Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 680
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, момичета Simple Smile

Палачинките са готови и двете ми деца доволно си хапват Simple Smile Да си хапват, че скоро няма да им се усмихне пак късмета Simple Smile аз пртавя по две дози и 2 часа висях над печката и сега така ме боли кръста, че не е истина. Ние вчера излизахме и се разходихме много хубаво с Ники само дето на него му писна и като почна да иска да слиза не ме питайте как съм се прибрала. След това решчих, че ще го оставя да поиграе пред нас, но уви той си беше наумил да се качи в една кола. Е как да му обясня че нестава. И порева си, потръшка се, полежа си на улицата, а аз нямах сили да го вдигна. Беше много гадно и казах на баща му че скоро няма да излизам сама с него Sad

Благодаря ви много за милите и успокоителни думи Simple Smile  Hug Кофти е човек като влезне в серия, но няма как и такива неща се случват Simple Smile дано е за добро Simple Smile

Ани- еми вината за екрана на лаптопа не беше само моя, а и на Ники. Просто той хвана преди да успея да реагирам и го дръпна и аз инстинктивно дръпнах и той се спука. Сега от едната страна има голямо черно петно, но работи все още. Сигурно може да се поправи, но за сега задържаме Wink
А Фотоапарата го изпуснах отворен с надолу обектива Sad и той спра не пожела да тръгне. Обаче това не е всичко ММ реши да се прави на майстор и го отвори и в тозо момент за фотоапарата всичко приключи. Попринцип бих до дала да го оправят, но и за него засега задържаме.
Да минат празниците и ще видим с какви пари ще разполагаме Simple Smile

Петкова- да си изкарате много добре и хубаво да си починеш.

Блаксче- и на теб не ти е лесно с развалено зарядно ама какво да се прави търпиме докато проимаме пари за нови Simple Smile

Флучия- дано Жоржи да се оправи бързо  Hug

Съни- хубаво е че всичко е минало добре и дано събота и неделя да си починеш. Приятно изкарване и на вас Simple Smile

Ия- дано скоро всички болести да ви подминат  Hug

Времето е супер и нашия тати иска да ни изведе Simple Smile Така, че лек и усмихнат ден от нас Simple Smile

# 646
Флучия благодаря за пожеланията и че се сети, че имам имен ден  Hug Самата аз бях забравила, бях си оставила телефона да се зарежда в спалнята и цял ден са ми звънели, но чак вечерта видях  Blush

Ия дано Дарито преболедува розеолата бързо  Praynig

Марси благодаря за пожеланията. За сладкиша ти - странно ми звучи брашно от ябълки. Преди няколко дни от детската кухня имаше крем с шипки. В съставките му пишеше брашно от шипки, до сега не бях чувала за такова чудо, а ето че имало и от ябълка  Laughing На мен не ми хареса, усещах го наистина брашнян крема, ама Яна си го хапна  Grinning

Ради Яна преди два дни дръпна на баща си лаптопа и го прасна в земята. Добре че имаме килим, слава богу нищо му няма. Преди известно време изпраска Канона с отворен обектив на пода, но явно беше от ниско и на него нищо му няма, до сега се отърваме на косъм, но все пак са деца - какво да ги правиш. От сега си заделям по малко пари в таен фонд, че когато Яна ми потроши лаптопа или апарата или нещо друго да мога да извадя и да си купя нови  Laughing

Вчера с ММ гледахме филми до късно. Той остана с Яна на спалнята докато заспи, после я оградил с възглавници и шалтета, а на нея явно й е спокойно на голямото легло, дори когато нас ни няма  Laughing Вече ми иде да й тапицирам легълцето и да пробвам да я слагам вътре. С протектори не става, а тя все се върти и се удря и така се буди  Tired

# 647
Simple Smile Добър ден!

Много ми е пролетно времето навън... ту завали, че слънчице изгрее - настроение ми дава Simple Smile Аз не съм излизала тая сутрин де, но от прозореца си го гледкам и слушам, и ми е едно такова - хем уютничко, хем приятно да знам, че хей сегинка като Косаринка се пробуди ще се хукнем навън. Сузани и татко й пак са навън, че сърца не траят у дома да се затворят...

Хей тия дни каква кисела серия беше. Дали заради поразкършеното здраве из къщата, че витаят разни бацилки из семейството последните дни и моят нос тече ли тече, кихам, че подкашлям - дано дечинята не подхващат, но двенките се сродяват в рева както дори в играта не успяват... И огласяме входа, защото аз гледам да ги обличам, обувам на скорост и още с незасъхнали сълзи сме навън, гдето млъкват веднага... бебешка им работа...

Аз съм тръгнала по стръмното надолнище на кресливото правораздаване, предупреждаване. Не ми се харесва и май ще променям тактиката. Ей оня ден ми плакаха току до ушите, прегръщам, милвам, сбогувам се със тъпанчетата си мислено и мина...

Ради да ви е сладко! И аз вчера правих палачинки с Косара в слинга Simple Smile Много слуша това дете, щом трябва "дупе да пази" - досега само веднъж се е припарвала на лампата и отлично й се е изяснило значението на думата "пари!".

Флучия Страхотно! И аз много ще се радвам да се срещнем. Вие по-скоро съботите и неделите ли сте при баба? Може всички дребоси накуп да ги запознаем Simple Smile

за тръшкането Онзи ден ни бяха на 'гости', психолози, събиращи данни за проект на БАН и УНИЦЕФ; за развитие на детето. Питаха ме изпълнява ли забрани - аз се сещам за печката и кимам утвърдително, а в действителност като й кажа не бутай там, че ще ти падне на главата, не се качвай на масата, не дърпай косата на сестра си - Косарка-хулиганка ме гледа в очите, докато напук прави пак същото, наопаки забраната. Мъжът ми вика как не ми е порастнал носа пред очите им Grinning Grinning И се тръшка и й омекват коленете, и прави дъга, и извива назад главата, и ревва без да си поеме въздух, аха да посинее (това вече като е гладна или й се спи) - всичко прави наша Косарина, за да не й нарушаваме правата...

Ия Скорошно оздравяване!!!

Seengirl
И на вас честито прохождане!

Тони Честита ти рожденна годинка!

Хариелка Баба Шарка на мен ми прозвуча като шишарка, но пък направо като да сте ознаменували идването на зимата... Дано леко да я изкарате! Аз имам много добри спомени от моето боледуване от шарка, бях по-голяма де, и си изчетох "Маншон, полуобувка и мъхеста брада" на един дъх, без някой да ми досажда за игри навън Grinning Grinning Grinning

Marsy Rose Аз тази рецепта я знам за скумрия. Много й отива доматения вкус - из кулинарните блогове рецептата се води "риба плакия". Незнам дали предподготовката ще те спаси от миризмата на тиня - на някои хора шарана винаги им мирише така. Аз от татко ми знам (той обожава шаран), че се взимат възможно най-малките риби; едно, че са по-малко тлъсти, а и друго, че не са се заседявали много из дъното... Аз съм си направила една подправка за риба и редовно си ръся от нея - в магазина има такива комбинирани, но обикновено са с мононатриев глутамат - от тях само придобих идеята какви подправки отиват за риба и си ги забърках сама.

Ендира Как сте? Как върви курсът "Монтесори", аз много се запалих и искам да те питам къде точно го караш... ако си казвала съм пропуснала, би ли споделила пак?

Петкова Не съм сигурна как да го кажа, но като те прочетох ми изникна: Честито за диагнозите! Много е хубаво, че ви дават насока, а още по-хубаво е, че всичко се израства!

Аз през последната седмица успях да тичам поне 4 пъти. Страхотия!!! Толкова жива се чувствам след такова раздвижване, че мога 2х2 деца да забавлявам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

еха Косаринката какво сънче му дръпна... също ангелче е като спи Simple Smile а и иначе де...

е, бай бай, че ми се пикай Grinning Grinning Grinning уф, простете, но в бебешка тема тая конкретно рима надявам се да не ви стъписва Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 13:31 от Nuriii

# 648
оф,момичета много съм притеснена. снощи ивко повърна на фонтан в 3ч ,после пак в 6ч и накрая пак в 11;30ч. бяхме в спешния кабинет все още нямахме темература,не е ял цел ден,яде попара,и я изповръща,спа до 3.30ч и сега изяде 2 бисквитки,неиска картофеното пюре.дадох и панадол че имаме 37.5 Т и се моля да не го повърне.освен това носа започва да се запуушва...и се моля да не повръа вече,че лекарката която го прегледа каза ,че в детско отделение лекарите незнаели как да слижат система на толкова малко дете  ooooh! плаче ми се.
прах 2 перални с повърнати завивки,после правих торта за рд на мм да е готова за утре(ама с готови блатове) и  все пак каталясах,не съм седнала от сутринта ,че до сега...
мусака трябва да правя,ама като дойде мм той да я направи....
отделно давам вода с лъжичка,трябвало да е по малко и на глътки
ииии в неделя вечерта в 2-3ч чакам мойта приятелка да пристигне от англия ии ще я посрещаме болни ooooh!
винаги като имам планове,нещо се обърква,трябваше на 3.12 да му бием ваксина,цял месец пазих пазих,и снощи бяхме на кафе и ето втасахме.лекарката каза,че го водим в самото начало на вируса,дори не беше се отпуснал и с Т,сега вече втаса! оф..оплаках ви се Sad извинете ме   bouquet

# 649
Здравейте, момичета!

Вечеряхме и сядам да се разпиша.
Блекче- хубаво е, че сте завели Ивко на лекар веднага, в началото на вируса. Пожелавам ви бързо да го преборите Hug Какво ви изписаха ooooh!
Съни- дано добре сте си изкарали днес в Търново. Аз съм от там както не веднъж съм споменавала. Къде живее бабата на ТМ? Питам, да не би да сме съседи. Ние сме под стадиона.
Днес ММ поправя колата, то стана обяд, Кали обядва, бях правила постни пълнени чущки и си хапна от тях и пийна млекце и заспа, аз хванах да чета книга и аз заспах с нея. Спинка час и половина, та съм доволна. След обед ходихме до едно магазинче, купихме и лигавници и грейка, ходихме тримата на кафе, на нея и беше много интересно и после се прибрахме.   
Петкова- хубаво да си изкарате при свеки и леко да пътувате. Hug
Сийн- мног одобра идея за удължаване на срока за колажа. Аз мислех да предложа същото. Ще се стегна и до утре ще кача снимка Peace
Спокойна вечер на всички от нас Hug

# 650
Ха здравейте не съм писала има няма два дена  Mr. Green

На всички болни бързо оздравяване желая  :hug  Praynig

Блекче благодаря за рецептата и дано Ивко бързо се оправи  Praynig Hug

Марси аз много обичам ММ да ми подарява парфюм , но винаги преди това казвам какъв да бъде  hahaha за една Коледа ми подари един Живанши ли беше какъв беше не знам толкова силен и гнусен парфюм никога не съм имала той милия се извини с продавачката , че тя го била препоръчала сега съм го подарила на Катя и като е ядосам нещо и ме плаши , че щяла да си пръсне повече от веднъж  Mr. Green

Дарина беснее с пълна сила няма празно при нея  Laughing вчера до като правих едни сиренки и кренвиршки тя заспала с кака си не земята до като се търкаляли  #Crazy това не се беше случвало  Mr. Green Иначе сме добре нови зъби няма , нови синини също   Mr. Green

Сийн веднага ще кача снимка  Hug
някой знае ли дали пак по същото време т.е. в началото на месеца ще превеждат майчинството  newsm78

# 651
ЦВМ- мисля, че майчинстовто се  превежда на същата дата като първата годинка. Аз мисля във вторник да видя какво имам в сметката. Миналия мессец си получих парите на същата дата, вярно че беше остатъкът от първата година, ама логично ми се вижда да е така.

# 652
Здравейте Hug Капнала съм от умора,но минавам да се разпиша с последни сили и да се мятам и аз в леглото. Tired
Днес си изкарахме страхотно.Доста пъти съм ходила в Търново,но почти винаги е било по работа и за бързо,но днес имахме доста време,успяхме да се разходим на спокойствие и да разгледаме....и съм пленена от този град Heart Eyes Има нещо вълшебно в него и не знам защо досега не съм го забелязвала Rolling EyesИ хората(със съвсем малки изключения) са ужасно любезни и учтиви Wink Страхотно си изкарахме.
Но пък,докато ние се разхождахме с децата,ММ имаше да изпълнява разни задачки с баба си,доста сложни неща,но мен не ме искаха Confused и са се оправили самички.
Пътуването мина добре.И на отиване,и на връщане децата спаха и цареше пълно спокойствие Wink
Децата бяха пленени от един човек,целия боядисан в златисто,стоящ пред Драматичния театър като статуия,спряхме при него,той се закача с децата,а като му пуснахме пари започна да се прави,че свири на тромпет Grinning За първи път виждам такова нещо и останах впечатлена от него.Много ми хареса Heart Eyes
Купих си много вкусен хляб от техния пазар...и май съвсем се освиних,защото почти целия си го изядох сама Embarassed Е,не беше много солен,но то и без това солта е вредна Mr. Green

Ия,то при вас всичко едно след друго... Confused Много неприятно,но...Дано на Дарито да й минава бързо обрива Praynig И никакви болести повече!

Ендирка,как сте? Rolling Eyes Пак ми се губиш нещо...Уинди и тя писа и после изчезна отново  Confused

Рени,как сте сега?Ивчо по-добре ли е?Дано всичко е наред и да нямате проблеми! Praynig
Изгледах снощи Дневниците,но не останах очарована.Хареса ми,че ги събраха онези двамцата,ама това с "подчинението"....хич не ми харесва като идея Naughty Съвсем започват да ме дразнят тия сценаристи Crossing Arms

Тони,ох,не знам името на улицата Embarassed Не знам точно как да ти го обясня....Живее там около стълбичките,които водят към центъра Rolling Eyes В една стръмна уличка....Иначе стадиона го видяхме отдалеч Laughing Абе,тия хора там през зимата как ходят,бе...то всяка втора улица има егати баирите..едвам бутах количката на Алина ooooh!

Хайде,отивам да спя,че вече 2 не виждам newsm46

# 653
Привет мривет,
Джоди днес е по-добре, благодаря ви за пожеланията! Не е вдигал темп. и кашлицата намаля.
Ходихме в Икеа, измайсторихме коледни играчки, писах във фейса, ако има желаещи за утре Simple Smile
Нури, с тази римА, уби мА  Laughing През седмицата ходим, че с един дреб ми е по-спокойно, та като оздравеем напълно ще пиша на лични да се разберем  Hug
Съни, само на сайта на БТВ е. Други медии почти не ни отразиха.
Смуси, точно днес постнах инфото за базара във фейса. Само да сме здрави и да не е започнал още квантовият преход  Laughing и ще го посетим Simple Smile
А днес отивам да взема кухнята на малчо и се оказва, че я няма, дали я на друго бебе  Shocked Та вместо Вълшебник папахме Ян Бибиян. Само телешката супа беше одобрена. Другото остана за тати и кака.

# 654
Блек дано бързо да се оправи Ивко, още ми смъди под лъжичката как се разходихме два пъти за една нощ до спешното и как повръщаше Яна с тоя гаден вирус, обаче бързо се оправи, само сополите ги влачи близо месец. Аз я лекувах с осцинококцинум и витамин Це. На вас какво ви изписаха?

Съни и аз като дете бях пленена от магията на Търново, затова много исках да уча там, бих живяла там, но за съжаление там няма много работа и не е добре платена, иначе това си е любимият ми град  Heart Eyes Сватбата ни беше там  Heart Eyes

Флучия вашето ядене са го дали на друго бебе пък на мен ми носят от Беборани и без да съм поръчвала  hahaha Миналата седмица в последната си заявка писах, че правя заявка за утре, ама това утре се проточи още 3 дни до събота чак  hahaha На следващият път бях по-конкретна с точни дати  Mr. Green

# 655
  • Куциндрел
Добро утро.
Блекче, на Ивко бързо да му минава вируса. Hug
Съни, тези боядисаните хора-статуи всяка година ги има във Варна, голяма атракция са за децата. Как успяват тези хора да не мръднат - не знам.

Вчера една колежка роди момиченце. Heart Eyes Утре, в обедната почивка, ще отида да я видя, роди във Вита и е близко да работа.

Изчезвам да домакинствам.
Лек ден ви желая. Hug

# 656
Флучия Simple Smile тъй значи целокупно трябва да оздравеем, че и аз съм малко хремава... прополисът обаче няма да й прости на тая хрема. Бързо оздравяване на Джоджи!!!

Блек кис "вомитусхил" се наричат супозиторийките против повръщане. Хомеопатични са, незнам защо не са ви ги препоръчали (не се предписват, защото не са с рецепта). Доста са ефективни, когато Сузи ми направи нещо такова още след първото повръщане слагам свещичка. И ако нямаш кайсиев компот можеш да си вземеш банка глюкоза и да даваш по лъжичка - хем някаква храничка, хем оводняваш... Успех!!!

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 10:23 от Nuriii

# 657
привет

чак сега сядам да ви видя. тази сутрин в 5ч усъмнахме с 39,7 Т,иви беше зачервен направо като домат.аз незнам как не получих аз гърч от нерви. за половин час овладяхме положението до 37,5 и заспахме до към 9ч. като стана нямаше Т,обаче вместо повръщане си имаме нова екстра-разстройство  ooooh!
давам ентерол,картофи,ориз(и оризова вода),сухар и сирене...това ни е менюто ooooh!
поне пие вода,спокойна съм има си желание да пие и аз давам,дори мисля ,че затова така бързо спадна Т,защото пи много вода,ама и дадохме нурофен,след 1ч дадох и панадол,през това време разтривах със студена вода ooooh! щях да полудея.

иначе ММ има рожден ден днес. правих му палачинки + свеж портокалов сок за закуска.вчера правих тортата,обаче нямах свещички(а и нямаше как да мръдна от къщи с болен иви) и изнамерих една свещ във формата на цифричката 2,после с картон направих 8 и ето-28  Mr. Green
Скрит текст:

освен всичко чистим подробно всичко и навсякъде унас. че си чакам агличанката довечера Simple Smile

и така,днес гледам малко по-оптимистично на нещата,надявам се до утре да му няма нищо на човечко Simple Smile
ама яко дриска

изписаха ни свещички вомакур 0,040мг и капки еспумизан Л. капките давам 3пъти по 20 капки на гладно(преди ядене) да успокояли стомахчето и да не му се повръща.свещичките казаха слагам 1 и ако повърне чак тогава слагам 2ра иначе не.и не повече от 2 на ден (на 12 часа се дават) и сме слагали само една . отделно си давам ентерол(вече 3 пъти дрискахме).дано да минава вече.
благодаря ви,за загрижеността,много ми олеква като пиша тук   bouquet

# 658
Привет, момичета,
Блекче, да ти е жив и здрав рожденикът и все така с любов да те гледа като на снимката  Grinning
Джоджи е по-добре, правим инхалации с лайка и сода, утре сме на контролен преглед при педи.
Днес ходихме на църква и поне 20 минути слушахме как пее отчето. Много му беше интересно.
Хубава неделна вечер на всички  Hug

# 659
Здравейте, момичета!

Най-после се стегнах и качих снимка за коледния колаж Grinning Всички дечица са много хубави.
Днес сутринта излизахме с ММ, Кали си стоя у нас с баба си, добре си е изкарала.
После ще дописвам, че трябва да стана сега. Hug

Общи условия

Активация на акаунт