МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 428
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 975
Днес 04.02.2014г е най- трагичния ден в нашия живот, с много болка и много мъка се навършва 1 година от както детенцето ни изчезна!!Незнам как да опиша болката и мъката в тази трагедия! Дай Боже да си намерим детето! Само това искаме! Къде ни е детето, бе

# 976
 За детенцето ни Мими което стана вече на 1г и 4 дена , всяка вечер гори свещичка , докато не намери пътя към вкъщи .... Къде ни е детето , защо мълчите, защото не кажете какво направихте?? Нашето дете тежи на вашата съвест , нагли , безчувствени ....

# 977
И аз не съм доволна от Гамишев. В началото на бременността прокървих леко и беше готов да ме чисти, плодът бил мъртъв. Добре че отидох за второ мнение при друг гинеколог, сега продължавам да бременея и всичко е нормално.

И при мен същата работа с "великия" д-р Гамишев. Думи нямам.  #Crazy

saanita Мълчат защото са виновни, най-вече Ризова. Още се чудя как може да се случват подобни неща в болница през 21 век. newsm78

# 978
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
saanita Мълчат защото са виновни, най-вече Ризова. Още се чудя как може да се случват подобни неща в болница през 21 век. newsm78

Дали е Ризова (не, че съм й фен), все пак тя е изродила живо бебе. На мен ми се струва, че в неонатология са объркали нещо  Thinking

# 979
  • Бургас
saanita , всеки път ми се свива сърцето, като те чета. Никой не може да си представи какво преживявате.
Извинявай, ако ти бъркам в душата - обаче ти какво мислиш, че се е случило? Бях чела, че по същото време е раждала друга жена, смяташ ли наистина, че може детето ти да е сменено? Търсили ли сте информация от други лекари, дори ако трябва по втория начин, за да разберете дали наистина е имало друго раждане по същото време? А с Ризова после говорили ли сте?
Още веднъж извинявай, ако е прекалено нахално, можеш и да не ми отговаряш, ако въпросите ми са прекалено лични.

# 980
saanita , всеки път ми се свива сърцето, като те чета. Никой не може да си представи какво преживявате.
Извинявай, ако ти бъркам в душата - обаче ти какво мислиш, че се е случило? Бях чела, че по същото време е раждала друга жена, смяташ ли наистина, че може детето ти да е сменено? Търсили ли сте информация от други лекари, дори ако трябва по втория начин, за да разберете дали наистина е имало друго раждане по същото време? А с Ризова после говорили ли сте?
Още веднъж извинявай, ако е прекалено нахално, можеш и да не ми отговаряш, ако въпросите ми са прекалено лични.

Здравейте , ето това мисля и съм го казала http://play.novatv.bg/play/344789?autostart=true за другите неща са работа на разследващити .. Искам да Ви благодаря за подкрепата!!!

# 981

Дали е Ризова (не, че съм й фен), все пак тя е изродила живо бебе. На мен ми се струва, че в неонатология са объркали нещо  Thinking

И аз съм си мислила,че може да има нещо такова.Сега 2 месеца след като родих там, още повече се съмнявам,че грешката едва ли е в гинеколога. Докато чаках в предродилна зала  видях как носят 2 бебета от секцио. При тях освен неонатолога нямаше никой друг,а гинеколозите си бяха все още в операционната . Като приключиха с операциите гинеколозите идваха директно в предродилна зала,не видях някой да ходи при бебетата.А и нали след случая с бебенцето е напуснал точно неонатолог,до колкото си спомням.
Каквато и да е истината дано най-накрая да излезе на бял свят.  Praynig

# 982
Аз лежах там в патологична.........искам да кажа , че всеки може да си влезе съвсем свободно, дори може да не го забележа от рецепция.....горе е по същият начин, достъпа до неонтология също хич не е ограничен......демек може да се влезе, да се качиш до горе без да те забележа или попита къде отиваш, да си влезеш спокойно до неонология и да си излезеш пак по обратният ред пак без да те забележат....та дори и с бебе

# 983
  • Близо до морето (200 м)
Аз като съм ходила пък - всичко е било заключено. Звъннах на звънеца, излезе акушерка, попита ме за какво съм дошла, каза да изчакам, прибра се и веднага се заключи отново. За неонатологията също чакаха отвън, беше  си заключено.

saanita, учудена съм, че надеждата ти е в разследващите, все пак сме в БГ  Rolling Eyes Трябва да действате сами, и то извън закона, за да се доберете до истината.

# 984
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Да, съгласна съм със Звезден Прах. Гледах едно видео на Флагман, в което репортерите си влезнаха в болницата,като у дома си  Rolling Eyes
И се чудя как така всеки, който поиска може да си влезе в тази болница?!

Ето го   видеото, за което говоря

# 985
Аз като съм ходила пък - всичко е било заключено. Звъннах на звънеца, излезе акушерка, попита ме за какво съм дошла, каза да изчакам, прибра се и веднага се заключи отново. За неонатологията също чакаха отвън, беше  си заключено.

saanita, учудена съм, че надеждата ти е в разследващите, все пак сме в БГ  Rolling Eyes Трябва да действате сами, и то извън закона, за да се доберете до истината.

Заключено е от когато се вдигна панаира с нас
А що се отнася до системата , си права , ние какво можахме да намерим сами сме им го дали , то е смешна работа аз сама да си разкрия случай , прокуратурата тогава за какво са , да им плащаме заплатите ... Аз нас детето е живо , да ми го намират и връщат по най бързия начин , че ми писна вече да ги чакам .. Както сами виждате от клиниката мълчат и всичко свързано със случая се трие и не се дават отговори, защо ли , ами защото само те си знаят какви са ги вършили и се крият като мишки , мислят си , че като махнат поста във Фейса или са се покрили от бг мама, че са си измили ръцете ..хахаха...НЕ „ НЕ „ НАШЕТО ДЕТЕТО „ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ ама Господ гледа и видов ден идва ....

# 986
Да, съгласна съм със Звезден Прах. Гледах едно видео на Флагман, в което репортерите си влезнаха в болницата,като у дома си  Rolling Eyes

И аз съм съгласна, че в болницата (поне по времето в което я посещавах) нямаше никакъв контрол и всеки влизаше като у дома си навсякъде. Ама това им беше най-малкия проблем. saanita дано е живо детето ви и дано го намерите. Успех мила, ние те подкрепяме Hug

# 987

И аз съм съгласна, че в болницата (поне по времето в което я посещавах) нямаше никакъв контрол и всеки влизаше като у дома си навсякъде. Ама това им беше най-малкия проблем. saanita дано е живо детето ви и дано го намерите. Успех мила, ние те подкрепяме Hug

Благодаря от сърце и душа ...Дай Боже  Praynig   Hug

# 988
Благодаря много за информацията още не съм решила къде да раждам

# 989
  • Бургас
Какво искат като списък от вещи  при раждане?

Общи условия

Активация на акаунт