Лидл ::19::

• 61 444
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София
Взех и Мексико микс, да не остана назад Laughing. Но я ми кажете как го приготвяте? Вкъщи домочадието такива неща не яде и до сега не съм купувала само заради мен.

Задушавам с малко вода и масло като гарнитура към месо. Идеално за пилешките филенца от днешната промоция.  Wink Вечеря, приготвена за 15 минути. Laughing

# 242
Много хубави бяха филенцата днес!!

# 243
  • Монтана
Цитат
Стана уникално вкусна, мъжът ми за първи път опитваше с кайма и омете половин голяма тава, а аз мислех че и утре ще остане за закуска, и да занесем при техните  Mr. Green Забравете... Споделям и рецептата с чиста съвест:

1. 500 гр кайма (от тази Стара планина е, не се сещам за името)
2. 150 гр. масло Пилос
3. Една кофичка кисело мляко Чуден (много е хубаво)
4. 200 гр. кашкавал Чуден (също много ни хареса)
5. 4 яйца (аз сложих три, ама бяха от най-големите)
7. 1 ч.л. сода
8. Една глава лук - голяма
9. Кори на сач
10. Една майонеза 200 гр.
11. Газирана вода - 100 мл.

Запържвате каймата с лука и подправки  (ние май само сол и черен пипер сложихме). В купа смесвам киселото мляко с лъжичката със сода и чакате да шупне, прибавяте яйцата, майонезата и настъргания кашкавал и разбърквате. Намаслявате и набрашнявате тавата, редите един ред кори - от сместа с киселото мляко, кори - кайма, кори - смес, кори-кайма, кори-смес и остава последен ред, с който покривате. Всички кори намазах с предварително разтопеното масло, поръсих и последната. Нарязах на парчета и залях с газираната вода. Ама после пекох по мой начин, че фурната ми към момента пече само на високи градуси, ама мисля, че известно време си трябва фолио, нищо че не пише  Peace И стана наистина страшна, ще направя и обикновена баница скоро - нито имаше кофти вкус корите, точно обратното, нито остана суха, даже изобщо. За протокола, правя баница за втори път в живота си, първият я пекох между 2 и 3 часа... не питайте  Laughing

пп - току що почти я довърши  Crossing Arms Което е добре де.

Благодаря за споделената хубава рецепта. Вече е опитахме и наистина е много вкусно, а детето каза че прилича "на по българен вариант на лазаня"

# 244

Благодаря за споделената хубава рецепта. Вече е опитахме и наистина е много вкусно, а детето каза че прилича "на по българен вариант на лазаня"

Мъжът ми каза същото  Mr. Green - побългарена лазаня  hahaha

# 245
  • Ямбол
От днешния пазар амаретини от италианската седмица и бутилка вино от френските  Heart Eyes

# 246
  • Перник
Не знам дали сте обсъждали, вчера видях глобус-лампа, за 30 лв. Страхотен е и доста голям, а и цената ми се вижда доста добра. Чудесен подарък за ученик, напр. Още му се чудя, че нещо желанията към Дядо Коледа станаха доста.

# 247
# 248
Не знам дали сте обсъждали, вчера видях глобус-лампа, за 30 лв. Страхотен е и доста голям, а и цената ми се вижда доста добра. Чудесен подарък за ученик, напр. Още му се чудя, че нещо желанията към Дядо Коледа станаха доста.
30 лева са много за този глобус ,а приложението ....,но за подарък става.

# 249
Такъв същия глобус /загледах ги вчера-абсолютно същия,бяхме купили от Метро преди 5 или 6 години. Малкия искаше дядо Коледа да му донесе. Още работи, въпреки ударите които понася. Сега му е красив спомен от времето, когато вярваше в снежните чудеса  Simple Smile Ползва си го за нощна лампа. Преди години струваше повече- 36 или 38 лева

# 250
30 лева са много за този глобус ,а приложението ....,но за подарък става.
За любознателните деца е прекрасен подарък!
Държавите са написани на български,има лупа за увеличение и градусите.
Когато свети държавите се разграничават,а когато не е светнат е физическата карта на света!
Колко исках и аз навремето,но едно че не се намираха,второ че бяха скъпи за родителите ми.

# 251
  • София
какво им е много на 30-те лв за този глобус? подобни на други места са 50+лв.

# 252
Взех от препоръчаното руло на предната страница с манго. Ще го опитам по-късно. )

# 253
На нас не ни хареса нито едното, нито другото  Sad .Много ни е тежък кремът
 ...
Някакви отзиви за бодитата, които са от утре?

# 254
На нас не ни хареса нито едното, нито другото  Sad .Много ни е тежък кремът

Е, явно е въпрос на вкус, на мен точно кремът ми харесва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт