МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 431
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 960
Днес 04.01.2014г . се навършват 11 месеца от както детенцето ни го няма ... дано си намерим рожбата и нека всички отговорни за случелото се си получат заслуженото, защото тази невинна душичка тежи на вашата съвест и не забравяйте , че всичко един ден ще излиза на яве !! Praynig

# 961
Saanita пожелавам мир в дулата ти и дано скоро наистина излезе истината наяве, за да може поне да спите спокойно  Praynig

# 962
Здр искам да попитам колко струва нормалното раждане и секцито ,а имаме ли пражо на избор от лекар?

# 963
Не мислих да пиша в тази тема, макар че съм имала доста поводи покрай отношението на д-р Гамишев. Тогава не писах, но днес просто немога да се стърпя. Разстроена и възмутена съм, че в нова клиника като Черноморска могат да се случват подобни трагедии. Лично мен болницата ме изгуби като клиент отдавна, но гледайки днес Дикoff с родителите на бебето, което е изчезнало, мисля че Черноморска ще изгубят и още бъдещи майки.
Чудя се как може все още да няма наказани. Прокуратурата и тя повдигнала обвинение към неизвестен извършител, ами колко по-известен да е  newsm78 Знаят се имената на лекарката и на екипа, който е бил на смяна... 
saanita, разбирам по коментарите ти, че ти си майката. Желая ти сила, много сила и продължавай борбата. Не се отказвай. Дано на никого не се случва това, което ти си изживяла.

# 964
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 saanita, кураж!  Hug

И аз ви гледах по Нова...каквото и да е, поне да излязат и да си кажат, да си признаят... не е нормално да се роди живо и здраво дете и след 2 часа да викат таткото да спре апаратите, при това на изстинало вече дете. Нещо са объркали, Ризова ли, Неонатология ли, не знам, но има нещо много гнило в цялата тази работа  Rolling Eyes

# 965
saanita, кураж и от мен!  Hug
И аз гледах предаването и с мъжа ми коментирахме, че навреме сме се махнали от болницата. Там изживях голям кошмар, не искам да си спомням. Обещала съм си, че няма и да се върна в "Черноморска" никога. Дано прокуратурата действа съвестно и да има наказани  Praynig

# 966
От доста време за нашето слънчице  Мими гори свещичка всяка вечер , за да намери пътя към вкъщи! Надявам се и вярвам , че ще я намерим! Искам си детето! Никой няма право да се гаври по този начин с рожбата ни и с нас !Тези който участваха в тази гадост рано или късно ще си получат заслуженото , може да се прикриват , да лъжат и мажат , но нашето дете тежи на тяхната съвест и да не забравят , че никой не е по голям , а и няма как да избяга  от Бога  и от собствената си съвест! Очевадно е , че тези хора нямам съвест и всичко е в ръцете на Господ!Видов ден ще дойде!!

# 967
И аз не съм доволна от Гамишев. В началото на бременността прокървих леко и беше готов да ме чисти, плодът бил мъртъв. Добре че отидох за второ мнение при друг гинеколог, сега продължавам да бременея и всичко е нормално.

# 968
И аз не съм доволна от Гамишев. В началото на бременността прокървих леко и беше готов да ме чисти, плодът бил мъртъв. Добре че отидох за второ мнение при друг гинеколог, сега продължавам да бременея и всичко е нормално.
SME, това направо е ужасяващо Cry добре, че си потърсила второ мнение Simple Smile

# 969
  • Бургас
Здр искам да попитам колко струва нормалното раждане и секцито ,а имаме ли пражо на избор от лекар?

Може би е най-добре да попиташ на регистратурата. Моя син е вече на 1г и 3м и информацията ми е доста стара. Тогава не работеше още по каса болницата и избора на екип си влизаше с цената. Изключително съм доволна от ак. Маруся Тенева, д-р Ризова и д-р Ставрева. Раждах през нощта, нормално раждане и се чувствах абсолютно спокойна щастлива  и обгрижвана. Всичко мина много леко, дори ми дадоха да си отрежа сама пъпната връв. За целия ми престой в болницата нямам никакви забележки. Уговорих се с д-р Ризова единствено, защото трябваше да ми изтегли кръв, че замразявахме стволови клетки, а тогава само тя беше оторизирана. Не ми е искала допълнително пари за това. Акушерката и неонатоложката се случиха на смяна. За завеждащата на неонатология, д-р Томова имам много добри впечатления още от МБАЛ, където се роди големия ми син пред 5 години. Единствено тя за целия ми престой видя, че детето е родено с къса юздичка на езика и направи нужната манипулация, за което ще съм й благодарна до гроб.

За д-р Гамишев нямам лично впечатление, но знам за 2 случая от близки мами. При единия не видя скъсени ахилесови сухожилия, което се виждало още в 4 месец според варненските лекари, които оперираха в последствие малкото бебе. Жената се измъчи, защото не прецени, че за нейния дребен ръст няма как да роди нормално 5кг бебе. Тогава беше в МБАЛ. Другия случай е с една жена, която отива при него за аборт след две деца, но 2 седмици след манипулацията жената продължава да е с адските болки и проблеми. Отива в Ст.Загора, където се оказва, че бременността е извънматочна и всъщност той не е направил аборт, а какво е правил просто незнам, това когато беше в Девата.

Истината е, че всичко си е божа работа, как ще протече бременността, как ще се роди детето, дали всичко с него ще е наред. Дори и при най-добрите специалисти да отидем, не говоря само за Бургас, пак най-лошото може да се случи. Само аз си знам как съм се молила втората бременност да оцелее детето и да се роди живо и здраво. Слава богу всичко е наред.

Та каквото и да изберем, никога няма да е ясно дали това е правилния избор. Лично аз нямам забележки от МБАЛ през 2008г., и от Черноморска през 2012г. Раждах нормално при една и съща лекарка, която в първия случай не познавах до попадането ми в болницата , а във втория срещнах, когато разпитах как стои въпроса с вземането на стволовите клетки. Други лекарки ми следяха бременностите.

saanita, полежавам ти възможно най-скоро да се разбере какво всъщност се е случило с детето ви. Пожелавам ви скоро да се радвате на живо и здраво бебенце.

# 970
Днес някой постна в фейбук страницата на болницата линк към предаването на Диков и след 10 тина мин.беше изтрит! Нормално ли е това? За това не обвинявайте Нина ,че пише тук ! Това ,че се бори и се опитва да предпази и други жени от подобни лекари е достойно,а не грешно! Всичко е забулено в мъгла и това е най-големият проблем. Изстрадалото семейство иска ИСТИНАТА !!!

# 971
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Днес някой постна в фейбук страницата на болницата линк към предаването на Диков и след 10 тина мин.беше изтрит! Нормално ли е това? За това не обвинявайте Нина ,че пише тук ! Това ,че се бори и се опитва да предпази и други жени от подобни лекари е достойно,а не грешно! Всичко е забулено в мъгла и това е най-големият проблем. Изстрадалото семейство иска ИСТИНАТА !!!
newsm10

И на мен ми е правило впечатление, че неудобните постове се трият  Tired

# 972
newsm10

И на мен ми е правило впечатление, че неудобните постове се трият  Tired

Как няма да ги трият , като са гузни...... и моите ги триеха...

# 973
  • Бургас

Здравей  galena_1! Нормалното раждане е 300лв а секциото е 700лв. Имаш право да си избираш екип или лекар!

# 974
newsm10

И на мен ми е правило впечатление, че неудобните постове се трият  Tired

newsm11 лошо за тях (админите на темата), тя истината боляла казват

Общи условия

Активация на акаунт