Та ако можеш да отговори, ще се радвам да получа отговор.
- Ясно, че болницата няма сключен договор със здравната каса и има фиксирани цени за раждане. Това е много добре, понеже за всяка една от нас е важно да си направи предварително сметката. Щом има и отделение за новородени, то ако има някакъв проблем (не дай си Боже), то лечението заплаща ли се допълнително? А всъщност има ли ковьори? Ако се налага детето да се сложи в такъв, това колко ще ми струва?
Бих желала да разгледам болницата, но ден понеделник не ми е удобен. Мога ли да дойда или в сряда или в събота. Има ли кой да ни покаже болницата тогава. Мога ли да дойда с майка ми? С нея говорихме преди няколко дни и тя твърди, че има и неврологично отделение там. Работи ли това отделение със здравната каса. Всъщност какви отделения работят там и кои от тях работят с касата?
Май въпросите ми станаха много ...

само още един, последен - имате ли патологична бременност?
До вчера същите бяха и в МБАЛ и в ДЕВАТА и имаха кусури,сега са неповторими...,и защо никой не дава инфо за новите докита- нямат ли си лични пиари, или вместо инфо за специалности,стаж,месторабота е по важно да си замазваме очите
! Нормално е като се появи нов човек да е в центъра на вниманието за да видим какви са професионалните му качества-а тук целта май е друга! Старите докато бяха в ДЕВАТА непрекъснато се говореше за тях,че " Нов бардак със стари курви-не става " и какво ли не- голямо плюене беше . Така и никой не седна да обясни.... в у-щето щели да ми кажат,ами как да стане като не са част от персонала
И без това каквото и да попиташ или кажеш ,отговора е -НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ !!!
) и само хубави моменти заедно.

, важно е да са добри лекари!!! Ще послушам съвета ти и ще отида не само там, а и в МБАЛ и в Девата -току виж там ме изненадали
А за едреенето-от сега съм започнала да се наливам, ама не мога да се спра да чопля по нещо
Ще пиша след като посетя болницата
. А добре,че поне д-р Ризова е започнала да взема стволови клетки,защото и аз ще съхранявам (това е ново,до скоро не вземаше
Утре (петък) в болница Черноморска ще има безплатна лекция на тема "грижи за новороденото" , а също така и ден на отворени врати. Ако някои иска да ходим заедно да ми пише