Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 945
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Пак е пълно с вкусотии. Дарилка, Ще си направя салатата Табуле. Ядох я скоро в един ресторант, много ми хареса и горе-долу се бях ориентирала какво съдържа и все да проверя, а сега вече имам рецептата.
Пеп-4о, бих си показала толкова вкусни неща!
Iux, ще се възползвам от рецептата за захаросаните портокалови корички.
От мен паниран костур

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

и мусака http://anispersonalthings.blogspot.com/

# 421
# 422
От почивните дни - картофено пюре с наденица, лазаня и ореховки (правих крем "Брюле", което не стигна до снимка и оползотворих белтъците, които ми останаха).

# 423
Здравейте кулинарки  Hug
тарталетки с лимонов крем

# 424
  • София
Привет!

За моето пораснало с още една година момиченце ето част от нещата, които приготвих:

Баница

Бързия медовик на Селма - нямам разрез, че беше за гости в заведение и нямаше как да снимам, но вкуса е божествееен, тортата се изяде мигновено, този път със сини сливи - много е вкусно! Сглобявах я с новия ринг както е видно, затова отстрани е като отрязана.

И млечната торта дето и дръпнах толкова обяснения в другата тема - честно не съм очарована от вкуса, но на вид го докарва. Блата е особен, не попива влага някак си стои сух и жилав след повече от 24 часа в хладилника

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 19:09 от alpha_beta

# 425
ghost13, чудесни предложения!

# 426
Лелеее, момичета (и момчета, ако има), два дена ме нямаше и вие сте изпълнили темата с невероятни неща!!!  chef Peace

Не съм готвила много тия дни - имахме свински джоланчета с кисело зеле, а днес кренвирши с кашкавал, пържени картофи (полуфабрикат Rolling Eyes) и печена тиква (недостатъчно суха, недостатъчно сладка, но все пак - тиква Crazy)

Приятна вечер на всички!    bouquet

п.п. KaRoLa, правилно ли разбрах, че си празнувала рожден ден Flutter?! Ако да, то от сърце ти пожелавам здраве, щастие и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet И не им намирай кусур на меденките - важното е, че са били вкусни! Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 00:07 от _Ели_

# 427
вкусноооооо
от къде намирате ягоди по това време?

# 428
Здравейте кулинарки  Hug
Моля за рецептата   chef Heart Eyes

# 429
Здравейте кулинарки  Hug
И аз и аз Simple Smile

# 430
Гледам много високо сте вдигнали летвата в темата, но хайде за дебют и аз да се похваля с едни дошмашни тарали, че станаха много хубави  Simple Smile

http://zabliznacite.wordpress.com/2012/11/20/domashni-taralli/

# 431
  • Пловдив
Уникални вкуснотии на трапезата пак у вас, момичета!  Hug Невероятни сте, както винаги
фата, страхотни тарали, а тиквата на Ели ще си хапна с кеф, а шоколадовите зрънца от нар са невероятно красиви   chef
у нас снощи: панирани филенца на фурна с пекорино романо, розмарин и сусам, а за гарнитура ризото с мариновани домати, маслинки и бадеми, и двете рецепти са на момичета от тук  Hug

пърленки на скара от бирено тесто, уникално вкусни /не са от снощи, а от тези дни/, и пак от тези дни супер вкусна салата с горгонзола, орехи, маруля, круши и меден дресинг

На всички лек ден и приятно  готвене   bouquet

# 432
Здравейте кулинарки  Hug
И аз и аз Simple Smile

Ягодки има   Crazy(гръцки около 6лв-8лв кг.) спокойно може да си купите 10-на ягодки ще са  достатъчни за украсата .Ето и рецептата ,по-която ги правих
http://yoli-www.blogspot.com/2010/06/blog-post_08.html

# 433
при нас една баница9 направо от тавата) и правих един брауниз с фъстъчено масло

# 434
  • ВАРНА
 Супичка

и телешки език с масло

Общи условия

Активация на акаунт