Петкова, радвам се за добрите новини за Дани
Стискам палци след 6 месеца вече всичките алергии да са минали и заминали.
При вас приемника е включен на 310, а при нас на 320.
Всяка сутрин в 3.20 се врътка да суче или се събужда да играе. Ще му кажа да си донатрои приемника с Дидко, че да са на една вълна. Хариела, бързо и леко да минава баба Шарка при вас.

Аз си оправих двата зъба, вчера ми сложиха последната пломба. Имам 3 кариеса за оправяне и енда смяна на пломба. Догодина пак ще ходя по някое време, когато събера кураж...
Гледам Йоан нещо се е изринал, тук там има червени петна и пъпчици. Не знам от ваксината ли е или е нещо друго. Ще видим днес как ще е и ако трябва ще го водим на лекар.
Хихихи, преди малко отивам при Йоан и той ми се мазни да суче и вика "ей, цици".
Майка ми коментира, че няма да ми вика "мама", а "цица". 
Лек ден ви желая.

много ми е кофти за една седмица счупих екрана на лаптопа и счупих фотоапарата. ММ вика само ще ти купя ама Бог знае кога ще е това
Коколинчо пък се опитва да се разсополяви и се надявам да го овладея. Тази нощ се буди не знам колко потъ защот не можеше да диша хубаво, Зори пъксе беше улашила от една глупост та и тя спа при мен...и аз общо взето както се сещате не съм спала.
Ще има една седмица държавен изпит преди Коледа, но това е нищо на фона на изминалите 5 месеца. 
Това да е. Да сме живи и здрави, техника се купува. А за тутманика ти, рецептата много ми беше допаднала и може и аз да я пробвам.

и ще се приберем вечерта.Дано поне времето е хубаво и да остане време за разходка.
А аз на племенника за коледен подарък тия дни му взех Лего за 18 лв.,но с много по-малко части,а и не е толкова хубаво...Язък!