МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 128 328
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 125
Къде и какво ще пиша си е лично моя работа. И щом питам, значи има защо. Смятам, че с поста си не съм обидила или засегнала никой, а ако някой се чувства засегнат, вероятно има защо. Но аз съм над тези неща. Затова Ви желая спокойна вечер.

# 1 126
Къде и какво ще пиша си е лично моя работа. И щом питам, значи има защо. Смятам, че с поста си не съм обидила или засегнала никой, а ако някой се чувства засегнат, вероятно има защо. Но аз съм над тези неща. Затова Ви желая спокойна вечер.

Не, не е твоя работа да питаш неща, които първо не ни интересуват, второ не са наша работа, трето - не сме ние хората, които трябва да обсъждаме. Отивай и си задавай въпросите на друго място, а не тук във форум, който няма подобна тематика. Коя си ти, че който и да било да ти дава каквато и да било информация?

И като си толкова голяма общественичка, защо не отидеш да попиташ Къде е Христо Бисеров например? Или къде са Братя Галеви? Или кой окраде парите на хората от КТБ?

Не си бургазлийка и си стой в темите за Русе.

# 1 127
  • Бургас
А коя си ти, че да ѝ даваш тон в живота къде да си задава въпросите и какво да я интересува? Айде малко по-спокойно да я караш, ако не държиш да превърнеш темата в бойно поле. На никой няма да е полезно това.

# 1 128
А коя си ти, че да ѝ даваш тон в живота къде да си задава въпросите и какво да я интересува? Айде малко по-спокойно да я караш, ако не държиш да превърнеш темата в бойно поле. На никой няма да е полезно това.

Аз съм създала темата, така че това си е моя тема. Нещо друго? Темата не е бойно поле, а се превръща в такова. Тук не е място за обсъждане на подобни неща, които нас лично не ни касаят. Не ми е приятно да се намесваме в неща, за които си има съответните органи. Освен това понеже създадох темата преди години, получавам по 100 лични съобщения, което е неприятно. И ще се обърна към модераторите да я изтрият, да си създадат нова и там да пише който каквото иска. Нито работя в болницата, нито имам нещо общо, а на лични съобщения се начетох на глупости, което почна да ми писва.

# 1 129
Извинявайте, ако съм се набъркала не където трябва. Но за случая гледах в медиите и бях потресена, че подобно нещо се случва в 21 век. Затова и влязох да чета темата. Моля се виновните за съдбата на почерненото семейство да си получат наказанието. Недей си Боже на още подобни случаи. И ме интересува, да, защото ме е страх. Дано никоя жена, включително аз и ти Бургаско мамче не изпитваме мъката, която таи в сърцето си майката на изчезналото бебе.

# 1 130
  • Бургас
Все повече започва да ми става чудно от къде се появяват юзери, които никога не са писали в темата и в един момент се изказват много неподготвени с каквото и да е.Оспамва се темата с въпроси, чиито отговори никой тук няма как да даде и вместо в помощ с инфо на някой, става пълен мазалак.ЧЕТЕТЕ темата от самото начало, за да разбете кой кой е тук и дано спрете да се изказвате неподготвени! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 1 131
Това, че не съм писала в темата не означава, че не я чета. Simple Smile

# 1 132
  • Бургас
и година и половина след създаването и се включваш неподготвена, прочети какво пише в медиите, и не ти ли стана ясно, че тук няма представител на болницата????

Ако зададеш въпрос в темата на другите болница с питане за смъртните им случаи, дали ще ти дадат адекватен отговор?Май не!

А така като гледам в кои теми пишеш, струва ми се, че в пъти повече се вълнуваш от това, което се случва в Девата, айде стой там и си задавай въпросите!

Родила си в Девата, да ти е живо и здраво детенцето!Щом си толкова доволна от там, оспамвай тяхната тема!

# 1 133
Изчела съм цялата тема и затова попитах.

# 1 134
  • Бургас
не видя ли колко много питанки има и отговор няма, не видя ли, че се писа не знам вече колко пъти, че тук лице от болницата няма, а сега ми кажи що не се интересуваш от смъртните случаи на Девата?

# 1 135
От един въпрос стана наистина бойно поле. Да не би да съм засегнала нечии интереси?

# 1 136
  • Бургас
Не си засегнала ничий интерес, просто който влезе в тази тема задава този въпрос и при условие, че и по-назад в страниците никой не дава отговор, това питане продължава.Даже ми се струва, че то се влиза в темата само за да се зададе въпроса и това е.
В крайна сметка предполагам, че има друга тема по случая, но тя не е тази!
Все си мисля, че бургаско мамче е създала темата, за да може да си помагаме взаимно като всяка, която по един или друг повод е имала сблъсък с Черноморска и може да отговори на въпроса на друга, просто да го направи!
То не се писа, че темата е направена от лице на болницата, то не се писа кво ли не!

Е ЗА ВСЕ ОЩЕ НЕ РАЗБРАЛИТЕ-ЛИЦЕ ОТ ЧЕРНОМОРСКА В ТЕМАТА НЯМА И ТЕМАТА Е СЪЗДАДЕНА С ЦЕЛ ВЗАИМОПОМОЩ!!!

# 1 137
  • Пловдив
Няма значение кой къде е родил, кой кога е създал темата - всеки може да пише, пита и коментира.Това е публичен форум, няма такъв филм като " темата е моя", като не искате никой да гъква освен вас , направете си скрита фейсгрупа с покани   bouquet

# 1 138
  • Бургас
аз не виждам някъде да е написано, че темата е на някой и друг не може да пише в нея.Виждам тема, създадена за взаимопомощ, а когато не можеш да помогнеш на някой, то по-добре не му пречи да намери отговор на въпрос, който го вълнува.Как можеше до преди година и половина да се задават адекватни въпроси и да се получават такива отговори, от доста време насам в тази тема се пише и пита за едно и също, и как пък никой не се върна назад в страниците и види, че няма кой да даде отговор на този въпрос!

Горгона, гледам и ти си изключително активна в темите на Девата, не знам защо трябва да се злобее и да се държи такъв тон тук, при условие, че едва ли те интересува и едва ли ще родиш или ще идеш за нещо (не пожелавам на никой нищо, че каквото и да е болница преди всичко) в Черноморска!

Според мен, мнение за Черноморска тук могат да изказват тези, които са имали досег по каквато и да е причина до болничното заведение и само такива биха дали адекватен отговор, всякакви други коментари за мен са платени, за да се изкажат и съответно са реклама за другите болнични заведения в града!

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 17:47 от donito81

# 1 139
  • Пловдив
аз не виждам някъде да е написано, че темата е на някой и друг не може да пише в нея..

Аз съм създала темата, така че това си е моя тема. Нещо друго?

..
А така като гледам в кои теми пишеш, струва ми се, че в пъти повече се вълнуваш от това, което се случва в Девата, айде стой там и си задавай въпросите!

Сега вижда ли се?
Аз, както всеки друг в този форум, мога да съм активна където и когато искам .Не съм дошла в темата да злобея, грозно беше да се натири момичето да си стои в темите за Русе, понеже не била бургазлийка и още една камара безумия и то защото е задала въпрос, че даже и тръгна да се извинява..

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 21:39 от Горгона

Общи условия

Активация на акаунт