Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 686
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
  • Куциндрел
Добро утро.
Петкова, радвам се за добрите новини за Дани Hug Стискам палци след 6 месеца вече всичките алергии да са минали и заминали. Praynig
При вас приемника е включен на 310, а при нас на 320. hahaha Всяка сутрин в 3.20 се врътка да суче или се събужда да играе. Ще му кажа да си донатрои приемника с Дидко, че да са на една вълна. Mr. Green
Хариела, бързо и леко да минава баба Шарка при вас. Hug

Аз си оправих двата зъба, вчера ми сложиха последната пломба. Имам 3 кариеса за оправяне и енда смяна на пломба. Догодина пак ще ходя по някое време, когато събера кураж...
Гледам Йоан нещо се е изринал, тук там има червени петна и пъпчици. Не знам от ваксината ли е или е нещо друго. Ще видим днес как ще е и ако трябва ще го водим на лекар.

Хихихи, преди малко отивам при Йоан и той ми се мазни да суче и вика "ей, цици". hahaha Майка ми коментира, че няма да ми вика "мама", а "цица". hahaha
Лек ден ви желая. Hug

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 07:43 от Ceca

# 631
Цеца-Йоан е голям образ, с глас съм се смяла Joy Joy Joy
Кали продължава да стои хваната само за един пръст права, но когато я държа така не иска да ходи, хваната за два пръста е мног остабилна, а да видим кога ще се престраши newsm78
Сега си играе на пода с едно празно  шише  от минерална вода. Днес се каня да занеса едни неща за поправка на шивачката в квартала и ще използваме хубавото врме да отидем на люлките и да се поразходим малко след като обядва принцесата.

# 632
Здравейте Simple Smile

Ники заспа рано рано и аз имам време да се разпиша.
Вчера ни бяха на гости две дечица с майките си и си изкарахме супер. Ники много си игра, гали ги и бях много доволна от него Simple Smile
Аз за сметка на това онзи ден изпуснах фотоапарата и вече нямаме Sad много ми е кофти за една седмица счупих екрана на лаптопа и счупих фотоапарата. ММ вика само ще ти купя ама Бог знае кога ще е това Simple Smile

Ани- направо да се взимат Simple Smile както са си лика прилика, а и ще си хапват различни кремчета заедно Simple Smile супер ще им е Simple Smile Браво за легото Simple Smile
На въпроса дали се ядосва- ооооооо и още как Simple Smile той не спира да се нарви, че е малък и не може дадени неща. Само че той като не може нещо помъчи се малко и идва да ме дърпа аз да го свърша Simple Smile Хитрец е той Simple Smile

Марси-честити зъбчета Simple Smile
Ще чакаме да покажеш какво си измайсторила Simple Smile Аз не съм от сръчните( да не кажа нещо по тежко) и за това ще си купуваме, но с радост ще се порадваме на твойте прелести Simple Smile

Наде- браво за хубавото изкарване Simple Smile сега ще те чакаме да се разписваш по често Simple Smile

Звездичке- аз писах за овчарския тутманик, но незнам защо така ти се е получило. на мен ми се получи кексово тесто със сирене( тоест малко по гъсто от обикновенно) но определено течно. Сигурна ли си че си сложила всичко по мярка. Ей много гадно ми стана така Sad на нас ни хареса и затова го споделих ама май не е трябвало Sad сори Simple Smile

Блексче- всичките ти рецепти са чинно записани Simple Smile обаче кога ще ги пробвам- незнам Simple Smile нещо мързел ме е налегнал Simple Smile

Петкова- радвам се че резултатите от изследванията са добри и че всичко е временно. Времето бързо ще мине и всичко ще бъде наред  Hug

Хариелка- дано на Софи бързо и без много сърбежи да и мине и вие с Елиза да се опазите  Praynig
При нас хрема се появява една седмица преди да избие зъб и престава една седмица след като избие Simple Smile добре че кътниците излязоха с една хрема, че щеше да се влачим бая време Simple Smile

Тони- браво за хубавото изкарване. Аз още не съм водила Ники на клубче, но много ми се иска и ще видя дали ще навия някой да дойде с мен. Мисля, че и на него ще му хареса много Simple Smile

Цеца- браво, че си приключила със зъбите за тази година Simple Smile това е най- омразното ми нещо на света. Сега имало някаква нова техника с лазер. Не съм я пробвала но казват че е супер безболезнено. Може би някога и аз ще стигна до там, ама кога ли ?
Много се смях на "ей, цици"- сладур си е Йоан Simple Smile

Мислех да излизам ама Ники като заспа засега се отлага. Ако не завали следобяда ще го изведа малко.
Днес са ми занесени документите в НОИ и сега остава да се молим да има парички Декември месец Simple Smile
Айде от мен лек ден!

# 633
Здравейте и от мен, много съм доволна от вчерашния вятър и дъжд, най-сетне смогът над София беше изчистен и измит.  Grinning Коколинчо пък се опитва да се разсополяви и се надявам да го овладея. Тази нощ се буди не знам колко потъ защот не можеше да диша хубаво, Зори пъксе беше улашила от една глупост та и тя спа при мен...и аз общо взето както се сещате не съм спала.  Grinning
Хариелка, сега чета как те глезят твоите две принцеси. Браво на тях, еми как да не се разстопиш.  Grinning Дааа, голямо месене, голямо готвене май се очертава тази година. Но пък после като тръгна на работа едва ли ще имам толкова време, така че мисля да се поглезим всички с разни вкусотийки и полезни неща докато мога да отделя тоа време.  Grinning А, сега чета за варицелата. Дано да я изкарате лесно и безпроблемно. Инкубационният период май беше около 21 дни така че 21 след падането на карантината на Софи можеш да очакваш включване и от Елиза. Но не е задължително. Миналата година на Зори в групата имаш 10-тина деца с варицела....и аз доволно потърквах ръчички в очакване да приключим с този въпроса, ама не би. Не се разболя.
Цеца, и аз имам подозрения, че проходили един път и има да тичам като ненормална напред-назад. Браво за оправените зъби. Охх, и аз трябва да се завлека на стоматолог ама да видим кога ще се организирам.
анбибиан, Коко все още не се ядосва. Прави каквото прави, като не се получи или му писне започва нещо друго да прави. Обаче ела да ме вземеш нещо от ръцете........а,,,,,....няма такава световна несправедливост....така обръща джуките и започва да реве с една обидена физиономия и крокодилски сълзи.  hahaha Ама бързо му минава, поне за сега.  Grinning
Петкова, диагнозата ми звучи не особено приятно, но пък явно е доста добра предвид обстоятелствата.  Hug Hug Дано след 6 месеца всичко да е наред и да си отдъхнете. Какво ще рече вторичен недоимък на лактаза? Предполагам може да се корегира с прием на ензими. За глутена и аз съм чела, че има два варианта - алергия или непоносимост, като второто се надраствало със съзряването на храносмилателния тракт. Дано другото лято нещата вече да са ОК. Това със сигурност ще помогне и за по-доброто усвояване на желязото, а от там и анемията ще се оправи. Оххх, браво, че резултатите са сравнително добри. А с картофите и ориза какво става?
Ради, не се къхъри за техниката. Стават и такива работи, важното е вие да сте здрави. Ааааа, я да не се притесняваш за тутманика. Аз съм много вързана в ръцете и такъв пишман-готач, че съм способна да загоря и вода.  hahaha Хич не го мисли. Уж мерих нещата, но за брашното имам едно на ум. В интерес на истината така наречената ми подметка беше много вкусна  Joy просто не съм го докарала на консистенция. Другия път предвидливо ще сложа по-малко брашно и само ако има нужда ще добавя още. Хич да не се чустваш неудобно, аз съм в състояние да съсипя и най-лесната и елементарна рецепта.  Mr. Green Значи гоня консистенцията на гъсто кексово тесто и нещата ще са супер, освен ако не го изгоря...което много често се сучва при мен.  Embarassed hahaha
Хайде приятен ден от нас. Ще мисля някаква глезотийка, че днес нашия тати приключва с обучението и си идва при нас.  newsm44 Ще има една седмица държавен изпит преди Коледа, но това е нищо на фона на изминалите 5 месеца.

# 634
Ради много кофти с техниката  Sad Аз направо полудявам, като ми се прецака лаптопа. За сега оживява след всяко прецакване, дори след като го залях с червено вино. Как му счупи екрана? Не може ли да се смени? Може да потърсите по форумите за хардуер има теми, където се продават лаптопи на части, може да намериш екран за твоя и да го занесете на техник да го смени. А на фотоапарата какво му е? ММ изпусна нашият на цимента навън с отворен обектив, когато апарата беше само на няколко месеца. Не искаше да се включи и не се прибираше обектива. Намерих един човек в Младост, специалист по Каноните и понеже гаранцията не покрива повреди, ако си го изтървал, направо му го пратих с куриер и след няколко дни ми го върна. Ремонта струваше 60 лв., а апарата работи цяла година вече без никакви проблеми, има само козметични дефекти. Какво ви е апаратчето?

В Лидъл пускат разни играчки и книжки и Лего.
Не съм наясно с цените на Легото, а и в Комсет може да е по-евтино в момента, но който го интересува може да погледне. Аз мисля, че приключих с легото за 5-6 години напред  Mr. Green
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20233.htm
Гледам и Памперс има намален http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20357.htm

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 12:07 от anbibian

# 635
  • Варна
Здравейте, да намина тук малко и да стягам багажа. Ще ходим при свеки за уикенда. Моля се само да пътуваме тихо и кротко, че 300км са си доста сложна задача. Wink
Zvezdichkova вторичен недоимък на лактаза ще рече, че имаме лактозна непоносимост, която е придобита(понеже има вариант и да е вродена). Принципно докторката каза, че в такъв случай изписват безлактозно мляко, но тъй като кърмя да си продължавам. Освен това добрата новина е, че няма значение аз ям или не ям мляко, в кърмата си има лактоза и това е(с две думи няма да ограничавам млечните  Mr. Green ). Даже мога и на него да давам сирене и кашкавал, изключваме само киселото и прясното мляко и дебнем по етикетите за "лактоза, млечна захар и т..н.".  Wink А за картофите и ориза коментирахме това, че резултатите може да са фалшиво положителни, така че ще изчакам малко и ще тествам да видим как се отразяват на коремчето. Wink А бе това да ни е проблема - 6м ще минат и заминат, е вече 22 дни минаха.  Laughing Тогава ще повторим изследванията за антителата и ако всичко е наред ще се захранваме с глутен.
Ради милата, в каква серия си влязла..  Crazy Това да е. Да сме живи и здрави, техника се купува. А за тутманика ти, рецептата много ми беше допаднала и може и аз да я пробвам.  Wink
Блекче ами значи мъжете ни са набори от всякъде...  Laughing И моя е 84. Сега, ако се окаже, че и родния им град съвпада, ще падна. Пловдив?  Rolling Eyes
Zvezdichkova пропуснах да кажа дано ви се размине разболяването и късмет на държавните изпити на мъжа ти. Прекрасно е, че вече ще си е при вас постоянно.  Hug
Hariela а така, викаш баба Шарка? Ами какво да ти кажа, пожелавам ви да я изкарате много леко, да направите много и вкусни сладки и да си се радвате на семеен уют и топлина. То за ваш късмет и прогнозата за времето доста лоша, така че може би така или иначе щеше да има дни с домашен престой.  Simple Smile

# 636
Петкова, много се радвам, че нещата се подреждат при вас в положителна посока. Дано с ориза и картофите да са наистинафалшво положителни. Това ще те облекчи неимоверно много. А няма ли даваш на Дидко лактаза под формата на ензим? Да не би това да е причината за непрекъсната слуз в пампито? То хубаво безлактозно мляко, но ти като кърмиш няма как да кажеш на ц*ците, "айде сега милички, ако може без лактоза да произвеждате". Това ще оказва ли някакво негатимно влияние в здравословен план или просто неусвоената млечна захар ще се изхвърля и ще води до слуз в пампито? Ако е само така ще е супер. Много се радвам за вас.  Hug
В този ред на мисли Ендирка, какво стана със съмненията за астма при вас? Нали уж се потвръдиха, но пък отложихте приема на едно от лекарствата за да види лекарката как се развиват нещата. Дано и при вас нещата се подредят по най-добрия възможен начин.  Hug

# 637
петкова абе мисля,че хасково му е роден град на моя.лелее,незнаех че мъжо ти е пловдивчанин,и как се озовал чак във варна Simple Smile
аз реших зимно яке,вече като ми пуснат парите от нои,дотогава някоя домашна торта,някои палачинкки за закуска и стига му толкова от мен.сърдита съм му,щото вчера правих баница,за да има какво да закусва таз сутрин,а тойзабравил! е? да си яде ушите!  Crossing Arms

радина моя лаптоп пък зарядното му се прецаква,и трябва под определен начин да  е,че да подава ток в компа и да бачка.и аз поцял ден се чудя каква поза да заема,и с едната ръка държа кабела ,а с др цъкам,колкото мога... Mr. Green и ивко все ми разваля стойките като дръпне кабела  hahaha

сънииикъде си? изгледа ли последния епизод на вампирите ??? ако не си-гледай го! доволна ще останеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green как сте вие,къде се изгуби??? всичко ок ли е с вас???

# 638
Добър ден и от нас  Heart Eyes
Джоджи ми е болен Sad 3 месеца не беше боледувал и в понеделник сутрин имаше една гадна мъгла и тъпата му майка не му сложи дъждобрана, че закъснявахме за детската и явно се е нагълтал малчо и сега е със зачервено гърло и кашлица, от снощи вдига и темп. Следобед пак сме при педи и ще видим. Досега лечението беше чайчета, ангинхил и стодал, но с темп. вече едва ли  Rolling Eyes
Петкова, много съм щастлива за теб! Успокоила си се и скоро всичко ще мине! Ще забравите за всичко това и малчо ще си папа спокойно  Hug
Тони, честит ден ден! Бъди обичана и изпълнена с удовлетвореност от живота си! Нека любимите ти хора винаги бъдат до теб, а мъжът ти да те носи на ръце   bouquet

Анбибиан, честит имен ден, мила! Нека св. Андрей закриля теб и цялото ти семейство!

Нури, едната ни пра баба живее там, та всяка седмица сме на площадката. Ще се радвам МНООООГО да се уговорим и да се видим  Hug

# 639
Привет и от мен Hug Аз май цяла седмица почти не съм писала,но все нямах време.Големи перипетии,големи чудеса бяха тази седмица и съм страшно облекчена,че свърши вече.То не бяха проблеми с колата,то не бяха разни ходения по банки,интситуции и т.н.,направо капнах...А и Алина беше доста кисела,но резултата е на лице-от днес си има още един зъб,успях и да ги преброя - 15 зъба са Rolling Eyes
Утре пък ще ходим до Търново по работа,а и ММ да види баба си...Тръгваме сутринта в 6 ooooh! и ще се приберем вечерта.Дано поне времето е хубаво и да остане време за разходка.
Иначе в общи линии сме добре и всичко е наред,като изключим някои дребни нещица.И ММ,и децата заспаха преди малко и най-сетне ми остана малко свободно време и на мен...След малко отивам да си взема душ и да седна на спокойствие да си изгледам сериала Laughing
Времето днес беше страхотно и цял ден бяхме навън,то и затова се изморихме и децата заспаха толкова рано,де Grinning

Флучия,това клипче с репортажа от Шейново не ми се отваря ConfusedИма ли линк някъде на друго място или е само в сайта на БТВ Rolling Eyes

Тони,честит рожден ден на патерици!Желая ти здраве,щастие и много любов! Hug

Рени,Ники и той голям палавник се оказа Grinning Много са им любими кремовете на децата явно Laughing Май няма дете,което да не е вкусило някое кремче Mr. Green

Марси,радвам се,че и на вас ви е харесал сладкиша Laughing Бях го забравила,но май скоро пак ще го правя Laughing

Анбибиан,много хубаво Лего си взела на Яна,а и е на доста изгодна цена Peace А аз на племенника за коледен подарък тия дни му взех Лего за 18 лв.,но с много по-малко части,а и не е толкова хубаво...Язък! Laughing

Рени,мдааа....На мен кифличките много ми харесаха,а и малко измених рецептата,за да могат и децата да ядат-на тях също им харесаха много Peace За другата рецепта време не остана,на тия дни ще я пробваме и нея.
Иначе вампирите сега сядам да ги гледам Crazy Дано наистина да остана доволна,че от кога чакам да ги съберат ония двамцата....Утре ще ти кажа дали съм останала доволна Mr. Green

Алина много се ядосва,когато не може да направи нещо сама.Пробва няколко пъти и като не й се получи,започва да нервничи,да се ядосва,да мрънка.....и накрая захвърля това,с което се е захванала и като й мине яда се връща и го прави Grinning

Петкова,радвам се,че няма нищо страшно в диагнозата на Даниел Hug Дано вече всичко да е наред и да нямате проблеми! Praynig

Цитат
Ето защо ми прилича на кученце - носи чехли, изпълнява прости команди - донеси топката, ела тук   Joy

hahaha

Все повече се убеждавам колко прав е бил Боян с онова негово изказване,че Алина ни е като домашен любимец. Blush

Хариелка,няма страшно,ще мине,само дано не я сърби много! Hug И Боян миналата година по това време кара варицела,всъщност януари месец беше май,но няма значение...Та,мисълта ми е,че са малки и бързо им минава,няма страшно Hug Как е тя?Какво ви изписаха за мазане?Трябва много витамин Ц да й даваш сега...Дано да опазите Елиза! Praynig

Ставам,че да се оправям и да лягам после,че утре в 5 трябва да стана Confused Confused Confused

# 640
  • Куциндрел
Добро утро.
Съни, радвам се, че всичко вече е добре при вас. Hug Приятно изкарване в Търново.
Флучия, Жорето бързо да оздравява.
Радост, при зъболекарката, при която ходя, няма лазер. Но пък и кой знае колко ще струва оправянето на един зъб с тази нова техника. Важното е, че при дълбането на зъбите ми сложи упойка, та въобще не усетих. Само шума и гледката на машинките няма как да ми се спести.

Едвам гледам, моето гардже пак влезе в събуждаща се вълна. Снощи от 12 до 4 сутринта игра. Crazy Чакам ДК и после ще си доспя.
Лек ден ви желая. Hug

# 641
Добро утро и от мен,
Бързам да се разпиша сега, защото по-късно едва ли ще имам тази възможност. Тези дни дъх не мога да си поема.  Sad След като цялото семейство изкарахме грипа и след след три дневна висока температура Дарка цъфна с обриви. Оказа се розеола. Успоредно с това й изби и втория кътник и беше много кисела. Измъчи се горкото детенце, но лошото е, че все още кашля и точи сополи.  ooooh! Искам по-скоро да се оправи, че да си почина и аз малко, защото е залепена до мен и през деня и през ноща.
Ставам, че трябва да направя закуска на малката. Хубав ден на всички.  Hug

# 642
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, добре, че не сте писали много, та не знам колко време имам Simple Smile ММ май се успива, но него никой не го дебне за работно време и напоследък често му се случва. Затова го оставям и не го будя, явно е доста уморен, при положение, че по принцип без проблем си става в 6  Shocked Та измъкнах се тихомълком от леглото и си направих кафе... Тия дни времето беше разкошно, вчера такава разходка направихме, чак Ая спа в количката 1 час и имах време да се опъна на слънчева пейка с книжка в ръка  Whistling
Днес сестра ми ще ни гостува и ще се вихря из кухнята   chef
Анбибиан, сладкиша ми беше с ябълково брашно ( смелих на прах изсушени ябълки) имаше и други странни неща и може би просто не беше по вкуса ми  Wink
Хариелка , вече сте лепнали шарката - дано не мъчи много детето и дано ти да си била късметлийката преди време и да не те хване сега  Praynig Аз както никога не съм карала никаква шарка, все се бутам при шаркави и все нищо не лепвам.. чак се съмнявам, че майка ми не е разбрала, ако съм карала  Whistling Моя шаран не стана, защото явно не бях му направила добре предподготовката и имаше вкус на тиня  Sick
няма да ми вика "мама", а "цица". hahaha Добре , че си ти да пишеш, че не си на работа, а ще доспиваш, да се усетя, че не е делничен ден  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha  Ще падна  hahaha
Флучия дано Джоджо да се оправя бързо  Hug
Ия  Hug Бързо да ви напускат и вас бацилите  Hug
Анбибиан, честит имен ден на патерица, вчера никакво време не ми остана да се включа . Бъди здрава и щастлива  Hug

Аз докато пиша поста пих кафе с ММ и го изпратих  Whistling Whistling Та ми проблясна какво ще му купувам за Коледа - парфюм. Не съм му подарявала до сега парфюм, та поне няма да се повторя, а и неговия е към края си..  Wink Ая още спи, като се събуди ще я водя на занималня май  Whistling

# 643
Добро утро и от мен Hug

Не съм разписвала от много отдавна, ама просто нещо времето не ми стига Rolling Eyes Иначе ви чета всеки ден Grinning

Ия, по-бързо оздравяване и дано вече да не се разболявате Hug

Съни,
приятно изкарване в Търново.

Петкова,
важното е че вече имате диагноза и няма нищо фатално в нея. Харесва ми оптимизма, с който приемаше неща  и съм сигурна, че с малко диетата ще се оправят. Да ти кажа и аз вече съм стигнала на етап, дето искам да имам диагноза относно подуващия се корем на Миа. Но всички казват, че на този етап най-добрият гастроентеролог е Георгиева и не знам дали и кога ще можеш да отидем във Варна.

Радост,
не се ядосвай за техниката. Забелязала съм, че като тръгне нещо да се разваля и няма спиране ooooh!

Хариелка,
бързо и лесно да минава варицелата на София! Аз също май не съм боледувала, въпреки че от 1 годишна съм ходила на ясла и няколко пъти е имало в групата.
Ти даваш ли на Елиза коластра или нещо друго на Аквасорс?

Ендира, как сте?

Това е за сега от мен! А и да не забравя на 22.12.2012 в The Mall ще има благотворителен базар за семейства с репродуктивни проблеми и за техника за недоносени деца. Който може и иска да заповяда!

# 644
  • Пловдив
Добро утро,момичета  Hug
Такова разкошно време вчера...дано и днес да е така  Grinning Направо не можах да повярвам,че се събуждам от слънчеви лъчи  Crazy
При нас усиления зъборастеж продължава...вече 4-ти кътни проби и имаме вече 12 зъбчета  Crazy Ама и усиленото цицоманстване  Mr. Green
Петкова,важното е че положението е временно  Hug
Ия,Флучия,Звездичке,бързо оправяне  Hug
Ради,кофти серия,ама ще мине  Hug
И сега най-важното..
Момичета,гледам,че пак има много малко снимчици за колажа  Rolling Eyes Крайният срок изтече,но предлагам да го удължим до края на уикенда,че да може да го направя за новата темичка   Rolling Eyes Така че...
Качвайте снимчици  Hug

Общи условия

Активация на акаунт