МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 333
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте! Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Нормалното раждане в Черноморска е 300 лева, а секциото - 750 лв, така ли? И доплаща ли се, ако майката е с отрицателен резус фактор на кръвта?
И това с избор на екип или без ????

Предполагам избора на екип се заплаща допълнително, но колко точно нямам идея... Ако някой знае да помага Simple Smile Аз си мисля ако раждам нормално да е там и да си избера д-р Гамишев

# 1 081
  • Бургас
цените са без избор на екип, допълнително се плаща ако искаш избор на екип и упойка за нормалното раждане.За отрицатемната кръвна група незнам, но инфо винаги и за всичко може да получите на 056 707 606

# 1 082
Здравейте! Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Нормалното раждане в Черноморска е 300 лева, а секциото - 750 лв, така ли? И доплаща ли се, ако майката е с отрицателен резус фактор на кръвта?
За анти д гама глобулин се доблаща около 150 лева, поне преди толкова ми бяха казали като питах. В другата частна болница родих и не ми взеха пари за ваксината.

# 1 083
здравейте, бих искала да попитам кои са специалистите в уши нос гърло и на колко години може и трябва  да е едно бебе за да му се махнат сливиците?

# 1 084
  • Бургас
здравейте, бих искала да попитам кои са специалистите в уши нос гърло и на колко години може и трябва  да е едно бебе за да му се махнат сливиците?

Здравей Маги, в предвид това, че съм тук от създаването на темата и до момента на 99% се е обсъждало бременност и раждане в Черноморска, те съветвам да се обадиш по телефона направо и да получиш инфо от регистратура.Телефонът е 056 707 606.
Що се отнася до махането на сливици, моето мнение е, че ако няма друг проблем, освен здравословен, да не избързваш.Аз съм оперирана от сливици като дете, бях 2-ри клас и все още си спомням манипулацията, но тогава нашите го бяха решили ей така да ги махнат -  за всеки случай.Направи консултация и виж какво ще ти каже специалист!Успех! Hug

# 1 085
  • Бургас
Странна работа... всички от Девата пишат в темата на Черноморска...  newsm78
Опорни точки, другарки, опорни точки  Mr. Green hahaha

Толкова дразниш с неадекватните си коментари, че и на мен ми идва да се разпиша във възхвала на Девата ЗАРАДИ теб  Laughing Та ако това ти влиза в трудовата характеристика, да знаеш, че го правиш мноооого зле.

И за статистиката- родих преди седмица в Една Болница във Ветрен, Дето Няма Да ѝ Кажа Името, Защото си Има Отделен Форум ( Grinning) и не са ми взели и стотинка повече от това, което знаех, че ще платя. Накрая си излязох и с подробна финансова разбивка какво се е случило за 5те дни, включително до вид конци, които са ми слагали и прочие подобни дреболии. До ипотека за около 300тата лева сметка за секциото не стигнахме, явно сме имотни  Laughing

# 1 086
Странна работа... всички от Девата пишат в темата на Черноморска...  newsm78
Опорни точки, другарки, опорни точки  Mr. Green hahaha

Толкова дразниш с неадекватните си коментари, че и на мен ми идва да се разпиша във възхвала на Девата ЗАРАДИ теб  Laughing Та ако това ти влиза в трудовата характеристика, да знаеш, че го правиш мноооого зле.

И за статистиката- родих преди седмица в Една Болница във Ветрен, Дето Няма Да ѝ Кажа Името, Защото си Има Отделен Форум ( Grinning) и не са ми взели и стотинка повече от това, което знаех, че ще платя. Накрая си излязох и с подробна финансова разбивка какво се е случило за 5те дни, включително до вид конци, които са ми слагали и прочие подобни дреболии. До ипотека за около 300тата лева сметка за секциото не стигнахме, явно сме имотни  Laughing

Да, странно и аз до ипотека не стигнах, а родих в същата болница юли месец  Laughing

# 1 087
  • Бургас
Добре де, раждайте където и както искате, но си пишете където трябва, незнам защо пълните с инфо тук, като който го интересува ще си влезе в групата на така прехвалената Дева и ще прочете и зададе въпросите там.Все пак тук е групата на Черноморска.Всеки влязъл тук се надява да получи отговор на зададените въпроси за конкретната болница.Така, че си мисля, че хвалебствените слова за Девата не са на място!!!

# 1 088
И да слагаш и да не слагаш удивителни, това е форум, хората си пишат и си говорят къде каквото искат......и така трябва да е

# 1 089
  • Бургас
О, пишем където трябва. Просто имам специално отношение към човешката глупост и не мога да остана безучастна когато ми се набива на очи. Специално съм подчертала заради кого се включих в темата, иначе само си ви четях информативно, като човек, на когото му предстоеше раждане.

Като видя откровени лъжи, написани с категоричността на доказани факти, ми идва too much. И пак казвам, ако мамчето е човек от болницата, си заслужава глобата накрая на месеца, заради не-клиентски ориентираното си поведение.

# 1 090
  • Бургас
в интерес на истината единственият човек от болницата, който пишеше и се опитваше да е помощ на всички ни вече не работи там, така че от доста време няма служител, пишещ тук!

# 1 091
в интерес на истината единственият човек от болницата, който пишеше и се опитваше да е помощ на всички ни вече не работи там, така че от доста време няма служител, пишещ тук!

в интерес на истината , вземи и ти да спреш да рекламираш болницата , защото толкова грехове имате ...... къде ми е детето .......... мили майки , замислете се , не раждайте в Черноморска , не чете ли, не гледате ли ТВ.....какво се случи с нас ....

# 1 092
  • Бургас

в интерес на истината , вземи и ти да спреш да рекламираш болницата , защото толкова грехове имате ...... къде ми е детето .......... мили майки , замислете се , не раждайте в Черноморска , не чете ли, не гледате ли ТВ.....какво се случи с нас ....

Не рекламирам болницата, това е групата и и изказвам мнение.Родих там, доволна съм и за това споделям.
Това, което се случи с Вас не пожелавам на никого, както и преди бях писала-съжалявам за загубата Ви, но това може да се случи на всеки и във всяка една болница.Никой от нищо не е застрахован, хора сме-както ние, така и лекарите.
Дали в Дева Мария и МБАЛ няма смъртни и покрити случаи?Има, но не им е дадена гласност!
Така, че нека всеки направи своят избор!Все пак е важен крайният резултат!

# 1 093
  • Бургас
То на Saanita основният ѝ проблем не е, че е изтеглила късата клечка със смъртен случай, ами че не знае какво се е случило реално с бебето. Там стана нещо, ама защо от болницата не казаха какво се е случило, не знам. Може би е била някаква грешка, всеки прави грешки... Факт е, че е абсурдно бебе с акт за раждане да го обявиш за "биологичен отпадък". Надявам се на НИКОЙ повече да не се случва, никъде, отвратително е.

Saanita, следя вашия случай и те прегръщам. Надявам се някой ден да научиш истината за детенцето ти! И евала, че не се примиряваш.

# 1 094
Странно е, че прокуратурата мълчи толкова дълго време. Ако беше станало само най-лошото, мисля че щеше да се изкаже по-рано за случая. И аз съм раждала при д-р Ризова, но тогава беше в другата болница. Разбира се, че стават навсякъде лоши неща и за другата болница знам случаи. НИкой не може да се застрахова! Надявам се този случай да се изясни вече! Стискам плаци!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт