Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 904
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • DE
У нас кифтаци на фурна и картофки Mr. Green

# 526
  • Плевен
След кратко прекъсване пак се включвам с един шоколадов кекс с тъмна бира

Браво на теб страхотен е !!!! Видях го и се сетих, че скоро го гледах в едно предаване и му се канех да го пробвам, май гледаме едни и същи неща:) Твоят е станал по-хубав на вид от този в предаването, на вкус сигурно е уникален, отново браво!

# 527
  • София
Какви красиви вкусотийки при всички  Hug
Набелязах си доста идеи за следващите дни  Party

От мен една салата от ряпа, моркови, червено цвекло и дресинг с мед и лимон:

и яхния от заешко с гъби не много фотогенична, но пък много вкусна  Laughing

# 528
Здравейте, момичета (и момчета, ако има!) Hug
Пак сте напълнили темата с вкусотии! Peace

У нас днес, любимата на мъжО скара, с картофки соте и зелева салата...и за пореден път, карамелизирани ядки, този път бадеми и лешници Crazy.

Приятна, петъчна вечер на всички!  bouquet

# 529

Леле колко много рибоци сте наготвили! Напомняте ми, че иде Никулден и ще трябва да се подготвя, а хич не съм фен на рибата..

Снощи имах пълненени печени картофки, а днес запечени броколи

# 530
След кратко прекъсване пак се включвам с един шоколадов кекс с тъмна бира

Браво на теб страхотен е !!!! Видях го и се сетих, че скоро го гледах в едно предаване и му се канех да го пробвам, май гледаме едни и същи неща:) Твоят е станал по-хубав на вид от този в предаването, на вкус сигурно е уникален, отново браво!

Много е сполучлив този кекс! Горещо го препоръчвам! И е лесен, и е вкусен! Simple Smile

# 531
  • София
Добра петъчна вечер на всички още будни и от мен! Ели, вечерята ти е страхотна. lideto70, и аз много обичам салатки от кореноплоди в този сезон. тази вечер ви предлагам едно лесно ястие от пиле и картофки

http://anispersonalthings.blogspot.com/2012/11/blog-post_23.html

# 532
  • Калифорния, САЩ
    Извинете, обърках темата. Чудесни предложения между другото.

# 533
Най-накрая дойде ред и за тиквеник , макар вкъщи да не са големи любители на тиквата, но в тиквеник си я хапват! Simple Smile

# 534
  • София
Добро утро, кулинарни вълшебници!
У нас вчера имаше, кюфтета с не снимано картофено пюре, ябълков сладкиш и парче от него и кроасани със сладко от ягоди с готово бутер тесто

Спокойни и усмихнати почивни дни!

# 535
  • Сливен
И от мен едно импровизирано сладкишче и едно руло стефани с картофки

# 536
  • Балчик
_Ели_, бързо доброволно си признавай къде живееш, докато не сте изяли всичко. baby_neutral

У нас за вечеря се мъдри във фурната все още пиле с картофки и панетоне в автомата за хляб

# 537
Джемма, менкам моментално всичко за това златно пиленцеееее Crazy Heart Eyes...
Гледам сладкиши, рула, рибки, кюфтаци...какво ли не, отново всичко е супер!!! Peace  chef

Аз днес почти не съм готвила...пробвах бутер-тестото от Лидъл и съм много доволна - бутерки със сирене и праз, и с мед (който изтече и се карамелизира newsm78) по тази рецепта, но много-много не си личи, че са по нея Blush Rolling Eyes...
Имаше още, супа-топчета и тостери.

Весела вечер на всички!  bouquet

# 538
Джемма, пиленцето е ммммм  Wink А панетонето ще го пробвам задълже  Wink

От мен кифлички с кренвирш и кашкавал за неделната закуска (ако останат до тогава, разбира се)  Laughing

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 23:23 от huliganka

# 539

_Ели_, много апетитни бутерки Heart Eyes, а лидълското бутер тесто наистина е хубаво! Peace  bouquet
huliganka и тя с тия съблазнителни кифлички, ако са у нас, до никаква неделна закуска няма да доживеят! Heart Eyes  bouquet
Джемма, ме срази с това пиленце! Crazy Heart Eyes  bouquet
Алана, импровизацията явно е сполучлива, хубав сладкиш!  bouquet
И още кюфтенца, рула, скари........ммм, много вкусотии!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

У нас свинщинки с картофи в тенджерата под налягане, арменските сладки на Берина  bouquet в импровизирани форми, но все така вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт