Съни Благодаря ти за чудната темичка

Марси Заглавието е суперррр
Не съм влизала, но при нас тече трескава подготовка за рождения ден, от снощи сме и с баби вкъщи, искали да помагат, за мен добре дошло тъкмо и малко ще се разтоваря 

, но като незнае човек и аз бих се филмирала 

, всяко едно притежава нещо индивидуално красиво, различно. Голем чаровничета си отглеждаме
за мен грозно деца няма, толкова много обичам децата, на площадката, в градината, навсякъде все срещам красиви деца. 
и време почти за нищо не остава. Едва вчера нагоди режима си след смяната на времето и стана в 7:30, спа от 13 до 16 и после окапа в 21:30. Сега ощ спи
Чувам как леко мърка по бейбифона, но не е буден още.
и да не може да не се отбележи, че заглавието е супер, браво Марси 
тики-тики когато танцува, иначе показва колко ще порастне, подава си ръката за здрасти, "дава пет", чао преди показваше, сега вече не, дава боц, прави "дзак", крие се с ръчички, когато и кажем "скрий се", пляска с ръце, особено някой като влезе при нея в стаята различен от мама,
радва им се детето, омръзва и явно с мен по цял ден
, пляска си когато се нахрани и си свърши работата в гърнето...аз като забравям напоследък, детето ми напомня...голяма е хитруша 
патето - па-па, и най интересното е, че преди я бяхме научили да прави конче като цъка с език, а от вчета като я питаме как прави кончето и тя казва "ко"
а сега де как да и обясня, че ко-то не е конче, а кокошка
много ми е странно защо реши че ще го смени с "ко", сега се учим да мучим и да казваме "мяу",ква-ква, цър, мееее..... някой да предложи какво друго може да ги учим, че виждам, че и е интересно, скучно и е с играчки, иска да учи детето 

Жената в единия магазин предложи и звънна в останалите им магазини в София, но са изчерпани навсякъде, има само 3-6 и 6-12 месеца
Иначе има хубави ватирани блузи, суитчери и жилетки по 10 лв., панталончета по 10-15 лв. Ние взехме на Яна един дебел суитчер и едно панталонче, хареса ми, че крачолите са дълги, а пък на талията се регулира с копчета и ластик и ще й пастне на малкото дупе и дългите крака
Нейните панталони вече са 3/4
и приятелката ми, която беше на гости. Тя е от Габрово, искаше да я заведа в мола да си потърси зимно яке. И като поиска да ходи там ми каза първо на единия, после ще ме заведеш на друг. Да ама в Габрово са два мола, но много много по-малки. След първия етаж, беше много разочарована, заяви че има само боклуци на много високи цени, на втория етаж каза, ооооооооооо аз това не мога да го обиколя цялото
Пък на третия етаж ММ се умори и докато тя мереше едино палненце дето дупето й ще измръзне през зимата с него, той й изрови едно яке, изнуди я да го измери и така, моята приятелка си тръгна за Габрово с ново, дебело зимно яке и 100 лв. спестени, спрямо това, което се канеше да си купи от Габрово

Марси,
за заглавието.
Аз още не съм направила прощъпулника на Елиза. Изпуснах неделята, а пък през седмицата не става, че искам и Софи да си е у дома, таа..., кога ще е не знам.

Ние редовно си правим салата от червено цвекло, та знаем за оцветяването. 

Но момента с тръшкането хич не е приятен, за съжаление обаче често децата го правят.
Блекче, на много хубав фон сте се снимали, Ивко е много усмихнат, браво. Дарето и кака са много много хубави.
Ама зарибихте ме с тези кексове, край...
Снощи писах , писах и накрая всичко се изтри, ядосах се и си легнах 
Пфу, голям зор, не ми се мисли като почнат да излизат кучешките какво ще е 

Самито като по-малък хич не се събуждаше да яде нощно време, но напоследък доста се будеше и ядеше по 1-2 пъти на нощ.Но и ние вече го махнахме, при нас тактиката е такава - сипвам си чай или вода в едно шише, и от него си преливам в друго по съвсем малко и като се пробуди си цоква няколко пъти, чая свършва и заспива 
Знам как се чувстваш и ти съчувствам наистина 

и после артисти
Децата много хубаво си поиграха и определено много много обичам да ми е пълна къщата
Ники накрая много се измори и като си тръгнаха гостите веднага заспа. На мама умника ще е той 

Какво гледате и в кой театър? На мен м исе гледа комедия.
Ние вчера решихме преди да си отидем на село,да отидем да се разходим из Плевен,че времето беше разкошно,та...Ходихме до Плевен,разходихме се,пихме кафе,аз се сдобих с ботуши,блуза и парфюм и съм страшно доволна
После и до село отидохме,децата подивяха на двора,натъпкахме се като прасета и четиримата 
Ще чакаме и снимки 

А на последната снимка какъв хитър и палав поглед има 
Хайде,следващия път като пишеш,вече да се похвалиш,че е напълно оздравял

И двамата с Ивайло сте прекрасни! 

Значи ще си имаш или инжинерче,или актьорче 
така най обичам само където малко ми излезе през носа , че от както сме се прибрали чак сега сядам
толкова пране и гладене ми мина през ръцете даже успях и да изпера килима , че Дарина добре се беше постарала 
аз пък да си призная не обичам много деца на едно место надуват ми главата
дано е бил хубав съня 
ама много говорите вие браво