Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 711
  • 706
  •   1
Отговори
# 450
 newsm44 на 16-ти са ми занесли документите, чак днес виждам това в справката си

# 451
Привет и от мен,
дано успея да се разпиша преди да се събуди дреб  Laughing
Анбибиан, браво. Моите документи ще ги занесат най-рано на 28.11, та не знам пари дали ще видя тази година.
Вчера ходих до офиса с малчо. Много се забавлява, рисува с колежката, покатери се по столовете, яде и остави един пълен памперс на тръгване да им понамирисва за спомен  Mr. Green Ядосах се, защото шефът им е намалил заплатите от този месец с 20 процента  ooooh! За мен не знам какво предстои - има нова колежка, чиито функиции бих могла и аз да изпълнявам, но шефът не ме е търсил, не ме е питал дали бих се върнала, та така. Ще видим, сигурна съм, че е за добро:)
Днес ходих до личната, взех си направление за гинеколог, че минаха вече 6 месеца от предния преглед и трябва да отида да видим какво е станало с раничката на шийката! Дано се е затворила от само себе си и да не се налага лечение  Praynig
Мела, много се радвам, че се върна  Hug
Зелда, Ендирка, честити ходещи крачета! Питката е УНИКАЛНО красива!
Благодаря ви за милите думи за Джоджи, направо ме разтопихте  Heart Eyes
Днес бяхме с него на рИсторант с 1 приятелка и се държа безобразно.... Събори каквото можа, овърша всичко по масата, слиза сам от детското столче, което сервитьорките му дадоха явно с надежда да се кротне  Mr. Green

# 452
Флучия и аз имам раничка след раждането. Имах и преди това. Не се затварят от самосебе си, не знам защо така ти е казала  newsm78 И не се лекуват с лекарства, ако това ти е предложила. Уф, аз цяла година не съм ходила на гинеколог, така ми е втръснало от тях  Crossing Arms

# 453
Здравейте, не съм писала откакто бях бременна, но така ми се завъртя живота през последната година, че колкото и да имах желание, нямах възможност за това. работата на ММ е такава, че постоянно сме на път цялото семейство.
от няколко дни съм в БГ и ви чета с огромен интерес, толкова информация черпя от вас, много ми допадате, продължавайте в същия дух!
Моята Никол се оказа с алергия към протеина на кравето мляко, моркова, домашната прах и белтъка на яйцето. обикновено й готвя. мисля вече да започна да я захранвам с мляко и така...
СЪНИ, РАДОСТ много се радвам за вас, желая ви лека бременност

# 454
Започнаха бързо , бързо да се пълнят страничките ама така е като стана студено и се заседяхме вкъщи .

Аз не съм много , много за писане , че ще разваля доброто настроение в темата , нещо ме е обзела депресията и мисля в най скоро време да спретна един скандал на ММ нищо , че изглади три перални с пране сутринта  Mr. Green явно усети , че  става напечено и реше да замаже положението  Mr. Green Вие за какво се карате ако се карате изобщо с мъжете си аз се карам заради липсата на помощ и разбиране  Tired много ми става обидно като ми каже „ еее какво толкова си правила , че си изморена “ Много започнах да се изморявам да ми писва стоенето вкъщи искам да се върна на работа ама нямааа нито ясла нито баба  ooooh! Айде стига толкова съм плакала

hedgehog in the fog Добре дошла и от мен  Hug

Хепи добре завърнала се  Hug

Мела представям си аз едва издържам , та представям си при вас какъв е купон  Grinning

Сийн не може без такива моменти  Hug

Бързо оздравяване на всички болни  Praynig Hug

Щях да пиша още ама нещо ми излезе от главата  ooooh!

# 455
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, Ая заспа отново, а във входа пак тракат и ако започнат да къртят ще ги изкъртя  #Cussing out Не се спират тия хора. Днес малката не успя да заспи у дома заради тях, реших да я изведа да спи навън и комшийката с ремонта ми прави някакви "притеснени" физиономии. Аман вече  Crossing Arms То хем ти е приятно, че живееш в нова сграда, хем от всякъде се нанасят хора и няма миг тишина... пууу
Добре , че сте вие да погледна какво става из НОИ  Mr. Green И моите документи са занесени на 16.11 , та утре очаквам включване  Money
Какво става с тия сополи не знам, ту ги има, ту ги няма.. Искам да спре тоя теч от детското носле вече  Praynig
ОО и да , да се оплача с още нещо като съм почнала. Нали поръчах екип на Ая, даже го чаках тия дни да пристигне. Писаха ми днес, че са канселирали поръчката  #Cussing out Споделяйте какви посредници ползвате, изпробвани с еднакъв адрес от картата и за доставка?  Praynig Praynig Praynig
hengehog in the fog . Happy11  welcome
Harielka, дано Изи наистина е надраснала всички алергии  Praynig В книгата няма Ая, но определено бях на много японско-азиатска вълна и това повлия в избора  Mr. Green
Мела добре завърнала се  Hug
Деси дано болестите са ви оставили за дългосрочно  Hug
Дони благодаря ти за предложението за книга.. Ще видим кога ще се добера до книжарница  Mr. Green
ННННН чудесно би било да се съберем някъде, в Gymboree първото посещение е безплатно, но след това е соленко, а и там няма да успеем да се видим мамите  Mr. Green Може някой надвечер с татковците да идем на приказки, а те да бягат след дечковците  hahaha  Ая "къка" по веднъж на ден - но понякога е толкова много, че се чудя къде го събира, като днес например.  Shocked Под "много" имам в предвид наистина МНОГО, може ако се раздели да ака поне 3 пъти  Mr. Green За бисквитките какво да кажа... май ще трябва да запретнеш ръкави и да направиш баноновите   chef А за въображението ми - и моето е постно, ама имам желание и намирам в нета идеи  Mr. Green Щях да забравя за килограмите... аз след рдто на Ая съм качила 4 кила и не мърдат  Cry Така, че няма с какво да помогна... корема си е същия  Sad
Анбибиан къде го намери тоя блог.. какви неща има... ще пробвам нещичко  Mr. Green Ти какво ще кажеш за фирмите посредници? Използвала ли си някоя с английска карта?
Цвети , направи му номера на Ради  Mr. Green ППревъзмогни, че няма да ти е подредено и един ден не прави нищо у вас.. да види той как изглежда къщата и вечерята, като не правиш нищо  Wink Ние се караме (всъщност само аз се карам) когато закъснее, когато е разсеян с малката и то май това е.. но той изобщо не ми се връзва и на мен ми минава бързо  Mr. Green
ММм, тия се разлупаха, отивам да ги лупна и аз  Mr. Green

Sunshine_25 Как сте? Надявам се, да сте добре, но от няколко дни сте ми в главата. Моля те, пиши , ако ти остане време, 2 реда  Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:51 от Marsy Rose

# 456
Днес Коколинчо добре си поспинка, та и аз ползвах примоцията и дремнах около 1 час. Много съм доволна.  Grinning Ейййй, да знаете, това време хич нее добро, и аз все мисля ккаво да изпека и сготвя. Тъкмо почти си върнах килцата от преди раждането, остана само малко шкембака да стегна....и с тия вкусотии не се знае пак накъде ще отидат нещата.  Mr. Green
Фотосесиите и на мен ми харесаха много. Направо да ги изядеш малките сладкиши. Петкова, много ви е готина шапката, ама притежателят й още повече.  Mr. Green Нннн, абе че си майстор на снимките си вижда, ама иобектът е е много благодатен за хубави снимки.   Mr. Green Зелда, сега видях снимката на Ники, много изразително личице има, а Стела как се кипри с герданчето.  Grinning Гледам Дарето, нещо не я харесва розовата перука. А Благовест така смело крачи с уоукъра. Пламето също има много готина шапка. А пък Йоан така готино си седи на гърнето. Хариелка, твоите хубавици също са много сладки. Наденце, като го гледам Симеон как си играе с водата и чак мед ми капе на сърцето, ха дано и Коколин скоро да оцени хубавата част на къпането.  Grinning Мишо и Самуил пък са много готини в басейна с топките. Абе накратко всички дечица са просто прекрасни. Grinning
Хариелка, дано да не ги прихванете шарките, особено скарлатината. Варцилелата малко срива имунитета, но поне като се искара и човек може да е малко по-спокоен. На една приятелка малката ги изкара двете шарки наведнъж и беше голяма мъка. Дано вас да ви подминат.
Мела, представям си какво е положението у вас, но пък сигурно е и много хуаво. Дано малчовците да започнат да се заиграват повечко сами и да ти дават по глъдка въздух.
Деси, бързо да дооздравявате и повече да не ви налазват бацилите.
hedgehog in the fog   welcome ще се радваме да се разписваш честичко.
Сийн, качих една сника за колажа, но се надявам да успея и по-добра да направя. Не знам как са му разположени очите на Коколин, ама са и едни мънички...и по снимките все изглежда като полузаспал и с едни идиотски физиономии. Тази я бива горе-долу, та викам дай докато не съм забравила, пък ако се появи по-добра ще я сменя.  Grinning
Ия, бързичко да оздравявате.
Флучия, дано с работата ти да се подредят нещата в добра посока. А Джоджи е такъв сладур с това брашно, че не само теб ами всички ни разстопи.
happy11, добре дошли в Бг! Дано да можеш по-честичко да се разписваш.
cvm, не знам на майчинството кое му е по-трудното - самото тичане по децата, еднообразието или неадекватните коментари за мързелуване. Дано ТМ се усети, че припадъците ти не се появяват защото си невероятно отпочинала, мързелуваща и в цветущо здраве. Ама стратегията на Ради май е много подходяща за случая. Зарежи всичко да се превърне в уникална кочина само за 1-2 дни и го остави той да я оправи, че да види как точно си почиваш.

# 457
Марси http://ukaddict.com/ ето тези съм ползвала, пазарувах с тях от намаленията в Некст. Момичето в 8 часа беше на линия на скайпа, за да ми приеме поръчката преди нещата да са се изчерпили. С the win също съм пазарувала, но само ако нещата са налични в сайта, те не са от най-бързите.

# 458
Марси http://ukaddict.com/ ето тези съм ползвала, пазарувах с тях от намаленията в Некст. Момичето в 8 часа беше на линия на скайпа, за да ми приеме поръчката преди нещата да са се изчерпили. С the win също съм пазарувала, но само ако нещата са налични в сайта, те не са от най-бързите.

Благодаря! Драснах им едно въпросче  Mr. Green

# 459
Съни- Дано бързо да ти мине хремата

Янбибиян- Браво, че са ти занесени документите. На мен ми остава само да се надявам, че за Коледа ще имам парички Simple Smile Супер блог си побликувала и аз ще пробвам меденките

Петкова- дано бързо да ви минат сополите и да се разминете само с физ. разтвор. И двете рецепти ще ги пробвам Simple Smile Само ме подхлъзвате значи Simple Smile

Хепи- добре се завърнала Simple Smile

Цвети- АЗ се карам и сърдя за много неща. И като ме обиди с нещо първо му се карам и посля правя всчко възможно да види че не е прав. Обикновенно голямата му уста много ме дразни и доста често си пати от нея Simple Smile

Марси- дано и Ая бързо да се оправи Simple Smile Много кофти това с поръчката, дано сега като поръчаш бързо да ти ги доставят

# 460
  • Пловдив
Ха,добре вечер пак от нас  Hug
За съжаление моите страхове се сбъднаха и на Благовест вече му тече носа и леко подкашля  ooooh! Дано успеем да овладеем нещата  Shocked
Марс,много неприятно това с поръчката... Аз най- мразя с нетърпение да чакам нещо и да се прецакат накрая нещата  Tired Дано скоро получиш каквото желаеш,че да може Айче да сяда по земята  Mr. Green
Звездичке,супер си е Коколинчо  Heart Eyes И все пак ако решиш сменяй снимката  Wink
Свм,ние все за това се караме, и грандиозния ни скадал точно за това беше  ooooh! Видиш ли,аз по цял ден нищо не правя... Пък не вижда,че трябва да се справям с дете,две кучета,птички и не знам си още какви глупости,да чистя голяма къща на два етаж,да готвя и всички други домакински задължения  #Cussing out Да не се отплесвам че...  Mr. Green
Зелда,Съни наздраве и от мен  Mr. Green Трепя бацилите  Mr. GreenОсвен това така съм се наплющяла с чесън,че Мм не знам как стои около мен  Mr. Green
И момичета,моля ви се, стига с тези рецепти,че скоро няма да смъкна килцата  Mr. Green Аз имам още 2кг да свалям,ама всички ми казват,че така съм по-добре  Rolling Eyes Шкембето ми още стои,ама то и аз не правя нищо по въпроса,де  Blush
Хайде,лека ви нощ от мен  Hug

# 461
  • Варна
Марс, аз името Ая го свързвам само и единствено с Йовков  newsm78. Може би до такава степен съм го възприела като славянско, че дори за секунда не ми е прозвучало различно, пък камо ли азиатско.

Петкова, благодарско за линковете   bouquet

# 462
 Пак сам аз  Mr. Green и трите ми деца спят  hahaha та викам да разпусна с едно малко с кола  Whistling

След като бях набрала инерция за скандал ММ решил да си дойде учудващо рано  Mr. Green споделих , че ми се яде салатка и ми се пийва нещо Катето предложи да гледа Дарина и ние да слезем в кръчмата до нас  hahaha та ме изведоха да вечеря  Crazy за Катя взехме за вкъщи и си поседяхме и говорихме цели два часа  Heart Eyes

Сийн аз също много се дразня от подобни изказвания  ooooh! ММ си мисли , че неговите задължения свършват до там , че да донесе пари вкъщи и да не сме лишени от нищо  #Cussing out аз обаче съм на друго мнение  Mr. Green та за това както казва Катето „все спорите вие “  hahaha
Утре ще идва една приятелка вкъщи не сме се виждали от 100 години няма да спя от вълнение , а ми е най добрата приятелка още от ученическите години тя дойде в София след мен тук се омъжи , но от както съм родила много рядко се виждаме .

За килограмите аз си ги свалих почти веднага даже сега съм още по слаба забременях 48 кг. сега съм 42 кг.  Rolling Eyes иначе корем си имам като сомалийче съм  Mr. Green особено като се наям и като изпия чаша вода  hahaha

Звездичке и на мен хич не ми се нрави това време  Naughty и така ме потиска  ooooh! според мен всичко в куп ме изнервя и депресира и седенето вкъщи и еднообразието и това , че Дарина само ми виси на ръцете ей стигнаха ми до коленете  Whistling няма място по тялото което да не ме боли от носенето , а тя си е почти 11 кила  ooooh!

Съни ама и ти си се подредила с един вагон племенници  Mr. Green не ти завиждам как ще избереш толкова много подаръци , а и като ги знам какви са капризни тинейджърките  Mr. Green ама ти ще се справиш  Hug

# 463
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан играе с гардероба, а аз пия кафе с майка ми. Днес на обяд ще мина през "Произведено в България" да разгледам какво има. То тези неща са много подмолни, както е евтино, така оставяш един джоб пари. Mr. Green
Записах си час за петък рано сутринта за зъболекар. От сега съм в стрес. Crazy
Видях снимките на бебоците, големи са сладури всички, така бързо растат. Heart Eyes
Коледният подарък на Йоан е готов - едно магаре, което пее и танцува с ушите си и един класически мечо. По Коледа ще ги опаковаме и ще ги дадем на Йоан ги разопакова, за да усети коледния дух. Не мисля тази година да купуваме елха, че с котки и малко бебе, тази елха едва ли ще издържи повече от час нагиздена. Догодина ще вземем, вече като Йоан е голям и разбира повече.
Таралежче, добре дошла.
Хепи11, добре дошла и на теб.
Съни, отивай на зъбар, че колкото е по-рано, толкова по-малко неща ще ти правят на зъба. Аз сега ще искам упойка и за това отивам в петък в 8 сутринта, за да може до вечерта упойката да е минала, че нали кърмя още.
Лек ден ви желая. Hug

# 464
Good Morning!
Сутринта станах в 6 да правя палачинките на Уинди. Да има готови преди ММ да тръгне на работа, а то излезе , че съм супер кулинарна издънка  doh Нищо не се получи... първо тестото стана гъсто (слагах всичко по рецепта и мерих прецизно), пробвах с него - станаха 2 мекици -- неопечени - ММ ги изяде, милия. После разредих с вода и започнаха да стават, но пак не е това, което предполагам трябваше да стане... Както и да е... Реших, че щом Ая няма да яде палачинки, то ще трябва друга закуска и настъргах ябълка, смесих я с овесени ядки , отворих хладилника и що да видя - млякото, което знаех, че е там, беше изядено  Laughing Та и тая закуска отпада като бърз вариант..та ще излизаме на ранина като се събуди  Mr. Green Не мога явно да мина на режим - "Ако ти не изядеш млякото - има кой да го направи"  Mr. Green
Цеца, щом си с упойка няма смисъл да се стресираш от сега. Аз не се страхувам от зъбари и никога не съм разбирала страха от тях, но с упойка ти така или иначе нищо няма да усетиш. Затваряш очите, отваряш устата и си представяй красиви неща - Йоан  Heart Eyes
Цвети, така се прави. Браво на мъжо ти  Wink Дано му стане навик  Sunglasses И аз съм на твоето мнение, че носенето на парички не е достатъчно, ама нас кой да ни чуе  Whistling
ННННН, аз пък като започнах да търся в нета за "АЯ" , чак тогава се сетих за Йовков  ooooh!
Сийн, дано да му се размине на Благовест  Hug  

Хубав ден и приятни разходки, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт