МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 316
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 095
В девата смъртните случаи се съобщават във фейса, Имаше наскоро момиче, което почина, всеки ден всички се молехме и питахме и ни отговаряха как е......като няма лекарски грешки и практики, се изнася информацията и хората тъжат и не търсят вина и не се страхуват, дали не е целенасочена практика.

Пак ще кажа, точно преди година като лежах имаше свободен достъп от всеки до родилното и неонатология.......през рецепцията дори не се минава понякога да те запишат  Shocked Shocked  кой си и защо влизаш, дори може и да не те видят.....това нормално ли е?

# 1 096
Здравейте! Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Нормалното раждане в Черноморска е 300 лева, а секциото - 750 лв, така ли? И доплаща ли се, ако майката е с отрицателен резус фактор на кръвта?
И това с избор на екип или без ????

Предполагам избора на екип се заплаща допълнително, но колко точно нямам идея... Ако някой знае да помага Simple Smile Аз си мисля ако раждам нормално да е там и да си избера д-р Гамишев

Доколкото знам, в Черноморска Гамишев работи като хирург, тоест в болницата може и поема само раждане със секцио, не и нормално, проверете най-добре  Peace

# 1 097
в интерес на истината единственият човек от болницата, който пишеше и се опитваше да е помощ на всички ни вече не работи там, така че от доста време няма служител, пишещ тук!

в интерес на истината , вземи и ти да спреш да рекламираш болницата , защото толкова грехове имате ...... къде ми е детето .......... мили майки , замислете се , не раждайте в Черноморска , не чете ли, не гледате ли ТВ.....какво се случи с нас ....

Saanita това което се случи с вас е потресаващо. И аз следя случая и се питам кога ли прокуратурата ще даде ясното какво точно се е случило. Силно, много силно се надявам детенцето ви да е живо и да го намерите. Не се предавайте, всички сме с вас  Hug

# 1 098
То на Saanita основният ѝ проблем не е, че е изтеглила късата клечка със смъртен случай, ами че не знае какво се е случило реално с бебето. Там стана нещо, ама защо от болницата не казаха какво се е случило, не знам. Може би е била някаква грешка, всеки прави грешки... Факт е, че е абсурдно бебе с акт за раждане да го обявиш за "биологичен отпадък". Надявам се на НИКОЙ повече да не се случва, никъде, отвратително е.

Saanita, следя вашия случай и те прегръщам. Надявам се някой ден да научиш истината за детенцето ти! И евала, че не се примиряваш.

благодаря за подкрепата и Дай Боже да си намеря рожбичката .... как да кажат като са насрани (извинявам се за израза) , когато човек е чист пред съвестта си излиза и казва , това и това се случи,ама те и съвест нямат и достойнството липсва .. .... , мълчат , лъжат и мажат ,че и са нагли на всичкото отгоре .. само да не забравят , че всичко се връща и аз няма да спра докато не си намеря детето!!! Hug

# 1 099
в интерес на истината единственият човек от болницата, който пишеше и се опитваше да е помощ на всички ни вече не работи там, така че от доста време няма служител, пишещ тук!

в интерес на истината , вземи и ти да спреш да рекламираш болницата , защото толкова грехове имате ...... къде ми е детето .......... мили майки , замислете се , не раждайте в Черноморска , не чете ли, не гледате ли ТВ.....какво се случи с нас ....

Saanita това което се случи с вас е потресаващо. И аз следя случая и се питам кога ли прокуратурата ще даде ясното какво точно се е случило. Силно, много силно се надявам детенцето ви да е живо и да го намерите. Не се предавайте, всички сме с вас  Hug

Hugблагодаря за подкрепата ,дай Боже да си намеря детето и аз само това искам, а и няма как да се предам , не само зареди това което аз изживяват (знам че има и много други като нас) , а и искам това да спре............

# 1 100

Не рекламирам болницата, това е групата и и изказвам мнение.Родих там, доволна съм и за това споделям.
Това, което се случи с Вас не пожелавам на никого, както и преди бях писала-съжалявам за загубата Ви, но това може да се случи на всеки и във всяка една болница.Никой от нищо не е застрахован, хора сме-както ние, така и лекарите.
Дали в Дева Мария и МБАЛ няма смъртни и покрити случаи?Има, но не им е дадена гласност!
Така, че нека всеки направи своят избор!Все пак е важен крайният резултат!

точно рекламираш смотаната болница , защо тогава във ФБ страницата ви трият всичко което е свързано с нас , нали сте много открити ... нямам нужда от съжаление , а от истината ... като не сме застраховани , къде ми е детето тогава , не искам застраховки , а детето ми ...........какъв е крайния резултат ..нали си много наясно ......

# 1 101
  • Бургас

Не рекламирам болницата, това е групата и и изказвам мнение.Родих там, доволна съм и за това споделям.
Това, което се случи с Вас не пожелавам на никого, както и преди бях писала-съжалявам за загубата Ви, но това може да се случи на всеки и във всяка една болница.Никой от нищо не е застрахован, хора сме-както ние, така и лекарите.
Дали в Дева Мария и МБАЛ няма смъртни и покрити случаи?Има, но не им е дадена гласност!

