Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 369
  • 721
  •   2
Отговори
# 255
  • Sofia
Някой знае ли нещо за този човек http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-06-14&article=370789

# 256

Моля те после да споделиш !
Аз също ще ида , но ще ми е доста трудно да го организирам затова искам да знам струва ли си, въпреки че след краткия разговор съм 99 % сигурна .
Има ли някой , на който вече са се сбъднали прогнозирани събития от леля Искра? За настоящето е точна , но ме интересува познаваемостта за бъдещето.
[/quote]

IDI- вчера ходих при леля Искра. Каза ми противоположното на Никола Узунов??????.
Ако това, което каза за бъдещето е вярно ще е супер, но засега съм объркана. Нещата са прекалено хубави, е дано станат с времето.

# 257
  • София
момичета, извинявам се за глупавия въпрос, но тази баба Дана, която е сложена горе от къде е, защото днес много ми похвалиха една жена Данка от Св. Троица или от Захарната? Благодаря предварително Hug

Сигурна ли си, че това са кварталите? Аз познавам една, която е в Модерно предградие. Познаваме се от 7-8г.  даже миналия петък бях при нея. На какво гледа тази баба Дана?

# 258
Тази Баба Дана от анкетата, ако не се лъжа е от Пловдив.

Някой ходил ли е до Тодор Бойчев от Стара Загора?

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 18:57 от stasha_s

# 259
  • София
В момента дават интервю с Кеазим ходжа.Някой ходил ли е при него.

Преди доста години /края на 2003г.  и в началото на 2004г./една моя приятелка ме заведе при него. Имах сериозен проблем. Няколко пъти ходих. Разбира се той веднага видя магия. Иска много пари. Жена му в повечето случаи също присъства и тя взема участие в гледането. Мисля, че не е ходжа, а самозванец "ходжа". Слага си един фес и се подхилкват със жена си на хората. Спомням си, че докато чаках, доста хлебарки ни лазеха, а дъщеря му се разхождаше полу гола из целия апартамент.
Аз лично не съм доволна! Нищо не позна и нищо не помогна! Но това е моето мнение и впечатление.

# 260
  • София

Доста интересна статия! Лошото е, че такива хора като него не са много известни в родината си, а повече в чужбина.
Лечител е. А дали се занимава с гадаене????

# 261
Здравейте момичета, а дали някой е чувал за Алекси Маринов от Горна Оряховица? Казват му бай Али, гледал на карти таро?

# 262
http://www.borbabg.com/?action=news&news=7877
за този става въпрос.
А някой да е ходил при Здравка от В. Търново? и какви отзиви имате за нея?

# 263
  • София
Здравейте момичета, а дали някой е чувал за Алекси Маринов от Горна Оряховица? Казват му бай Али, гледал на карти таро?

Кое е вярното за този Али - Алекси Маринов: гледа на карти таро или е ясновидец? Може би съчетава двата вида за гледане?!

# 264

Кое е вярното за този Али - Алекси Маринов: гледа на карти таро или е ясновидец? Може би съчетава двата вида за гледане?!
[/quote]

Знам само, че гледа на карти таро. Затова питам дали някой знае за него. Аз разбрах от една приятелка от Горна Оряховица. Тя ми каза,че ходели много хора от цяла България и е чувала много добри отзиви за него.
Доколкото знам от нея гледа на таро и на снимка. Но на нея и се е развикал и само дето не я изгонил(питала е за връзка с женен мъж, което според него било грях и я пратил на църква да иска прошка)Затова тя няма отзиви за него. Иначе докато е чакала се запознала с хора от Плевен, които и разказали, какво им е познал.

# 265
През 2011 г. говорих по скайп с Христо 1о1ев и назначи 1ечение с хомеопатични продукти на майка ми. Имах го1яма надежда , че ще помогне, защото статиите във вестник Стандарт бяха написани с много чудеса.  В същия вестник бяха писа1и и за една шар1атанка  Севинч от едно се1о до Батак -  Нова Маха1а, та ходихме и до там. Оказа се, че самата Севинч има нужда от 1ечение, не можа да познае какво е на майка ми и предписа едни неизпъ1ними рецепти с би1ки ..... пъ1ен абсурд, обаче ние бихме път до там заради този вестник.
 Пос1е прочетохме за Христо 1о1ев. Оказа се, че Габрово е да1ече и няма как да издържи пътя до там, та г1еда майка ми по скайп. За го1ямо съжа1ение човека не можа да помогне нищо. Иначе редовно ми пишеше и питаше за състоянието и. Изпратих му пари със запис за консу1тацията, но не можа да познае нито диагнозата нито да по1учи подобрение и състоянието и много се в1оши.

# 266
Здравейте и от мен. Аз тук не съм писала, но съм ви чела и за това реших да ида при Стефка и леля Искра. Днес бях при Стефка и срешнах мами от форума. Да ви кажа , че не съм доволна от нито една от двете, няма такова налучкване и при мен и при приятелката ми. Най-интересното е, че и на двете ни е казала  абсолютно еднакви неща за мъжете ни, което просто няма как да се случи  Outta Joint И при леля Искра беше същото - налучкване..... Да ви кажа, че по едно време просто си мислех как ще и пратя "Господари на ефира", ама наистина ми стана и смешно и тъпо....
За мен това са най-лошо  инвестираните пари....
Моля мамите, които срешнахме, да споделят мнение!
Приятна вечер от мен!

# 267
ето и малко инфо от мен за тази жена http://horoskopcheta.alle.bg/ - няколко пъти вече ми хвърля карти Таро и доста съм доволна, последният път зададох въпрос, който ме касаеше за след няколко минути и каквото вижда, това се случва .. паричките не са много, пък и до сега все се получава Simple Smile спокойна вечер  Hug

# 268
моля кажете ми телефон на слава от варна че имам голям проблем

# 269
  • София
Някой да се е възползвал от услугите на нумеролога Адел? Виждам, че има пусната промоция 8лв за нумерологична прогноза за 2013г и се чудех дали има доволни.

http://www.lapni.bg/offer/4897/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1 … D0%B4%D0%B5%D0%BB

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 22:09 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт