Палачинките са готови и двете ми деца доволно си хапват
Да си хапват, че скоро няма да им се усмихне пак късмета
аз пртавя по две дози и 2 часа висях над печката и сега така ме боли кръста, че не е истина. Ние вчера излизахме и се разходихме много хубаво с Ники само дето на него му писна и като почна да иска да слиза не ме питайте как съм се прибрала. След това решчих, че ще го оставя да поиграе пред нас, но уви той си беше наумил да се качи в една кола. Е как да му обясня че нестава. И порева си, потръшка се, полежа си на улицата, а аз нямах сили да го вдигна. Беше много гадно и казах на баща му че скоро няма да излизам сама с него 
Благодаря ви много за милите и успокоителни думи
Кофти е човек като влезне в серия, но няма как и такива неща се случват
дано е за добро 
Ани- еми вината за екрана на лаптопа не беше само моя, а и на Ники. Просто той хвана преди да успея да реагирам и го дръпна и аз инстинктивно дръпнах и той се спука. Сега от едната страна има голямо черно петно, но работи все още. Сигурно може да се поправи, но за сега задържаме

А Фотоапарата го изпуснах отворен с надолу обектива
и той спра не пожела да тръгне. Обаче това не е всичко ММ реши да се прави на майстор и го отвори и в тозо момент за фотоапарата всичко приключи. Попринцип бих до дала да го оправят, но и за него засега задържаме. Да минат празниците и ще видим с какви пари ще разполагаме

Петкова- да си изкарате много добре и хубаво да си починеш.
Блаксче- и на теб не ти е лесно с развалено зарядно ама какво да се прави търпиме докато проимаме пари за нови
Флучия- дано Жоржи да се оправи бързо

Съни- хубаво е че всичко е минало добре и дано събота и неделя да си починеш. Приятно изкарване и на вас

Ия- дано скоро всички болести да ви подминат

Времето е супер и нашия тати иска да ни изведе
Така, че лек и усмихнат ден от нас

плаче ми се.

за една Коледа ми подари един Живанши ли беше какъв беше не знам толкова силен и гнусен парфюм никога не съм имала той милия се извини с продавачката , че тя го била препоръчала сега съм го подарила на Катя и като е ядосам нещо и ме плаши , че щяла да си пръсне повече от веднъж
това не се беше случвало
Има нещо вълшебно в него и не знам защо досега не съм го забелязвала
Съвсем започват да ме дразнят тия сценаристи