МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 445
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 945
Всеки има право да пише където си иска
saanita, Hug прегръщам те силно макар и виртуално.Твоя случай е поредното доказателство за безхаберието,безсърдечието и Наглостта на някои хора.ДанО съда в нашата скапана държава си свърши поне един път работата както трябва.

Дано , мила , и аз вярвам , че ще си намерим детето за нас това е най-важното... и аз те прегръщам

# 946
# 947
Десет месеца след трагичния инцидент, Бургаската окръжна прокуратура започва разследване за изчезването на новороденото бебче на младите бургазлии Нина и Динко от родилното отделение на МБАЛ "Черноморска" в бургаския жк Меден рудник.

След извършена проверка по жалбата от майката Нина Мандраджиева във връзка с починалото дете Мария Динова Хършева днес в Окръжна прокуратура-Бургас е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Разследването е за това, че на 4 февруари 2013 г. в МБАЛ „Черноморска”- гр. Бургас неизвестен е причинил другиму смърт поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност – престъпление по чл. 123, ал.1 НК.

По изрично разпореждане на наблюдаващия прокурор при ОП-Бургас на този етап друга информация във връзка с образуваното досъдебно производство няма да бъде разгласявана.

# 948
Ризова има ли квалификация за Фетална морфология - не, / туй че обяснява не я прави спежиалист в тази област/ значи не е компетентна да я прави. Не е нормално да се практикуват тясно специализирани медицински дейности, без да е мината специализация, защото реално това е заблуда на пажиента..... Всъщност си прави обикновен ехографски преглед, на цената на специализирано изследване. Грубо казано си е измама на пациента, заблуда

# 949
  • Бургас
Как се разбира, че даден гинеколог е квалифициран за това? Някъде имаше постнат списък на квалифициралите се по градове за ФМ от определена асоциация обаче, и за Бургас бяха 4 мисля. Не съм убедена, че е реално.

# 950
По принцип се публикуват/както е редно/ кратка автобиография на специалистите на страницата на клиниката, болницата или кабинета в който работят. Там си описват накратко къде са завършили и какво специализират.

Винаги може и да се попита, за да е сигурен човек....виж ако излъце си е подсъдно вече.....все едно общопрактикуващ да ти каже, че е хирург и му се довериш да те реже, същото е и с Феталната.

# 951
  • Бургас
Здравейте момичета! Не съм напуснала Simple Smile ! Не бях в Бургас 2 седмици а преди това вас ви нямаше! Питайте какво ви интересува за да ви отговоря!  Hug

# 952
  • Бургас
Ами аз например питах за нормално раждане може ли да се направи избор на екип и как се случват нещата в такъв случай. Трябва ли раждането да се индуцира достатъчно по-рано или как?

# 953
  • Бургас
Ами аз например питах за нормално раждане може ли да се направи избор на екип и как се случват нещата в такъв случай. Трябва ли раждането да се индуцира достатъчно по-рано или как?

Изберете си лекар, ако вече не сте го направили. Обадете се на регистратура и им кажете да Ви свържат с Родилно. Говорете с избрания лекар, той ще Ви обясни всичко.

# 954
здр.момичета имате ли представа дали има 24 часа дежурен гинеколог и неотолог( непрекъснато да има дежурен лекар).Това за мен е много важно,защото незнам по кое време на денонощието може да случи нещо и дали ще ми обърнат повече внимание

# 955
След като има родилно отделение,естествено че ще има гинеколог,като ти гледам лентичката за неонатолог ти е рано.

# 956
Аз искам да знам всичко предварително за да се ориентирам къде и как да раждам,това че ми е рано не означава че не трябва да съм ориентирана

# 957
Ами отговорих ти след като има родилно има и такива специалисти,и в тази и другата болница където попита в другата тема.

# 958
благодаря

# 959
Десет месеца след трагичния инцидент, Бургаската окръжна прокуратура започва разследване за изчезването на новороденото бебче на младите бургазлии Нина и Динко от родилното отделение на МБАЛ "Черноморска" в бургаския жк Меден рудник.

След извършена проверка по жалбата от майката Нина Мандраджиева във връзка с починалото дете Мария Динова Хършева днес в Окръжна прокуратура-Бургас е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Разследването е за това, че на 4 февруари 2013 г. в МБАЛ „Черноморска”- гр. Бургас неизвестен е причинил другиму смърт поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност – престъпление по чл. 123, ал.1 НК.

По изрично разпореждане на наблюдаващия прокурор при ОП-Бургас на този етап друга информация във връзка с образуваното досъдебно производство няма да бъде разгласявана.

Общи условия

Активация на акаунт