някой да му говори нещо?Ровя се из нета и инфо не намирам.
И успех на всички участници в игри Simple Smile

# 520
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
миналият месец вече стана спечелих от нес кафе чаша,обадиха ми се разбрахме се на следващият ден да дойдат.Е да,ама не..никой не дойде,писах и на нес кафе те ме препратиха до нестле от там казаха,че ще видят какво е станало.Още си гледат а аз си пия кафето и без тяхната чаша,вече не играя на такива игри.От няколко дена обаче си копувам билети на Националната лотария и се ми се пада''Участие за специален шанс'',на някой да му говори нещо?Ровя се из нета и инфо не намирам.

Мисля, че и на мен ми се падна това един път и доколкото можах да разбера е, че ми дава двоен шанс за спечелването на наградите им. Може и да бъркам.

# 521
Мерси, момичета Hug

# 522
И аз много благодаря!!  Hug Hug

Ире,честит рожден ден и от мен!!   bouquet

# 523
  • Габрово
Чети тук. - https://www.7777.bg/
Или отзад на билета, всичко си пише.
Специалния шанс май се пада във всеки билет, аз съм си вземала 2-3 и във всичките го имаше.  Laughing
Регистрираш си кода в сайта и уж ще теглят допълнителни награди. Но никъде не пише кога и т.н. Simple Smile

И нали някой беше казал, че с оплакване идвал късмета... Та.. Оплаквам се, пък! Много се оплаквам! Крайно време е да спечеля нещичко, каквото и да е!  Laughing Mr. Green

# 524
.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:37 от Ulia

Общи условия

Активация на акаунт