Много е хубаво времето тия дни.. прекрасно за разходки
Снощи имахме много "залепена" нощ, схванах се 108348574 пъти, защото Ая суче и не пуска, а пусне ли , започваше да реве
Едвам издържах... ама при нас зъбите растат като гъби този месец и явно е за това. Вчера открих още един избил кътник
Вчера за първи път правих сладкиша на Съни
Вече ми е ясно, защо стана такъв хит в темата ни. Определено ще се прави често и у дома... облизахме си пръстите 
Съни, и на мен вече ми е смешно като се върна в ситуацията с ММ, ама какво да правя, случват се такива неща
надявам се само Ая да се е метнала на него, нищо че е моята зодия, и да е толкова спокойна и уравновесена 
Смехорнаке, добре звучи рецептата, моята издънка беше "пълнен шаран" - няма да повторя повече
Но виж на филенца може и да пробвам 
Сийн и аз много харесвам името Благовест, но ми беше интересно краткото му и Веско хич не мога да го свържа с Благовест
Боги, Благо и подобни по
Да е жив и здрав 
Анбибиан , голяма ти е хала Яната... направооо всеки ден изненадва с нещо. Аз давам ключовете на Ая... тя вече толкова ги е близала, че сега само играе с тях... не са й "вкусни" вече
Ти ли беше търсила мъжки чанти? не знам защо с такова впечатление съм останала.. ако си ти... може ли да споделиш пак линка, който беше предложила? 
Тони , честито рожден ден, мила. Бъди здрава, много обичана и уважавана.
Новото при нас е че пак сме със сополи
Отдавам го на зъби, че отдолу яко му са подути венците.Точно преди месец пак бяхме така. А инъче си имаме 8 зъба засега
Весел празник 
Не мога да го изненадам тоя човек. Най-много се радва, ако го заведа в мола да си купи дънки

чета-чета, уж ред по ред
Много вкусна подметка трябва да призная
Тя и не беше много вкусна. Тази година ще му поръчам бяла Лагуна от Лагуна
Няма нищо непоправимо. Ще бъдем 6м на безглутенова диета, ще си пием малтофера и така.
Снощи имахме малка драма... Обух й джапанките и я вкарвам в банята - за първи път без леген, очаквах да й хареса, а тя като нададе един вой... реве, та се къса
В чудо се видяхме с баща й.. довечера ще пробваме нова тактика...