на 16-ти са ми занесли документите, чак днес виждам това в справката си
За мен не знам какво предстои - има нова колежка, чиито функиции бих могла и аз да изпълнявам, но шефът не ме е търсил, не ме е питал дали бих се върнала, та така. Ще видим, сигурна съм, че е за добро:)

много ми става обидно като ми каже „ еее какво толкова си правила , че си изморена “ Много започнах да се изморявам да ми писва стоенето вкъщи искам да се върна на работа ама нямааа нито ясла нито баба
Айде стига толкова съм плакала

Не се спират тия хора. Днес малката не успя да заспи у дома заради тях, реших да я изведа да спи навън и комшийката с ремонта ми прави някакви "притеснени" физиономии. Аман вече
То хем ти е приятно, че живееш в нова сграда, хем от всякъде се нанасят хора и няма миг тишина... пууу

Споделяйте какви посредници ползвате, изпробвани с еднакъв адрес от картата и за доставка?

В книгата няма Ая, но определено бях на много японско-азиатска вълна и това повлия в избора 

Ая "къка" по веднъж на ден - но понякога е толкова много, че се чудя къде го събира, като днес например.
А за въображението ми - и моето е постно, ама имам желание и намирам в нета идеи
Така, че няма с какво да помогна... корема си е същия 
Ние се караме (всъщност само аз се карам) когато закъснее, когато е разсеян с малката и то май това е.. но той изобщо не ми се връзва и на мен ми минава бързо
Ейййй, да знаете, това време хич нее добро, и аз все мисля ккаво да изпека и сготвя. Тъкмо почти си върнах килцата от преди раждането, остана само малко шкембака да стегна....и с тия вкусотии не се знае пак накъде ще отидат нещата.
Гледам Дарето, нещо не я харесва розовата перука. А Благовест така смело крачи с уоукъра. Пламето също има много готина шапка. А пък Йоан така готино си седи на гърнето. Хариелка, твоите хубавици също са много сладки. Наденце, като го гледам Симеон как си играе с водата и чак мед ми капе на сърцето, ха дано и Коколин скоро да оцени хубавата част на къпането.
Мишо и Самуил пък са много готини в басейна с топките. Абе накратко всички дечица са просто прекрасни. 
ще се радваме да се разписваш честичко.
Супер блог си побликувала и аз ще пробвам меденките
Само ме подхлъзвате значи 

Много кофти това с поръчката, дано сега като поръчаш бързо да ти ги доставят
Дано успеем да овладеем нещата
Дано скоро получиш каквото желаеш,че да може Айче да сяда по земята
И все пак ако решиш сменяй снимката 
Видиш ли,аз по цял ден нищо не правя... Пък не вижда,че трябва да се справям с дете,две кучета,птички и не знам си още какви глупости,да чистя голяма къща на два етаж,да готвя и всички други домакински задължения
Да не се отплесвам че... 
та викам да разпусна с едно малко с кола
та ме изведоха да вечеря
за Катя взехме за вкъщи и си поседяхме и говорихме цели два часа
ММ си мисли , че неговите задължения свършват до там , че да донесе пари вкъщи и да не сме лишени от нищо
аз обаче съм на друго мнение 

и така ме потиска
според мен всичко в куп ме изнервя и депресира и седенето вкъщи и еднообразието и това , че Дарина само ми виси на ръцете ей стигнаха ми до коленете
няма място по тялото което да не ме боли от носенето , а тя си е почти 11 кила 

Нищо не се получи... първо тестото стана гъсто (слагах всичко по рецепта и мерих прецизно), пробвах с него - станаха 2 мекици -- неопечени - ММ ги изяде, милия. После разредих с вода и започнаха да стават, но пак не е това, което предполагам трябваше да стане... Както и да е... Реших, че щом Ая няма да яде палачинки, то ще трябва друга закуска и настъргах ябълка, смесих я с овесени ядки , отворих хладилника и що да видя - млякото, което знаех, че е там, беше изядено
Дано му стане навик
И аз съм на твоето мнение, че носенето на парички не е достатъчно, ама нас кой да ни чуе 

Препоръчани теми