Кендичева поздравления, явно децата са различно готови в различни периоди

Силве и на мен първата ми мисъл, беше че може да обличате Крис повече от нееобходимото. Ая не се поти, обличам я повече, защото е винаги отвита , а в чувал не мога да я тикна - шило ми е
Ти щеше да се връщаш на работа? или бъркам? Ако не и моето мнение е да изкарате зимата, аз поне така мисля да правя, на пролет ще видя как сме с кърменията и така 
Петкова дано в понеделник е вашия ден с фотосесията. И ние записахме час за коледна такава , сега трябва да мисля тоалети
Цеца нормално е след сън Йоан да ползва гърнето по предназначение
Аз сега като се захлади само по веднъж на ден я слагам и тя си знае , че тогава се ака и ака, а ако я напъне идва и започва да ме гледа втренчено в очите и да ръмжи Сийн, честито ви зъбче, дано не ви мъчт другите така

Извинете, ако съм пропуснала нещо, ама май още спя, ще си направя още едно кафе

Поздрав

Абе гадна седмица ми е тая, дните ми се сливат вече. ММ замина на работа, сутринта смения цял на*кан памерс и го чувам да си мърмори- ох м че гадно, направих се, че не чувам, на мен да не би да ми е лесно,така или ианче съм ви казвла вече, че на него не му е съвсем ясно ка ксе гледа дете. Тая сутрин свекърва ми ме пита как съм, аз и казах, че не съм добре, тя се изказа кометентно да си лягам
Изперкала работа, не може да се разчита на нея. То и на ММ не може за съжеление, скарах се двамата кой да отиде да работи и ни оставих с Кали, не са особено впечатлени, че не се чувствма добре, не знам дал иси дават сметка, че мога да я заразя
След малко излизаме ,че времето е супер днес
Между другото снощи ви сънувах със
Лаптопът стои като паметник през деня, заради нея.
На обяд отново си хапнах от салатата, останала от предната вечер. При следващото посещение на тоалетната се усетих, че нямам симптомите за МЦ – болки в кръста и яйчниците и се притесних, че причината е друга. Едвам изчаках да приспя малката и веднага пуснах търсачка в чичко Гугъл за проблема. Оказа се, че или имам проблем с бъбреците или някаква инфекция, предадена по полов път. А сега, де.
Знам какво е бъбречна криза, а нямах никакви симптоми за това и реших, че става въпрос за второто. По принцип имам доверие на ММ, сърцето ми казваше, че не би ми изневерил, но разума – при тези неоспорими доказателства.
И честно да и кажа, притесних се. Реших като се прибера да го притисна и да си признае. За целта си измислих и монолог от рода на: Как можа? Напускам те, взимам детето и отивам при нашите! Откакто сме заедно аз дори не съм си помислила за изневяра, а ти какво направи? И ти се оказа като останалите мъже и т.н. Вътрешно се надявах, че не е така и ми се искаше лекаря да го потвърди (записах си час за следващия ден). И така прибира се ММ и ме пита какво има за вечеря, аз като буреносен облак отговарям, ей сега ще видиш какво има за вечеря, но преди да продължа той ми каза: - Абе питам, защото от тази твоя витаминозна салата днес цял ден урината ми е червена! В началото доста се уплаших, но после се сетих какво вечеряхме и се успокоих.

Днес например малчо стана в 6.30 сутринта, после спа от 10 до 11ч и край, това за цял ден
Та на въпросите към мен