МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 130 355
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 30
bs_mamma - в частния си кабинет Ризова преглежда ли по ЖК? И после ако решиш да раждаш в Черноморска има ли разлика в цената ако си по ЖК в Черноморкса /както аз при Хърков/ или е същото? Защото Ризова ми е почти в блока ми и ако е същот да се записвам при нея, къде да ходя до МР  newsm78

Малко със закъснение ти отговарям, сори..
Да, Ризова води в частния си кабинет ЖК , изследванията са ти по ЗК, ама ехографията май не е ... newsm78 newsm78 Аз поне си платих последния път...
А за въпроса с раждането нямам представа дали има разлика в цената, предполагам, че не...

# 31
Няма ли мами, който да са родили в "Черноморска"?! Вълнувам се от цени и условия на болницата и дали сте останали доволни   newsm12 Хубав ден на всички !  Nature Partly Sunny

# 32
  • Бургас
Отговарям на всякакви въпроси Simple Smile
Родих там преди месец и ми е още прясно Simple Smile Нормално раждане- 500лв. Тъй като съм с отрицателен резус фактор още 100лв за изследване (50- за мен и 50- за бебо).
Бях с изтекли води и раждането продължи доста дълго, за това бяхме 5 дни в болницата. Иво беше на антибиотик. Не съм доплащала нищо освен 600лв. (обясних за допълнителните 100). Целият пакет е за 7 дни, ако се наложи да се стои повече. Поне това са обяснили на мъжа ми, че не знаех дали няма да ни накарат да си доплатим.
Аз отидох с един сак неща и не ми трябваше почти нищо. Препоръчвам еднократни гащи, чехли, чорапи и хавлия. Може и горна дреха, въпреки че в стаите е топло.
Помпа дават от там, лигнин, нощници, т.хартия и манджа (но аз съм каприз и ядене ми носеха от къщи- не ям зеле, салам, кускус и т.н.).
Друго не се сещам.
Моят бебок е кротък и имам време за нет Simple Smile Единственото лошо е, че сме като залепени и не иска да стои сам и секунда  Simple Smile
Леко раждане момичета и бременеене.

# 33
Здравейте!
Къде мога да видя кои доктори работят в тази болница,че освен Ризова и Хърков за друг д-р.тук не се споменава?

# 34
Здравейте,момичета нова съм насочила съм се именно в тази болница да родя живот и здраве края на януари,интересуваме дали ще мога да си избера при кой доктор да родя...

# 35
Здравейте!
Къде мога да видя кои доктори работят в тази болница,че освен Ризова и Хърков за друг д-р.тук не се споменава?

И Д-р Дорийска е там.Доколкото разбрах от нея, близо вече 3 месец работи там.
url=http://bg-mamma.com][/url]

# 36
До колкото съм запозната от 01.12 и д-р Лазарова ще е там.

# 37
Здравейте!

джуджина, когато ходих да видя болницата, не съм чула д-р Хърков да работи там.
От регистратурата тогава ми казаха, че АГ-тата са д-р Ризова, д-р Дорийска, д-р Маркова и д-р Николова. Последните две  д-р Маркова и д.р Николова не ги познавам, а за д-р Дорийска само съм чела/слушала. Разглеждахме родилното - много е приятно, в едни меки цветове, не мирише на болница, имаше по стената снимки на бебоци. Тогава питах и за упойката за моето цезарово сечение - дали да спя или да ме бодат в гърба и на смяна беше д-р Маринчев - много любезен и приятен млад анестезиолог, който много подробно и хубаво ми отговори на въпросите. За неонатологията помня, че д-р Томова е шефка на отделението, което е много хубаво. Тя е един от добрите детски лекари в Бургас. Знам обаче, че преглеждат само децата родени в Черноморска. Дали има новости - нямам представа. От тогава нямам друга информация. Знам за цената 700 лв за секциото с вкючена упойка и всичко като консумативи.
На мен това ми е втора бременност, като първото беше секцио. Тогава раждах при д-р Лазарова и съм изключително доволна от нея като специалист. Аз съм разказвала в друга тема за нея - наистина като характер може да ти спре въздуха. Тогава помня, че много се уплаших от нея и отидох да раждам треперейки. Ревеше ми се. Но каквото ми каза тази докторка относно бременността, никой друг не можа да го каже. Затова съм й много благодарна. Бях първоначално в ДМ, но сега се насочих към Черноморска. Девата не е тази болница която е била преди. Много мами са разочаровани от там. Носят се слухове, че постоянно ти добавят разни такси и пари над сумата, че си и по здравна каса, докато в Черноморска не работели по каса, но пък и никой не ти искал всеки ден нови пари. И сега исках да ми прави секциото д-р Ризова, а като се видя там и с д-р Лазарова ще бъда в много конфузна ситуация. Казват мамите, че и тя ще почва работа през декември в Черноморска...Но...ще му мисля като дойде момента, може пък и двете да ми правят секциото  #Crazy Joy

# 38
Д-р Хърков работи в клиниката и преглежда по ЗК. Аз съм при него за ЖК. Wink

# 39
Здравейте мами, искам да попитам къде или как  да разбера какво се предлага като опции от болницата. Още съм ошашавена и засега съм в процес на оглеждане, докато бебо не е почнал да се обажда. Само ако знаете колко го чаках newsm44. Бременоста ми я установи д-р Минчевот Св. София-голям сладур, но къде ще раждам не съм решила още. Мисля тези дни да по обиколя навсякъде и да се ориентирам. Ще се радвам да се запозная с някой мами от центъра -аз съм до интерната. Хубав и спокоен ден на всички Hug

# 40
Здравейте мами, искам да попитам къде или как  да разбера какво се предлага като опции от болницата. Още съм ошашавена и засега съм в процес на оглеждане, докато бебо не е почнал да се обажда. Само ако знаете колко го чаках newsm44. Бременоста ми я установи д-р Минчевот Св. София-голям сладур, но къде ще раждам не съм решила още. Мисля тези дни да по обиколя навсякъде и да се ориентирам. Ще се радвам да се запозная с някой мами от центъра -аз съм до интерната. Хубав и спокоен ден на всички Hug
Живея за сега на "Александровска" (ще се местя средата на декември), ако желаеш може да се запознаем. Терминът ми е за 28ми декември Wink

# 41
Здравейте,искам да попитам някой от вас нодила ли е на 4Д в Черноморска и как са нещата там,добра ли е апаратурата,в 21 г.с съм си правила ФМ но на 2Д,сега съм 31 г.с и си мисля че е време да видя как  изглежда малката бебка Simple Smile

# 42
Здравейте,искам да попитам някой от вас нодила ли е на 4Д в Черноморска и как са нещата там,добра ли е апаратурата,в 21 г.с съм си правила ФМ но на 2Д,сега съм 31 г.с и си мисля че е време да видя как  изглежда малката бебка Simple Smile

Да аз съм ходила бях в 26 г.с, апаратурата е добра , 4Д ми го прави д-р Дорийска но тя още не беше на ти с апаратурата,поисках да ми запише 4Д-то на CD но не знаеше от къде.Но за сметка на това ми направи 6 снимки който са невероятни,бебо така позираше,че бях изумена.Цената на 4Д-то беше 70 лв.

# 43
Не знам дали, защото съм ядосана или не ми спори ,ама не мога да си сложа лентичка  #Cussing out 
още ми държи влага от снощи ! С милото бяхме на гости в МР и усетих болка като за цикъл  Sad Толкова го чакахме мъника, че  чак ми прималя от страх !  Я ми кажете момичета ,възможно ли е да няма АГ вечер на смяна в " Черноморска"- бясна съм, ! От там в МБАЛ -там ме довършиха и от там в Девата д-р Минчев  ме видя и май страха е бил в повече !!! Абе с една дума разгледах без време всички болници ! Оффффф отивам да се боря с лентичката....  Laughing

# 44
Как така няма АГ в Черноморска?..! Лично аз съм ходила в средата на септември след 22ч.при д-р Ризова там, докато е била нощна смяна! Ужас!!! И какво, сега ако се наложи евентуално в ДМ ли пак трябва да се ходи? Не ми се стъпва там отново ни за хубаво, нито за лошо.

Общи условия

Активация на акаунт