точно рекламираш смотаната болница , защо тогава във ФБ страницата ви трият всичко което е свързано с нас , нали сте много открити ... нямам нужда от съжаление , а от истината ... като не сме застраховани , къде ми е детето тогава , не искам застраховки , а детето ми ...........какъв е крайния резултат ..нали си много наясно ......

Ти обаче май не разбра, че не съм служител в болницата, нямам нищо общо с нея, освен че родих миналата година сина си там и съм изключително доволна.С ФБ страницата пък хабер нямам нито чия е, нито кой я администрира, нито нищооо!
Доволна съм от това, което преживях - раждането, доволна съм и от престоя за задържане и немога да си изкривя душата и да кажа на черното-бяло.Всеки има право на избор и мнение, никой неможе да изкривява мирогледа на другите, така че каквото и да се каже и както и да се поднесе, който е решил да иде в Черноморска-ще отиде.
А на мен ми се струва, че би трябвало прокуратурата вече да е излязла с някакво решение, но какво е то си знаеш само ти и лицата замесени в случая, но не се дава гласност на случилото се!

# 1 102

Ти обаче май не разбра, че не съм служител в болницата, нямам нищо общо с нея, освен че родих миналата година сина си там и съм изключително доволна.С ФБ страницата пък хабер нямам нито чия е, нито кой я администрира, нито нищооо!
Доволна съм от това, което преживях - раждането, доволна съм и от престоя за задържане и немога да си изкривя душата и да кажа на черното-бяло.Всеки има право на избор и мнение, никой неможе да изкривява мирогледа на другите, така че каквото и да се каже и както и да се поднесе, който е решил да иде в Черноморска-ще отиде.
А на мен ми се струва, че би трябвало прокуратурата вече да е излязла с някакво решение, но какво е то си знаеш само ти и лицата замесени в случая, но не се дава гласност на случилото се!

ако знам нещо лично аз ще го обявя , знаят си само тези в черноморска, крият се като мишки  ... чакам  съвестта ми да се обади , ама уви , нещо май я няма ... както и да е , радвай се на най-милото си и бъди жива и здрава...

# 1 103
Здравейте! Аз също съм от доволните от престоя си в Черноморска. Родих дъщеря си март 2013г. на смяна се падна д-р Маркова жената остана с мен 3 часа след като и беше свършила смяната, за да не ме прехвърля на другата смяна и както каза тя да се увери, че всичко е наред! През деня в извънработно време дойде, за да ме раздвижи и да види как съм! ЕВАЛА!!!! Мога да кажа, че в неонатологията въобще не се влизаше свободно - бебето си беше при мен през цялото време, но ако исках нещо от неонатологията трябваше да звъня и тогава идваха не пускаха там свободно! Храната - при положение, че аз определено съм от "злоядите" не беше лоша нито пък малко. Стаите са малки да, но аз няма да правя купон там - важното е да е чисто(каквото беше чистеха няколко пъти на ден).  Отношението на сестрите и лекарите също беше страхотно! Платихме си 300 лева за раждането и три нощувки. Не носиш един сак с дрехи, памперси и т.н. Преди изписване ти показват как се къпе бебчо, а по време на престоя усилено ти помагат да го закърмиш. 

# 1 104
Natali, ти в МБАЛ Черноморска ли си следеше бременността? Д-р Маркова ли ти беше следящия лекар? Питам защото не съм техен пациент, ходила съм само два пъти на преглед там, но чувам много положителни мнения и се чудя дали ще ми обърнат внимание ако отида да раждам без да съм техен пациент

# 1 105
  • Бургас
Natali, ти в МБАЛ Черноморска ли си следеше бременността? Д-р Маркова ли ти беше следящия лекар? Питам защото не съм техен пациент, ходила съм само два пъти на преглед там, но чувам много положителни мнения и се чудя дали ще ми обърнат внимание ако отида да раждам без да съм техен пациент

AMARIA, разбира се че ще ти обърнат внимание, това, че не си следиш бременността при никой от лекарите там, не означава, че ще ти обърнат гръб.Моя дружка роди нормално също при Маркова, а си следеше в друг град, така че успешен и щастлив финал! Hug

# 1 106

ама разбира се , че ще ти обърнат внимание , нали ще падне някой лев ..........ето на мен ми обърнаха и детето ми изчезна безследно ....

# 1 107
  • София
Искам да потърся мнения за д-р Гецов -нервохирург. предстои операция на баща ми при него. В Интернет чета за разни злоупотреби от него по времето когато е бил шеф на болницата във В.Търново и това ме притесни...
Благодаря на всички, които споделят мнение.  Simple Smile

# 1 108
вие егоистки или мазохистки сте бе хора?че продължавате да раждате в тази доказана с некъдърността си болница.ама то така е българина докато не се опари неразбира.това да предоставиш 2 живота в ръцете на пълни неудачници е безумие. newsm78

# 1 109
Инцидентно попаднах при д-р Ризова на преглед. Надявам се никога повече не ми се налага, честно. Ужасно съм разочарована от отношението на тази жена, много груба, нямам думи... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт