Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 697
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Днес получихме ботушките и на първо четене съм доволна. Кожата е много хубава, от вътрешната страна са изцяло с вълна и ботушките са леки. В първия момент Ивайло вървеше като робокоп, но като походи малко, започна да посвиква. А и все пак той върви/клатушка се от 2 седмици.
Подметката е сравнително огъваема, но сме гледали ботушки с подметки, които без особено усилие се огъват на две в ръцете. Мисля, че с носенето ще започне да се огъва по-лесно.
Обуването ми създаде малко трудности, но от зизу ме увериха, че кожата ще поомекне с носенето и ще се обуват по-лесно. И преди отчетох този факт и много се колебаех между модела с велкро отзад - със сигурност обуването при толкова малки деца ще е по-лесно.
Скрит текст:

# 556
fifi_0421 разкошни са  Heart Eyes Аз съм се спряла на модел с велкро отзад и отпред, мисля, че ще ми е по-лесно да ги обувам ботушките. Остана само да си избера някаква апликация или идея за такава и мисля направо да им се обадя да говоря с тях.

# 557
Качих три снимки.
Нуриии много са красиви твоите дъщерички, и различни една от друга. Радвам се, че ги познавам и се надявам пак да ги видя налято Heart Eyes

Съни, на ТВОЯТА дъщеря много бързо й расте косичката. Скоро видях пак снимката, когато сте били кумове, май не е 100% твоя, не са ли на татко очите?

Джоджи е прелестен  Heart Eyes

Ендира, Мишо изглежда като ангелче, много е миловиден, затова пък Самуил има един такъв хитър поглед  Mr. Green Имаш разкошна коса.

Сами има много хубави дънки и въобще тоалет, много е модерен този чаровен младеж.

Елиза е толкова нежна с прекрасната си синя рокля, а майка й е досущ като по-голяма кака.

Цеца, Йоан е прелестен в тази изискваща концентрация и интимност поза  Heart Eyes Какво й трябва на Стела за да бъде коронясана с националната титла  Mr. Green

# 558
Здравей те  Simple Smile и аз се позагубих ,но имах проблеми с компа ,а от телефона ми е трудно да пиша ,но пък ви следях  Peace .Хайде и аз да се похваля за още един брой ходещи крачета  Heart Eyes ,тази вечер Ивайла направи 2 крачици самичка  newsm44 .Мога също да кажа че ,и спряхме да се храним нощно време ,като се разсъбуди или ревне и давам водичка и пак си заспива ,но определено ,не е всяка вечер както беше в началото .Та така ,нищо друго около нас ,доста е хладно и си стоим в къщи тези дни .Утре или в други ден мисля да украсим апартамента с Иви за Коледа ,пък дано остане някоя здрава топка до 25-и  Mr. Green

За храненето на малките И при нас положението е доста интересно ,като дойде време за хранене и лошо ми става ,но от скоро я слагам на столчето и и пускам Пепеляшка  Mr. Green (любимата ни анимационна приказка ) тя си гледа съсредоточено и аз я храня ,така успявам аз  ,иначе доста трудно ,е едното ядене търпението ми се изчерпва за целия ден  Mr. Green  Rolling Eyes
fifi_0421 много са сладки ботушките
Съни посмях и аз на случката с памперса и Али ,но пък ми стана мъчно за мъжа ти ,не стига че е паднал и си е натартил дупарата ами и жена му изкача от спалнята и го пита дали се бил  напикал  hahaha

Oще не се завърнала  HAPPY_QUEEN ,доста се е позасегнала май ,дано размисли и скоро се появи отново ,в този смисъл поздравявам и аз новите мами happy11 и hedgehog in the fog

Лека вечер момичета

# 559
  • Куциндрел
Добро утро.
Вижте само колко е часа на поста ми. Shocked Днес Йоан се събуди в 8 и нещо. Направо никой вкъщи не можа да повярва, както и аз. Снощи имаше Т, ама сега точно минава инкубационния период на ваксината за шарките. Докторката каза, че може да се очаква някаква реакция. Дано да му мине бързо.
Фифи, страхотни обувки, много са сладки.
Тони, изложението е и другата седмица. Може би, ако минеш през седмицата няма да има толкова много хора.
Зелда, толкова мило ми стана като разправяш за Стела. Те сега вече всичко разбират и могат да го покажат. Вчера вчесвах Йоан с една четка и след това той се опитваше сам да се вчесва, само дето я държеше обратно, но пък се старае детето. На пролет ще ги видим 2-мата какви ще ги вършат.
ЦВМ, ние също наблюдаваме изкъсо Йоан, къде ли не се вре и какво ли не прави. Много обича да ни предизвиква като отива към забранените неща и ни гледа в очите за реакция.

Днес е Прощапулника, после ще пиша какво си е избрал Йоан.
Лек ден ви желая. Hug

# 560
Здравейте, момичета!

Пиша докъто Кали гелда книжки на дивана. Така ме нахапа по ръката преди малко Shocked, сега е червена. И то защото аз стоя на компютъра, тя се подпря на стола ми, изправи се и ззяпна клавиатурата, ама устата и на сантиметър от ръба на плота и аз си сложих ръката да не се удари, тя ме захапа и заблиза Grinning
Цеца- ще чакаме да кажеш какъв ще става Йоан като порастне Hug
Кендичева- браво за  напредъка при вас Hug
Съни- мног овкусни звучат твоите кюфтета, определено ще ги пробвам, мисля че може да се изпекът  и в тава с хартия за печене ooooh!, макар че скарата с ие друго нещо, ама не ми се излиза на терасата, че студено.
ЦВМ- изкарвай и боклука на терасата без да му мислиш, Кали и тя дивее из нас, но не е проходила още самостоятелно и може би за това все още не мога много да се оплача, пу-пу да не ме чуе дяволът Hug
Фифи - много са сладурски ботушките на Ивко, със здраве да си ги носи Hug
Дано днес успеем да излезем някъде с ММ, той пак отиде на работа днес, ама няма да е пълен денят, така че поне малк ода се разходиим, в някой МОЛ ако не на друго място. Сутринта и тримата закусвахме палачинки. Кали изяде една цяла и малко отгоре без нищо. Мисля че е добре за закуска. А за обяд има кус-кус съсспанак, сирене, лук, морковче и доматки. Свекърва ми вчера беше голям ентусиаст да и сготви и да види ще яде ли детето, реших да не и отказвам, добре се получи манджичката, има и за днес. Вчера свекърва ми беше именничка, Катя се казва. Събрахме се да вечеряме заедно и Кали и братовчед и голямла забава си дръпнаха. Тох прави фокуси, тя го лгеда, вика и пляска. Много бяха сладки и двамата. Донесе детето една голяяяма фокусническа, островърха шапка и моето чуденце като ревна за шапкатааааа, дадохме и я да я пипне ,да я види и накрая, за да спре да реве се наложи да я прибере братовчед и. Също така на Кали вчера и беше много забавно да мете пода с баба си с истинската метла, днес на закуска се забавлява като си обръща чинията на обратно. Май скоро ще почна да и купувам играчки-домакниск исъдове и предмети ooooh!
Това е за сега от мен, че много дълго стана Hug

# 561
здравейте

не съм писала и аз отдавна,ама напоследък имам голяма муза за готвене и успявам само да ви изчета.
неможах да не пиша на зелда  Mr. Green стела наистина е много сладка,и на снимката прилича на зайчето  Mr. Green обаче и тоалета и много ми хареса. завидях ти,че си спокойна когато я оставиш сама (аз като трябва да готвя оставям иви в кошарата).
съни и аз се смях ама се смях със сълззи със историята на алина и "напикания и татко"  hahaha
 рецепти всичките пишете,и аз да не остана по назад  ще споделя 2.

бременните мами да не гледат снимките,че да не им се дояде!

1. е каймяно руло
Скрит текст:
 ММ го прави унас,майстор е.
2 кайми (500гр), смила в робота чушки,лук,магданоз морков,кисела краставичка (и каквото още се сетите),после смила няколко филийки по-сух хляб,омесва всичко с каймата + 1-2 яйца (според това колко кайма) и в намазнена форма за кекс (наща е силиконова) слага каймяната смес да се пече,после като обърне соления кекс в чиния настъргва кашкавал.
миналата вечер имахме гости и останаха много приятно изненадани от вечерята(рулото). мн яко става и лесно .

2. кифлички
Скрит текст:
1кг брашно
300гр захар
40 гр прясна мая
80гр масло
250мл прясно мляко
80мл олио
5 яйца
кората от един лимон(настъргана)
ванилии 2
1ч.л сол

проготвяне:
пресява се брашното,прави се кладенче и в него се слава маята+ малко топло мляко ,заха и сол.оставя се да втаса(маята) 15мин.,след което се добавят яйцата предварително разбити с миксер)(един жълтък заделяме за намазване),маслото+олиото,сипва се захарта,добавят се и ванилиите+лимонената кора и се замесва меко тесто.покриваме с кърпа и оставяме да втасва 40мин. -1ч.,премесваме отново след втасване,разделяме на 4 топки и всяка разточваме и режем (като пица).пълнежа е по желание.
намазват се с разбит жълтък+малко прясно мляко и се поръсват със захар.пекат се в загрята фурна на 200-220 градуса до готовност.
тия кифли ги намерих в програмата си на телефона,и останах изненадана ,че стават супер хубави. за пълнеж обаче предлагам локум,течен шоколад (защото сладката се разтичат).
досега два пъти съм ги правила,изяждат се много бързо,аз правя половин доза (с 20гр мая) и стават поне 30 кифли и си играя 3ч да меся ,да втасват и да ги пека,но пък резултата е супер.(ама си представям ако е цялата доза как ще полудея  Mr. Green)

малко за иви да ви разкажа- и той се сресва с опаката страна на неговата четка,носи ми едно кубче да му го сглобявам с " на!" ,познава патето (пи пи),котето(мей мей),наскоро почна да казва (какакака) .много си обърка режима на спане. става в 10-11ч,после спи от 15до 17-18ч. и вечер в 1ч понякога още скача,ама сутрин мн ми е жал да го събудя(и аз поспивам с него).
храни баща си с бисквитки,със солетки и каквото там намери,понякога и боклучета от земята му дава   Mr. Green и така ,ставам,трябва да се изкъпя и да видя мм какво прави,че да му помогна.
до скоро   bouquet

# 562
Хей здравейте Simple Smile))

Виждам бая сте изписали, аз нещо нямах време вчера и днес но сега докато се гледа формулата е моя момент Simple Smile преди да почна да готвя Simple Smile

Много съм доволна от тази събота и неделя. Купихме доста подаръци и най- вече съм доволна от покупките ми за Ники Simple Smile Вече си има ски екип и е много сладък в него Simple Smile и да се похваля, че и Ники вече е горд собственик на зебрата на Фишър пайс и съм супер доволна. Имаме си и нови маратонки, че старите изведнъж се оказаха малки Simple Smile Ники се тръшка във всички Молове. Иска да се вози сам на ескалатора и иска само това да прави да се качва и слиза. И така поревахме, хората ни гледаха странно и сигурно си мислеха какво ли не ама вече май не ми пука Simple Smile Ники е много неспокоен, много тругно заспива и плаче много в съня си. Според мен зъб го мъчи и дано скоро да избие.  Днес му поръчах кожени пантофки, само че на друга марка и се надявам да са също толкова удобни и хубави. Много бързо расте това дете Simple Smile

Ани- браво за вашата зебра, днес я имаше пак и аз я грабнах Simple Smile надявам се до Коледа да е тук и дано да им хареса на бебковците Simple Smile

lenkater- ние купихме лего от хиполенд, а май трябваше да изчакаме ама карай. Аз видях в HM коледни костюмчета и бяха около 20 лв.

За картонените кубчета- Ние имаме няколко(подарък са ни) и след като Ники изяде половината картинки съм ги прибрала за по натам. ники яде всичко- тапети, присания, картонени кутии, вестници, мокри кърпи и абсолютно всичко което докопа. Няма нещо (ама наистина няма) което да не е пробвал на вкус- включително и вода от тоалетната  Crazy

Наде- браво на Самито- доходоносна професия си е избрал. Дано винаги да бъде пръв във всичко Simple Smile

Нури- когато се роди Ники си казах, че няма да го насилвам за хране. Ще яде тогава и каквото иска без да го моля и настоявам. Незнам дали това е правилния начин, но ако не се яде супата се слиза от стола и се играе докато не огладнее и сам не дойде да вика ам-ам. Като дете много ме насилваше баба ми да ям, заключваше ме заедно със сестра ми и беше много гадно и стресиращо преживяване. И затова съм решила, че Ники няма да е така с времето ще си проличи дали съм права. Засега със свойте забележителни 13 кила ми дава право да кажа, че за нас това е начина.

Деси- благодаря  Hug дано си права Simple Smile Жалко, че не сте случили в Хиполенд дано пак да имат някоя хубава промоция и дано нещата за Юлия да и харесат Simple Smile

За ринговете за нанизване аз съм харесала ето тези:
javascript:popupWindow('http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=popup_image&pID=15421')

мела- браво, че си се наспала Simple Smile дано оттук нататък все да е така Simple Smile

Съни- рецептата е супер и дано скоро да ми се отдаде възможност да я пробвам Simple Smile

Тони- браво за покупките, ние в събота ходихме до произведено в България и беше ад. ММ и Ники чакаха отпред, а аз и сестрами се бутахме и накрая пак нищо не купих. Как може да няма кожени пантофки незнам. На мен ми се стори много бедно и това, че за да минеш трябва да прегазиш 100 човека ме изнерви максимално.

Цвети- Честит Имен Ден на Катето!!! да ти е жива и здрава и много да ви радва!
Ники е същия каскадьор. Вече се катери навсякъде, пада от всякъде и баща му се закани че ще му купи каска. Аман вече с това удряне на главата- незнам как ще ходи на училище после Simple Smile Ники не яде от кофата(защото е затворена в шкаф), но пие вода от тоалетната:)

Зелда- много ми хареса как си го разказала Simple Smile аз имам с толкова неща да разкажа, но нямам дар слово и много обичам да чета постовете ти изпълнени с толкова любов и топлина към децата и разказани по най- добрия начин Simple Smile

Фифи- много са хубави ботушките Simple Smile Със здраве да си ги ползвате Simple Smile

kendicheva- честити ходещи крачета Simple Smile

Блексче- и двете рецепти вече са в дневника Simple Smile супер изглеждат Simple Smile

Айде стига толкова Simple Smile Хубава вечер Simple Smile

# 563
Привет и от мен Hug Ние днес си ходихме до село и се прибрахме преди няколко часа.Децата се надивяха на воля,сега са изморени и почти заспали Laughing Но баща им ги занимава нещо тук,та аз минавам,че после баня,вечеря и по леглата Laughing
Аз май-май взех да оздравявам,не успях да заразя децата и съм доволна Wink Утре имаме доста задачки за вършене,дано времето е хубаво,че май почти целия ден се очертава да прекараме по улиците Confused

Анбибиан,мда,едни приятели се върнаха от чужбина и ми донесоха един буркан Нутела-800 гр. Crazy,има да си яммм Mr. Green и дебелеяяя Confused
Цитат
Направих си отметка с надпис - Кюфтетата на Съни   Joy
hahaha Е,добре поне,че рецептата не е на ММ Rolling Eyes Не знам тогава как щеше да ги записваш Mr. Green

Тони,честити ви покупки Wink

Цвети,голяма палавница си имаш,значи Wink Дано се кротне малко.И Алина се катери по мебелите,но ми се струва по-страхлива,по ръбовете и краищата не ходи,но въпреки това аз съм на тръни и все ходя да я свалям,да й обяснявам,че така не се прави и т.н. ooooh! Но пък коронния й номер е да скача по спалнята....Косата ми се изправя като я видя така....ще падне като едното нищо,ще се пребие...Скоро не ми  го е правила тоя номер,дано да го е забравила,че хич не е добре тая работа...

Фифи,много ми харесаха ботушките Heart Eyes Чак съжалях,че избързах и купих на Алина апрески на Колев и Колев Confused Да си ги носите със здраве и дано да са му удобни на Ивайло!

Зелдичка,прекрасна,прекрасна,ама направо разкошна Стела! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изглежда ми,че доста се е поиздължила. Wink Блузката ви много ми хареса Grinning
А Алина прилича и на двама ни,има черти и от баба си и дядо си.Смесена е много Peace Очите на татко й не са сини,но са много интересни и се менят според светлината и тоалета.Пъстри са,но на моменти стават чак сиви,имат и зелено,и синьо,въобще...всичко има в тях,но пък моите са си кафяви Sad Mr. Green И на Бобчето са кафяви,но като че ли взеха да се променят като на баща му.

Кендичева,честити ходещи крачета и на Ивайла! Hug

Цеца,как мина прощапулника? Rolling Eyes Какво си хвана Йоан?

Рени,мнооооого вкусни рецепти,бе Crazy Още утре ще ги пробвам и двете Wink

Ради,честити ви подаръци и покупки и на вас! Hug

Аз ставам да ги къпя,да вечеряме и да ги слагам да спят,че утре ще се става рано Twisted Evil

# 564
Марси, видях, че сме пропуснали купона у вас  Simple Smile Нищо, сега като стане студено ще си редуваме кочинките, няма да имаме голям избор.

нннн, ами - как е, различно е, хубаво е, малко е  Mr. Green Не сме си го направили и няма да успеем скоро, но е приятно да кроим планове. Само бързам с малко гардероби и шкафчета, че тъпча дрехите във всичко на всичко един гардероб, който прелива. За Мамс енд ми аз естествено съм навита, не съм ходила. Днес бяхме на РД в Капела Плей, на Стела много й хареса, на мен също, добре си поиграх и съм много изморена  Mr. Green

Сийнгърл, винце пред камината е размазващо  Flutter И аз искам да си сложим камина в хола. Ще се наслаждаваме на пламъците й от спалята, защото за нас няма да остане място  Mr. Green

Цитат
Направих си отметка с надпис - Кюфтетата на Съни   Joy
hahaha Е,добре поне,че рецептата не е на ММ Rolling Eyes Не знам тогава как щеше да ги записваш Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha

Съни, Блекче, благодаря за комплиентите за Стела. Тоалета й е подарък от свеки, на снимката не се вижда много добре, но има и камъчета - ореол около зайчето. Хубаво е, малко кичозно, на Стела не й ходи Mr. Green На мама грозното патенце, преди два дни разглеждах снимките й като е била на месец  baby_neutral

Много интересни рецепти споделяте, мисля да започна с кифличките на Блекчето, с тая снимка просто няма как.

Деси, и на мен поста ти ми беше много полезен  Hug

Ради, благодаря ти. И аз имам неприятни спомени с яденето, особено с една супа топчета в Несебър или Созопол, аз въобще не обичах месо, а супа топчета направооо  Sick Баща ми ме принуди да я изям. Още си спомням вкуса й и странното е, че сега ми харесва, като готвя такава супа и се опитвам да достигна този вкус, като еталон ми е  Mr. Green Хубаво е, че Ники си хапва от всичко  Simple Smile

Кендичева, честити ходещи крачета.

Тони77, ти май ме беше питала с какво мезе пия виното - с праз  Mr. Green Пия го с вечерята по принцип, но ако все още не съм я приготвила , пийвам малко докато готвя с хляб и праз лук  Mr. Green Откачена работа, ама все не попадаме на хубав суджук или луканка, а и баща ми прави много хубав, но още не е готов. Само да не изпием виното, докато стане. И твоята Кали не я видях в албумчето, кой знае колко е пораснала.

Стела си има ново зъбче долу, четвърто, показало се е като гребен на малко петле и кукурига на всеки час през нощта. Не мога да се наспя от няколко дни, ама като ставам с първи петли май трябва да си лягам с кокошките  Mr. Green Тя се буди освен заради зъбчето и всеки път, когато пикае  Crazy И много се дразни, ако е завита, ако се допира до завивка, до възглавница, до мен, до решетка, до каквото и да е - трябва да е отвита и близо до нея да няма НИЩО. Ох, отивам да се къпя и да спя. Лека

# 565
Съни пак така щях да ги запиша кюфтетата  Mr. Green важното е като ги търся, лесно да ги намеря измежду хилядите ми отметки  Wink

Ох, Яна пак не яде. Вече съм сигурна, че е от зъбите. Тоя път няма да се тръшкам и нервя  Stop Ще си чакам да си прояде. Тя една седмица хапваше по 4 пъти на ден като добро прасенце и изведнъж ми натежа. Метнах я на картара по боди, изкарах я 9 кила. И не само това, ами аз си виждам как е наляла бузи и бутчета и даже й казах, а тя взе че се засегна и пак стачкува  Crazy Не мога да й отворя устата да видя колко зъба нови има. Със сигурност един кътник, онзи дето беше черен венеца. Отдолу от двете страни виждам, че венците са подути, но не мога да фокусирам дали е само подутина или избиват зъби.
Сега ми върти нови номера с яденето, не ръкомаха, не се върти, стои като препарирана без да мърда, обаче не отваря уста. Лъжицата кръжи около устата, мъчи се да влезе, тя стиска зъби и устни, гледа си Осо и все едно ни няма с лъжицата  Tired От време на време търка с буза лъжицата, почнах да си мисля, че избива зъб там и я сърби  newsm78 Днес е яла 3 пъти мляко и една каша с плодове ММ е успял да пробута.

# 566
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера Йоан хвана портфейла първо и после фотоапарата. Той горкия така се ошашка, първо падна, защото се хлъзна на чаршафа, а после гледаше масата и всички наоколо, които му викахме - вземи нещо. hahaha Накрая си избра хубави неща. Ще става банкер с хоби фотография. Mr. Green
Анбибиан и Йоан вчера не искаше много да яде, чак вечерта си изяде вечерята. Явно са зъби.

Лек ден ви желая. Hug

# 567
  • Нейде из лудите гори...
Привет.Не мога да смогна да ви прочета, камо ли да пиша... та успях с едното, сега да видим до къде ще стигна с второто  Mr. Green
Ние още си имаме сопол по веднъж-два на ден  Rolling Eyes  Но вчера им открих виновниците - от  седмици чакам една точка да стане зъб и докато я чакам вчера открих 2 пробили  Shocked Единия, от които кътник , та...явно сме в период на бясно зъбоникнене  Wink
В събота с ММ имахме годишнина и аз му бях сърдита  Crossing Arms Предишната вечер излезе с приятели уж за малко, нямаше го 4 часа и аз не знам защо му се разсърдих (прибра се в 22и30 - което на трезва , непомрачена глава си е  абсолютно нормален час, беше малко пийнал и веднага заспа, при което го събудих и изгоних да спи в колата  Confused), на годишнината само му натяквах "грешката му" и за капак вечерта излязох с приятелки  Blush Като излязох от ежедневната обстановка, си дадох сметка, колко тъпо съм постъпила предната нощ и сега ми е гузно, въпреки, че той твърди, че случката тежи само на мен, тъй като още не съм я забравила  Whistling Да ми е жив и здрав, да поддържаме този баланс у дома - аз съм нервака, а той "темерута", на който нищо не му прави впечатление и ме търпи  Heart Eyes Отплеснах се.. но още ми е гузно и се чудя каква изненада да му направя със закъснение  Mr. Green
Освен това така съм се зачела в "Когато Господ беше заек", че не мога да се отлепя почти  Blush Все едно чета Зелда, не по сюжета на книгата, а по начина на писане... много приятно четиво  Heart Eyes
Пожелавам на всички болни - здраве!, както и на всички останали Praynig
Смуси видях снимки във фейса на Миа- прекрасна е  Heart Eyes Толкова е нежна  Heart Eyes
Деси, благодаря отново за изразеното мнение за "тръшкането" , както винаги много полезно четиво  Hug
Ceca Ще са колеги значи, Ая хвана същото  Mr. Green
Анбибиан картонени кубчета имаме Djeco и за сега не са се поддали на лигите на Ая  Peace Благодаря, че сподели за играчките в Кауфланд, аз в този магазин ходя 2 пъти в годината и изобщо не го следя, но може да го посетя предколедно  Wink В този ред на мисли, за дървения конструктор, по-добре й купи 50 части, имай в предвид, че ще са ти в цялата къща  Mr. Green
Наде супер професия е избрал Сами  Wink
Пепи, понякога сайта прави проблеми ... ето го сайта http://vanillka.com/ , сладкиша е ябълков  Wink
Нуриии, помня, когато бях споделила за една моя нервна ситуация ти ми писа нещо от сорта "Не сме железни" и точно ти ме успокои, какво да ти кажа... според мен всеки има такива моменти с тях опознаваме реакциите си и понякога взимаме поуки. Както също ми беше писала тогава " Едно е да четеш от книга и да цъкаш одобрително , друго е на живо да постъпиш по този начин"  Wink Но определено смятам, че като няма желание да се храни детето, по-добре го остави да поиграе още половин час и после пак пробвай.. ние със заспиването сме така...  Wink
Фифи, много хубави ботушки, колко време отне поръчка-доставка?
Зелда днес ще ви търся в морската  Sunglasses

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 10:21 от Marsy Rose

# 568
  • Варна
Ммммм... Писах, писах и изчезна.  #Cussing out Ей тоз номер отдавна не го бях правила. Пфуу...  ooooh!
Тъй де, добро утро. Тия дни ви чета, но не смогвам да пиша. Всъщност нещо ми е едно заспало, да не кажа мързеливо.  Embarassed Даже в събота викам на ММ, че никъде не ми се ходи, но ще ми е съвестно да не изведа детето, та той пое инициативата и отидоха сами на разходка. Аз смятах да изчистя и да си обърна внимание, но бях на половината с чистенето, когато те се прибраха.  Laughing За сметка на това вчера се възползвах от ваучера, който получих като подарък за рождения си ден и се отдадох за на заслужен релакс в спа център - това спа капсула, пилинг на тяло, цялостен масаж, пилинг и масаж на лице....  Heart Eyes Бях в рая.  Mr. Green И най-странното е, че докато ме е нямало, малкия нито ме е търсил, нито е плакал, нищо. Даже като се прибрах, почти не ме отрази. Поиска си да суче чак след час. Ей това пък още повече ме зарадва.  Mr. Green  Embarassed
Фифи много ботушки. Със здраве да си ги ползвате и дано Иво свикне бързо да щъка с тях с лекота.  Hug
kendicheva браво на теб! Струва ми се, че доста лесно се отказахте от нощното хранене. Все съм си мислила, че е мноооого сложна работа. Още повече при нашето постоянно търсене да сучем през деня дори, ми се струва мисията невъзможна да не сучем цяла нощ. Да не говорим, че онзи ден малкия се събужда да суче и аз поглеждам часовника на приемника на Булсат и гледам 3:10 Направо ей така направих...  #Shocked Не можех да повярвам, че от 22ч се събужда чак в 3ч. На следващото будене всичко ми стана ясно - пак 3:10 и схванах, че приемника не изключен и е на 310 канал.  Laughing Mr. Green
Зелда, Деси   202uu Ей затова обичам толкова много нашата темичка. Толкова много може да извлече човек от всеки пост. Ето и на Фифи четивото ми стана интересно и то по-скоро в частта си за метода EASY Eat Activity Sleep You . Май сега съм закъсняла вече, но живот и здраве при следващо дете, може да я пробвам тази тактика.  Wink
Marsy Rose ама че в приключения си се вкарала. И аз съм така някой път....  Embarassed Сърдя се, мърморя и после като погледна трезво на нещата чак ме е срам от себе си как съм реагирала.  Crazy Това според мен доказва нуждата ми от разпускане.  Mr. Green Ако по-честичко намирам време за себе си, разнообразявам няма да се вживявам за глупости.  Wink А в морската и за нас се оглеждай де...  Laughing
BLackKisSs™ няма да се разберем с теб! Какви са тия вкусни рецепти?! Айде за рулото как да е, ама за кифличките...  Heart Eyes Ако можех да меся...   Mr. Green
Поздравления за страхотния избор на професия на Самито и ЙоанHeart Eyes

# 569
Здравейте мчомичета, най-сетне се добрах до компютъра. Малчо папка банан, а пък аз ще използвам момента малко да попрочета какво сте писали. Аз пък днес се пробвах да направя ГХИ масло, май се получи, не съм съвсем сигурна, може би го държах на котлона малко повече отколкото трябваше, но доста белтък успях да махна от него. Нуриии, жива и здрава да си, че ме провокира да го тествам. Аз все се назландисвах и надявах да може да яде нормалното, ама не би. Сега ще се пробвам 1-2 дни да му правя пюренце с малко от това масълце. Дано да му понесе, че да може да се пробвам по-нататък и с кус-кус, качамак, попарка. То и сиренето ще трябва тепърва да борим, но да започнем с маслото....пък нататък каквото сабя покаже. За софийските мами с по-големи дечица - има киномания за деца. Всяка събота и неделя има детски филмчета - анимационни и игрални, билетите са на много приятни цени от 2 лв за дете и 4 лв за възрастен. Та мисля следобяд да ходя и да се оборудваме с билети. Това чудо било още от началото на ноември ама аз докато разбера и то свършва сега в събота и неделя. Но пък ще може да закачим надявам се 1-2 филмчета.
Сега се отдавам на четене.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт