МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 313
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 110
Какво се случва с родилката, която е в критично състояние, във вашата болница??? Защо не се дава гласност на случая, защо не ни държите в течение. Мъжът ми ходи и дари кръв, но никой не дава информация. Дано се оправи. Praynig

# 1 111
КАКВО СЕ СЛУЧВА ЛИ .... УМОРИХА Я .... А ХОДЕТЕ ПАК ДА РАЖДАТЕ ТАМ     http://www.flagman.bg/article/71341

# 1 112
  • Бургас
Явно никой не е разбрал, че тази тема е направена от момиче, което няма нищо общо с болницата и тук няма представител от Черноморска.Незнам как очаквате да получите информация за такива неща, след като няма кой да я предостави.
Да, аз пак бих отишла да родя там!
От информацията, която беше пусната из медиите стана ясно с каква диагноза е момичето, не беше ли със същата родилката, която почина в Дева Мария????
Нека не забравяме, че лекарите са преди всичко хора и не са свръх човеци!
Информирайте се за това какво представлява синдрома, с който е ПРИЕТА в болницата момичето и тогава коментирайте дали е уморена ...
Лека и пръст! И да не дава Господ на никой такова нещо! Praynig

# 1 113
Жалко за момичето. Младо, младо... Доколкото знам такава диагноза е с летален изход почти винаги. Дано новопоявилият се живот има повече шанс...

# 1 114
Ей, пак трагедии. Жалко за починалата родилка

# 1 115
Жалко наистина, горкото момиче отишло е да изживее най-хубавия си ден, а ѝ се е случило това. Поклон пред паметта ѝ  Cry

# 1 116
Има ли направена нова тема за Мбал Черноморска? Какво става с разследването по изчезналото бебе?

# 1 117
Нямат нова тема, защото нямат какво да добавят. Май няма развитие по случая.Дано има наказани, защото ми омръзна всеки да прави каквото си иска и да не носи отговорност.

# 1 118
Има ли направена нова тема за Мбал Черноморска? Какво става с разследването по изчезналото бебе?

Не виждам вас лично какво ви засяга че да държите сметка в темата за подобни неща. Има си компетентни органи, които се занимават с каквото трябва. Нито болницата, нито тези органи са длъжни да ви дават информация и обяснения за подобни неща. Едни и същи оспамвате темата. То голямо любопитство, голямо чудо. И като сте се писа че сте от Русе, какво ви засяга какво става в Бургас?

# 1 119
  • Бургас
Болницата е продадена и има нови собственици. По медиите писаха, че лекарите не са получавали заплати и стачкували, но новите собственици започнали да им плащат.

# 1 120
Болницата е продадена и има нови собственици. По медиите писаха, че лекарите не са получавали заплати и стачкували, но новите собственици започнали да им плащат.

Това къде го пише?

# 1 121
  • Бургас
то какво не се изписа за тази болница.Доволни и недоволни винаги ще има, само дето и аз не разбирам защо се дъвче едно и също.Бургаско мамче е права, че темата се оспамва с едно и също и вместо да си помагаме с инфо за болницата, то се преживя и преживя.Така и не разбраха, че темата не е направена от лице от Черноморска, нито пък някой от болницата пише и дава инфо.Тук всичко се базира на нашата информация!!!
Що се отнася до смърният случай ... не смятам, че има по-компетентен от компетентните органи и който иска да разбере какво се случва, нека се обърне към тях!

# 1 122
  • Бургас

Това къде го пише?

http://e-burgas.com/archives/91750 - може да прочетеш тук Simple Smile

# 1 123
# 1 124
Благодаря за линковете, момичета. Ще чета, че съм го пропуснала този момент, като "лице на болницата".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт