МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 468
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
Аз си следях бременността при д-р Ризова .И не съм съгласна това с ценоразписа.доволна съм от нея.
Но всеки си има право на избор.На мен тя ми прави ФМ в 20г.с.Обяснява ми всичко.И не само тогава ,а на всеки преглед.Звъняла съм и по кое ли не време с мойте въпроси и притеснения.Никога не ми е затворила телефона без да ми даде логичен отговор и да ме успокои.А когато е приценяла ,че трябва да отида да ме види ми е казвала да ида.И мога да кажа ,че за доста прегледи с ехограф не ми е взимала пари.Така ,че не казвайте ,че само гледа да вземе пари и да не обръща внимание.

Абсолютно е така.Всичко, което Силви е писала, се е случвало и с мен.Целият 9-ти месец, Ризова не ми е взела пари за преглед!И пак благодарение на навременната и реакция съм майка на едно страхотно момченце!

# 931
на мен пък детето ми изчезна от тая клиника .. да казват къде ми е детето , че вече ми писна да чакам .. многооо сте нагли честно
айде бе Гери къде се покри , ако знаеш кажи , ако ли не допитай се до "компетентните" хора

Нищо лично към теб Гери , даже искам да ти благодаря за думите който ми каза докато бях при вас! Благодаря ти!Няма да ги забравя никога!!

# 932
  • Бургас
Съжалявам много, думите няма да върнат времето назад, няма по-тежко нещо от това, което си преживяла, но да ни наричаш нагли ...

# 933
Много съжалявам за случилото ви се , но всеки има право да изкаже мнение и случилото му се.И да аз съм доволна и от болницата и от персонала и от д-р Ризова.
Но да съм нагла ...

# 934
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Тя не нарича вас нагли, къде видяхте да се обръща към вас?! На жената детето й е изчезнало ще се занимава с мнения на съфорумки  smile3555

"Дежурния" отговор и аз го знам вече - "тече проверка на прокуратурата"  Tired 

saanita , да не те отчайвам, но проверката на прокуратурата за смъртта на Поля, родилка в друга болница "тече и се оттича" вече не знам колко години, защото няма медицинско лице в България, което да даде експертиза и са принудени да търсят експертно мнение в чужбина... та и с вашия случай най-вероятно ще стане така - ще протакат 5-10-15 години, докато ви се изчерпат силите и нервите и спрете да питате  Tired

А междувременно доволни винаги ще има. Само не знам как дават оценка на ситуация лица, които не са медицински работници, или доктора идва и им казва "ц,ц,ц ако не бях аз..." и те после са му/й благодарни цял живот, пък дали е било така или иначе само един Господ знае  Peace

# 935
Тя не нарича вас нагли, къде видяхте да се обръща към вас?! На жената детето й е изчезнало ще се занимава с мнения на съфорумки  smile3555

"Дежурния" отговор и аз го знам вече - "тече проверка на прокуратурата"  Tired 

saanita , да не те отчайвам, но проверката на прокуратурата за смъртта на Поля, родилка в друга болница "тече и се оттича" вече не знам колко години, защото няма медицинско лице в България, което да даде експертиза и са принудени да търсят експертно мнение в чужбина... та и с вашия случай най-вероятно ще стане така - ще протакат 5-10-15 години, докато ви се изчерпат силите и нервите и спрете да питате  Tired

А междувременно доволни винаги ще има. Само не знам как дават оценка на ситуация лица, които не са медицински работници, или доктора идва и им казва "ц,ц,ц ако не бях аз..." и те после са му/й благодарни цял живот, пък дали е било така или иначе само един Господ знае  Peace

Познавам родителите на Поля и знам за какво става въпрос. В крайна сметка Бургас не е голям град ... а що се отнася до тези който се чувстват засегнати ами явно има основателна причина за това!  TDI тя простотията не ходи по гората и гузен не гонен бяга ... как да кажат като са гузни , ти си напълно права ..Дано Господ пази тези който са слепи и нищо не виждат по далече от носа си и собствената си простотия и дано никога не им се случва това което ни се случи на нас . защото тогава ще разберат за какво става въпрос...Благодаря !

# 936
Съжалявам много, думите няма да върнат времето назад, няма по-тежко нещо от това, което си преживяла, но да ни наричаш нагли ...

Вие от къде знаете кой , кого ще върне ,  Naughty че давате оценка , аз се обръщам към хора запознати по въпроса , ако сте такава , значи чакам отговор на въпроса ми

# 937
Много съжалявам за случилото ви се , но всеки има право да изкаже мнение и случилото му се.И да аз съм доволна и от болницата и от персонала и от д-р Ризова.
Но да съм нагла ...

Едва ли вие можете да изкажете мнение със случилото се за това което питам, ако е така и сте присъствали на раждането ми .. отговорете ... бъде си доволна колко си искате, но има и много други не доволни , така че не ми натрапвайте вашето мнение ,а и  дано не ви се случва ....

# 938
  • Бургас
Но да съм нагла ...

Едва ли вие можете да изкажете мнение със случилото се за това което питам, ако е така и сте присъствали на раждането ми .. отговорете ... бъде си доволна колко си искате, но има и много други не доволни , така че не ми натрапвайте вашето мнение ,а и  дано не ви се случва ....

Тук сме се събрали само жени и  момичета бъдещи и настоящи мами.Гери скоро не е писала в темата (Гери е страхотна, познавам я от престоя ми в болницата за задържане и след това за раждането).Тя е единствената, която дава инфо по въпросите, които всяка от нас задава.НЯМА ДРУГО ЛИЦЕ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БОЛНИЦАТА, КОЕТО ДА ЧЕТЕ В ТЕМАТА И ОТГОВАРЯ!Никой на никого не натрапва мнение, всеки има право да изкаже такова!

# 939
Но да съм нагла ...

Тук сме се събрали само жени и  момичета бъдещи и настоящи мами.Гери скоро не е писала в темата (Гери е страхотна, познавам я от престоя ми в болницата за задържане и след това за раждането).Тя е единствената, която дава инфо по въпросите, които всяка от нас задава.НЯМА ДРУГО ЛИЦЕ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БОЛНИЦАТА, КОЕТО ДА ЧЕТЕ В ТЕМАТА И ОТГОВАРЯ!Никой на никого не натрапва мнение, всеки има право да изкаже такова!

Аз също я познавам за това я попитах , но незнам Вие защо се месете , въпроса ми беше отправен към определени хора ... Сега вече имам въпрос към вас ,,Ако вашето бебе незнаете дали е живо или не , или се подиграват с трупа му и с вас , нямаше ли да търсите и да питате ?? Всички имаме деца или ще имаме и знаем , че те са смисъла  в живота ни ... след като имам питане към клиниката значи има защо... Благодаря за разбирането

# 940
  • Бургас
Но да съм нагла ...

Аз също я познавам за това я попитах , но незнам Вие защо се месете , въпроса ми беше отправен към определени хора ... Сега вече имам въпрос към вас ,,Ако вашето бебе незнаете дали е живо или не , или се подиграват с трупа му и с вас , нямаше ли да търсите и да питате ?? Всички имаме деца или ще имаме и знаем , че те са смисъла  в живота ни ... след като имам питане към клиниката значи има защо... Благодаря за разбирането

Още веднъж ще кажа, че ви съчувствам и това, което изпитвате в момента, само човек, който го е преживял знае какво е.Дано истината излезе, каквато и да е тя!Не пожелавам това на никого, но в предвид, че има конкретен въпрос към мен - да, щях да търся и питам, но сама виждаш, че Гери не е влизала да пише тук от месец, а едва ли някое от момичетата тук ще може да помогне в случая.Нека не забравяме, че темата се чете и от такива, които в момента чакат своето бебче и това влияе на психиката.Поне на мен ми повлия като прочетох за случилото се.Болницата си има фейсбук профил, който четат сигурно и акушерки и лекари, струва ми се по-удачно да се пише там, от колкото тук.Виждаш, че в повечето случаи сами си задаваме въпросите една на друга, а миналите по пътя на бременност и раждане в болницата - отговарят.Явно Гери е доста заета напоследък и няма възможност да пише.Късмет от мен!

# 941
  • Близо до морето (200 м)
По-вероятно ми се струва, да я е досрамяло да работи там и да е напуснала Rolling Eyes

# 942
Мисля,че я видях в болницата преди няколко дена,не е напуснала.

# 943
Но да съм нагла ...

Още веднъж ще кажа, че ви съчувствам и това, което изпитвате в момента, само човек, който го е преживял знае какво е.Дано истината излезе, каквато и да е тя!Не пожелавам това на никого, но в предвид, че има конкретен въпрос към мен - да, щях да търся и питам, но сама виждаш, че Гери не е влизала да пише тук от месец, а едва ли някое от момичетата тук ще може да помогне в случая.Нека не забравяме, че темата се чете и от такива, които в момента чакат своето бебче и това влияе на психиката.Поне на мен ми повлия като прочетох за случилото се.Болницата си има фейсбук профил, който четат сигурно и акушерки и лекари, струва ми се по-удачно да се пише там, от колкото тук.Виждаш, че в повечето случаи сами си задаваме въпросите една на друга, а миналите по пътя на бременност и раждане в болницата - отговарят.Явно Гери е доста заета напоследък и няма възможност да пише.Късмет от мен!

Вие как мислите , разбира се , че съм писала във Фейса им , но уви ми трия постовете , за това пиша тук ,въпроса беше зададен към хората който са запознати , а кой кога влиза аз не мога да знам , вие се опитвате да отговаряте вместо запознати и чак се чувствате обидени , незнам за кое , а ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА , ЧЕ ВСИЧКИ ТУК СА БЪДЕЩИ МАЙКИ И НЯМА КОЙ ДА ДАВА ОТГОВОРИ , МОЖЕТЕ САМИ ДА СИ ОТГОВОРИТЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС , КАКТО И ЗАЩО ПИША ТУК , ВСЕКИ САМ ИЗБИРА , АЗ СЪМ ДЛЪЖНА ДА СПОДЕЛЯ , ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ И НА ДРУГИ , ЗАЩОТО СЪМ СЪВЕСТЕН ЧОВЕК , А ДАЛИ НЯКОЙ ГО ОЦЕНЯ ИЛИ НЕ СИ Е НЕГОВА РАБОТА .... ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С НАС НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ СКРИТО И ЩЕ ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ТЕЗИ ХОРА , ТЕ СИ ЗНАЯТ КОЙ СА ....

# 944
  • на дъното
Всеки има право да пише където си иска
saanita, Hug прегръщам те силно макар и виртуално.Твоя случай е поредното доказателство за безхаберието,безсърдечието и Наглостта на някои хора.ДанО съда в нашата скапана държава си свърши поне един път работата както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт