CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №26

• 47 377
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Ох, продажби по телефона. Но ако те влече--супер.

БГ Работодател още ли го четете? Няма смисъл.  Peace

# 541
  • София
И аз при вас,от 5 месеца безуспешно търся работа и започнах да се отчайвам.

# 542
Момичета, ако имате някакви изисквания споменавате ли ги ощи при кандидатстване?

# 543
В известния у нас сайт за впечатления от фирми няма много положителни мнения за фирмата. Zolka, вземи удари едно око. Peace

Гледах го, но честно казано не го вземам много навътре. В подобни сайтове масово пишат недоволни хора, а може да има много доволни, които обаче няма да пишат.А и хората са всякакви, с различни изисквания и т.н.Честно казано повече се доверявам на вашите мнения, отколкото на анонимни от уж бивши служители. Последното мнение там беше от човек, ходил на интервю-цялото му мнение ми е странно, да не говорим, че не си е направил труда да пише като хората.То няма дим без огън, но ...
Обадиха ми се и утре съм на интервю.Ако офиса е в сградата, в която ме поканиха /понеже ме поканиха в конферентна зала/ , направо започвам Laughing

# 544
  • София
Да споделиш как е минало интервюто Simple Smile

Аз в момента също си търся работа в кол център заради гъвкавото работно време, но ми се иска да е при някои от мобилните оператори.

# 545
 Гъвкаво ли е работното време? А според мен е 9 часа плътно почти без мърдане.  Laughing
Да в някои кол центрове може да избираш или не дали да си от 9 или 10-10.30 и дотам.
На мен ми се иска, а и ми се налага нещата да са далеч по гъвкави с мерки, за които отдавна се говори,
но още не са реализирани.  Peace
Също така, мисля, че би било много полезно всеки кандидат на едно челно място в CV да може да напише условията си. Моите биха били 2000 лв нето и без кръстосан разпит за предишни работодатели примерно. Имали сме договор за конфеденциалност най-малкото. Или ме искат или не, или по-точно, или им трябва добър специалист без "ама защо каво било" или не! Но това са все още високи измерения за нашия пазар дори и в София знам!  Wink

# 546
Не знам за гъвкавостта-мен ме питаха дали предпочитам работа на 4ч или на пълен работен ден-може би за тези, които наемат на 4ч ще бъде различно. За пълен работен ден е от 9 до 18часа. Утре ще разбера повече.

# 547
Става въпрос за това, че не мога да работя рано сутрин, примерно от 6 ч или до късно вечер, след 20 ч.Подбирам позициите, соъбразно това. Но за всеки случай смятам, че трябва да го спомена, въпреки че намалява шансовете да ме извикат на интервю. Няма смисъл да губя времето на ЧР. Опитвам се да бъда коректна, защото е невъзможно да започна работа с някакво ненормално работно време.

# 548
  • София
Да, работи се по 8 или 9 часа на ден, но не си всеки ден примерно от 9 до 5, а си на различен график, може да се наложи и нощни смени да поемаш.
 Това имах предвид под гъвкаво работно време Peace

# 549
И аз при вас,от 5 месеца безуспешно търся работа и започнах да се отчайвам.

taffi не се отчайвай, аз търся от 13 месеца и нищо. Разбирам те, понякога ми идват страшни неща на ума, но гледам да ги потискам и да съм позитивна доколкото мога.  Знаеш ли, че като видя някой познат го отбягвам не ми се говори, не искам да виждам никого. Гледам да си стоя в къщи и колкото може по-малко да ми надуват главата кой къде ходил и какво си купил.
Не знам какъв съвет да ти дам, знам само едно кураж.

# 550
Телекомите имат денонощни кол центрове.

# 551
  • София
s_sugareva- напълно те разбирам. При нас закриха фирмата и имам една бивша колежка ,която звъни да провери дали съм намерила и после ме успокоява " Аз с толкова години стаж ,не мога да си намеря,дъщерята с 2 езика, не може да си намери,ти едва ли ще успееш само с един език ." То бива ,бива ама тя просто прекалява.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 17:07 от taffi

# 552
Вие пък им кажете, че сте спечелили от тотото и не ви се налага вече да работите.
Един път го направих. Струваше си да видя физиономията отсреща. Twisted Evil

# 553
  • София
Готина идея.

# 554
В известния у нас сайт за впечатления от фирми няма много положителни мнения за фирмата. Zolka, вземи удари едно око. Peace

Гледах го, но честно казано не го вземам много навътре. В подобни сайтове масово пишат недоволни хора, а може да има много доволни, които обаче няма да пишат.А и хората са всякакви, с различни изисквания и т.н.Честно казано повече се доверявам на вашите мнения, отколкото на анонимни от уж бивши служители. Последното мнение там беше от човек, ходил на интервю-цялото му мнение ми е странно, да не говорим, че не си е направил труда да пише като хората.То няма дим без огън, но ...
Обадиха ми се и утре съм на интервю.Ако офиса е в сградата, в която ме поканиха /понеже ме поканиха в конферентна зала/ , направо започвам Laughing

Zolka, офисът ще е в сградата Royal City Business Park Plovdiv, на бул. Дунав 5.

И аз съм от безуспешно търсещите работа месеци наред, но само ви чета...никак не пи се пише, толкова съм се депресирала вече...А си търся просто работа с нормално работно време и с колеги, за да има кой да работи като ми се налага да отсъствам заради детето, иначе никой няма да ме държи, за съжаление. В Пловдив е наистина страшно... Sad

Общи условия

Активация на акаунт