Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 937
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде на път....
.....
у нас снощи: панирани филенца на фурна с пекорино романо, розмарин и сусам, а за гарнитура ризото с мариновани домати, маслинки и бадеми.....
Извинявай, какво е пекорино романо?  Embarassed

# 436
  • София-Младост
.....
у нас снощи: панирани филенца на фурна с пекорино романо, розмарин и сусам, а за гарнитура ризото с мариновани домати, маслинки и бадеми.....
Извинявай, какво е пекорино романо?  Embarassed
Вид овче сирене

# 437
  • Някъде на път....
Ала-Бала, благодаря!  bouquet

# 438
Пак е много вкусно при Вас.

KaRoLa, меденките изглеждат супер.  Mr. Green Аз преди 3 години за коледа докарах едни такива и точно ги нарязах като теб, слепих ги и ги топнах в шоколад. Всичко е поправимо, а тук винаги могат да се намерят идеи.

# 439
Simple Smile Каквито,такива ще ги ядем

Ето още от нещата приготвени за тазвечершната ми почерпка   cook

Соленки:

Солени топчета с крема сирене :

Дип с патладжани:

Има още неща, но не съм ги сглобила още

# 440
  • Пловдив
Сочен ябълков сладкиш

Питка за здраве с Pan brioche

И по идея на ИЛИАНКА    стартираме инициативата "Направи питка за здраве и ти и предай нататък".
 Ако имате желание, се включете и вие.

# 441
Ох днес нищо не сготвих заради тези сладки, дали ще мине ако им метна по една за вечеря хахахха

Любов в кухнята

# 442
лукс,пробвай се мила.Толкова са красиви че може и да мине номера.

# 443
суперррр бравооооооо

# 444
  • Sofia
KaRoLa топчетата от крема сирене изглеждат добре. Искам да те попитам само крема сирене ли ползваш или го смесваш и с краве сирене? Аз съм правила такива топчета само веднъж, като в нета имаше рецепта за смесване на крема сирене с меко сирене. Проблема беше, че сместа стана много мека. Аз си ги направих топчетата, но за мен си бяха доста по-меки, отколкото трябва. Другия път опитай да ги оваляш в препечен сусам, стават много добре.

# 445
  • София

Хляб с бира!Другото е пилешко с картофки на фурна, без снимка.

# 446
KaRoLa топчетата от крема сирене изглеждат добре. Искам да те попитам само крема сирене ли ползваш или го смесваш и с краве сирене? Аз съм правила такива топчета само веднъж, като в нета имаше рецепта за смесване на крема сирене с меко сирене. Проблема беше, че сместа стана много мека. Аз си ги направих топчетата, но за мен си бяха доста по-меки, отколкото трябва. Другия път опитай да ги оваляш в препечен сусам, стават много добре.

Сложих само крема сирене, кашкавал и малко майонеза и настъргано яйце

# 447
# 448
http://media.snimka.bg/s1/1408/029060250.jpg?r=0
ето едно пиленце със сметанаааа

# 449

Хляб с бира!Другото е пилешко с картофки на фурна, без снимка.

В машина ли се прави този хляб и как?  Flutter

Не знам как съм я пропуснала тази тема досега, но определено линията ми ще отиде на кино, искам да опитам всичко, което виждам  Animal Pig eat

Общи условия

Активация на акаунт