Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
ЗИЧЕ страхотна пита си спретнала.

# 451

lux, много са красиви! Crazy  bouquet  chef
ЗИЧЕ и Тайна с тия тестени красоти...... Crazy, не знам какви ги мислят!  bouquet  chef
KaRoLa, да си жива и здрава, да си изкараш един прекрасен рожден ден!  bouquet А утре на отчет за манджите! Grinning

У нас пържен шаран с печени картофи и кЮфли, кЮфли Heart Eyes............Козуначените на Джемма ги правя и знам, че са страхотни  bouquet, изненадаха ме тези без никакво втасване на мах мамма  bouquet, дано не ми се обиди, но не очаквах такъв резултат Embarassed, много мекички, пухкави  и вкусни! И направо скоростни!  Heart Eyes Peace

# 452
  • София
fata ®, в машината е месен, но е печен във форма във фурната.

# 453
Добър вечер Hug
Лелеее...какъв хляб и кифлички smile3544 smile3501
Всичко е страхотно, както винаги!
Аз набързо с една разкошна супа със сухи чушки и сирене по Цецето

Много ми хареса, обичам такива простички неща, с малко съставки и богат, натурален вкус! Благодаря за рецептата!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И кекс с ябълки и орехи - най-обикновен Simple Smile

Имаше и пилешки късчета със сметанов сос, гъби и др., но мъжО го загори, докато сваря да взема душ и не става за снимка! smile3555 newsm66

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 454
Привет кулинарки.Влизам да ви навестя и да пусна някои неща.
Лабрексче,ти чак сега ли откриваш мила вълшебните кифлички на макс мама.Неиното тесто е просто вълшебно когато бързаш,аз от него се запалих и почти всички рецепти вече правя със едно втасване.Просто след омесване оставям само да почине тестото 5 мин и веднага оформям.
Ето и от мрн някои неща,тараторче,пиле със ориз,моите любими мачкани картофки,едни скоростни питки които носих на излет във гората,и още меденки

# 455
  • на втория етаж
   Включвам се и аз в най-вкусната и красива тема с няколко от последните приготвени неща:

Питка за здраве, с която се присъединих към инициативата на Илианка:

Закуска - овесена каша с "карамелени" ябълки:

и шкембе чорбица:

Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 456
Божеее, какви вкусотии пак сте наредили всичкиии  Crazy Тестеното определено ми влече погледа нещо... Crazy
Лабрекс, тия кЮфли мммммм много съблазнителни  Wink
Дитсън, и твойте питки са су-пер  Wink А меденките са невероятни просто...ще искам рецептата, че  Нова година  иде Grinning
lina kaz, питката е супер  Peace Със сиренце ли е вътре?

И за да не е гол запис, ще метна сефтето на новата ми фурна от снощи - руло "Стефани" с картофки  Wink

# 457
  • На небето
рогчета с кашкавал

лодки с кренвирши

Картофчета във фолио с масло и сол

За детето пържени картофки:

пенкейкс с карамел

# 458
  • Mediterraneo
Следя ви съвсем изкъсо, нямайки никакво време за правене и качване на снимки. Сега ще се запиша с едни овесени бисквитки с ябълки и арменски сладки  Grinning

Скрит текст:

# 459
От мен от вчерашното парти Simple Smile

Египетска торта. Малко се разтече, защото кремовете не бяха много гъсти, но вкусът беше УНИКАЛЕН!!  Гостите искаха допълнително!!:

Парче торта:

Рачешки ролца с царевица. Обичам го това мезе :

# 460
KaRola тортата изглежда много вкусно.Но крема не трябва ли да е доста повече  newsm78 или твоя е така защото се е разтекъл.

# 461
От мен един медовик, по тази рецепта http://ellyganova.blogspot.nl/2012/06/blog-post.html. Вярно, че е стояла само една нощ в хладилник, но не е кой знае какво на вкус. Все едно ям бисквитена торта, определено не е мой тип:

# 462
===Вярно, че е стояла само една нощ в хладилник, но не е кой знае какво на вкус. Все едно ям бисквитена торта, определено не е мой тип:

Marieta, "забрави" я два-три дена в хладилника и после я пробвай. Точно по тая рецепта не съм правила медовик, но понеже доста съм понаправила, та от опит. То не пречи и след престоя да установиш, че не е твоята торта, но няма да е суха и като бисквитена. Peace  bouquet

# 463
Благодаря, Лабрекс, така мислех и аз. Ще я оставя и ще се надявам.
Детето я хареса, де, за нула време унищожи парчето на снимката.

# 464
Нареждам се след страхотните ви снимки с едни семпли мъфини, този път с круша:

И добре, че сега се връщам от обяд, иначе не знам как щях да се сдържа след вашите вкусотии да не гризна монитора! Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт