Наздраве. Моята палавница заспа, та успях да вкарам ред и да си сипя едно бяло винце, че червеното нещо ми киселее
Сийн хубаво е на планински въздух, чак е прекрасно, мечтая за деня , в който децата ми ще са пораснали, а ние с ММ ще си живуркаме на някое китно байрче, по-далечко от цивилизацията
Надявам се да успеем да хванем срока на колажа с коледни снимки , че фотосесията ни е на 24ти 
Нури сподели я рецептата за бебешките бонбони
И какви обувки си взела на Косарка, че и на мен това ми е чуденка сега Зелда бързо да ти се оправя гърлото

Съни какво кисело мляко даваш на Али? Благодаря ти за милите думи за госпожицата ми, това яке , вече й е леееко късо, но и много тънко, та това са му последните дни
Анбибиан, ти ако влезеш в магазина да видиш колко разногледа ще станеш, Ая се побърква като влезем, като купувахме тротинетката стояха с ММ навън, че нямаше излизане половин час поне
Никой не се включи по питанката ми за обувките

Четете ли приказки на децата? Аз като се хвана да чета , ако прочета 3 изречения е супер. Малката предпочита да разлиства страници, от колкото да слуша приказки
А на тази марка има и отмиващи се маркери,които също мисля да й поръчам.
).
и сега не мога да се откача... Та викам дай да взема да се разпиша.
И на толкова много месни неща се чудя как хемоглобина ни е 102. 

.Сега ще ви дам и линк за да ги видите ,изглеждат ми доста удобни ,а и мисля че ще и топлят крачетата
точно за сватбата ще е болен
и да ударите по едно от любимото ми питие
. Аз си пожелавам много здраве за цялото семейство.