Как ще се върна на работа?!?

• 617
  • 6
  •   1
Отговори
След малко повече от 4 месеца трябва да се върна на работа ... но как, при положение, че бебчо суче на поискване, опитал е съвсем малко от твърдата храна, но в никакъв случай скоро няма да заместим хранене ... заспива на гърда, успокоява се на гърда, утолява си жаждата по същия начин ... да изцеждам и да нося в къщи е абсурд, просто вече ми е абсолютно точно регулирана кърмата и не мога да изцедя нищо (дори и за да слагам в каша). Знам че има много време, но знам и че ще мине неусетно ... а и от това, което прочетох много бебета и на година, и на повече, приемат съвсем малко твърда храна, а останолото е майчиното мляко ...

# 1
можеш да използваш тези 4 месеца за да промениш навиците му,най-вече да заспива на гърдата ти,защото това ще му липства най-много  Peace

# 2
Ще стане по-лесно отколкото мислиш.
Опитвай да го оставяш за малко с някой друг, кърмата ти ще се регулира от самосебе си.
Мойто беше малко по-голямо, когато се върнах на работа, но основната му храна беше кърмата. Когато ме нямаше - не търсеше, но като се приберях бяхме като скачени съдове с часове  Heart Eyes.

# 3
Здравей, Анита, страховете ти са повече от действителните трудности Simple Smile.Децата се приспособяват бързо.
Аз се върнах на работа, когато нашето беше на 1г. и 2 месеца. Ползвахме млечна кухня, обаче той предпочиташе млякото. Въпреки това, когато остана сам с баба си, той започна да яде почти всичко. Е, след работа и ние бяхме скачени съдове. Но нямаше рев.
Ще свикне детето ти. Може би е време да му покажеш и други храни без да настояваш Wink

# 4
  • на последния етаж
Децата удивително бързо се приспособяват. Аз имах същите притеснения преди да се върна на работа, но нещата се случиха изключително лесно и без каквито и да е сътресения. Наваксвахме с кърмене (почти непрекъснато) сутрин, вечер и нощем.  Wink

# 5
Имате достатъчно време, да промените навиците на бебчето, в зависимост от заетоста ви. Искам да споделя за незаменимия помощник- люлката- електрическа/на батерии/ градинска с полу/легнало положение за приспиване на бебета, които заспиват само на гърда. Моята дъщеря не обича много да спи още от малка, по никакъв друг начин освен с кърмене не заспиваше. Скоро мисля да махна и вечерното(приспиващо) кърмене и пак ще използвам люлката за тая цел.

# 6
  • София
Ще се справите. Моята дъщеря на 7 месеца също се изхранваше основно с кърма, твърдата храна беше още само за опитване, а не за наяждане. Заспиваше само на гърда. Тръгна на ясла преди 1 месец, на година и 2 месеца, а аз се върнах на работа - не е имало проблеми изобщо, а и всъщност от 11тия ѝ месец нататък тя започна с все по-голям апетит да яде обща храна, така че гладна не остава в никакъв случай. Със заспиването също няма проблеми, дори и залъгалка не се налага да ѝ дават. Все още суче сутрин, вечер и нощем; сега се мъча да огранича нощното сукане, защото много ме изморява, но извън това всичко е наред. Мисля, че имате достатъчно време, за да стигнете до по-големи количества твърда храна и ако Ви притеснява заспиването на гърда, да се опитате да научите детето да заспива по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт